salı günü (02.03.2010) ameliyat oluyorum kızlar şoktayımmmmm

kaydirigubbakcemile5 Emre bey değilde asistanları bakıyormuş ama asistanının burnu da harika çok beğendim

Ben zaten tahmin etmiştimm. :umursamaz: Zühtü beyin ve Emre beyin reklamı aşırı yapılıyor. Aslında Sadullah beyin yaptığı burunlarda en az onlarınkiler kadar muhteşem.
Ama sanırım Sadullah beyin asistanları burada cirit atmıyor yani yok CADIARZU

Canım gripsen .... yani bilmiyorum. ağızdan ve burundan akıntı varmı ? O akıntılar tehlike oluşturuyormuşta.

ağızdan yok burnumdanda yoktu aslında ama bugün akmaya başladı rahatladım aslında nefes alayım ameliyattan önce şşöyle doya doya diyordum ama 4-5 gündür burnumdan nefes alamaz oldum. ameliyattan sonrasına alıştırıyor kendini buruncuğum (küstümü ne bana şimdiden trip yapıyo koca şey :sinifsinif: )
akşama Emre beye gitcem bakalım ne dicek yaaa bilmiyorumkismile
inşallah ertelemez bol bol limonlu şeyler tüketiyorum inş.geçer kendimi okadar hazırladım ki Salı gününe,iptal olmaz umarım

CANOOMM sen nasıl oldun canım bugün iyimisin?kanamalar felan ağrı sızı oluyormu? rahat yatabildinmi ilk gecen nasıl geçti? bak ameliyat dedin durdun oldun bitti işte oooo 2.günündesin kız hemideeekaydirigubbakcemile5
bitti canım bak şu 5-6 günde geçsin alçın çıksın gerisi adana kebappzemuszemus

acaip şaşkınım,şoktayım öylece kalakaldım şimdi.....

3-4 gün içinde nasıl gördüm nasıl karar verdim ve hemen dün Emre beyle görüşüp 6 gün sonrasına ameliyat için nasıl ok. vrdim anlamış değilim.

lütfen Emre beye ameliyat olanlar bana azcık destek verin ne yaptığımı bilmiyorum şu an iyimi kötü nasıl olacak sonuç????????????????????????

bilmiyorumkismile:bbo::Saruboceq::1no2:senağlamadelikafaduldenbenneyaptımkiakannehirbilmiyorumkismile:sm_confused::a015::uhm::uhm::çok üzgünüm:

bu kadar karmakarışığım işte. buraya üye oldum 1 hafta evel ve şimdi hayatım değişiyor.
ama bişeye eminim kesinlikle bu ameliyatı istiyorum.

canım öncelikle sakin ol heyecan normal ancak şüphelerini kafandan çıkar bence dr una güven ki ameliyat onceside sonrasıda kendini iyi hissedebilesin..
emre bey iyi bir doktor burda takip ettigim kadarıyla sonucları cok güzel ...seninde öyle olucakdır .. simdiden gecmis olsun canım

sağol edamisra inşallah canım yaaa paniklemem. ama bugün iyiyim aslında ben tek korkum narkoz. ameliyattan sonra uyanınca burun kapalı haliyle nefes alamıyosun yaaa o an uyanınca daha bilinç yerinde değil nefes almakta güçlük çekilmiyormu? ya ağızdan nefes almayı unutursam o an :teytey:eek: zamannnn liliii lililiiiiiiiiii

ya 4 ay evel arkadaşım sezeryan olmuştu kızcağız kendine geldi nefessizlikten ölcekmiş nerdeyse ağzından nefes almayı bile unutmuş o an nasıl oldu bende anlamadım amabilmiyorumkismile

az kaldı valla artık öyle yada böyle olacak bu iş. onun dışında ağrıdan felan korkmuyorum.yeteri kadar ağrıya bağışıklık kazandı bünyem.guclubacismile

nefessiz kalma fln olayı olmuyor burçin stres yapma sadece rahat nefes alamamak biraz yoruyor onun dışında zorluğu olan bir ameliyat değil. inşallah her şey gönlünce olur

nefessiz kalma fln olayı olmuyor burçin stres yapma sadece rahat nefes alamamak biraz yoruyor onun dışında zorluğu olan bir ameliyat değil. inşallah her şey gönlünce olur

teşekkür ederim kellyr olumunekankayizsmile
hani şu an birden bire 3--5 gün içinde ameliyatakarar verdim çoook rahatım yaa gıcık oluyorum bu huyuma illa bi aksilik arıyorum işte:mymeka:

Ben zaten tahmin etmiştimm. :umursamaz: Zühtü beyin ve Emre beyin reklamı aşırı yapılıyor. Aslında Sadullah beyin yaptığı burunlarda en az onlarınkiler kadar muhteşem.
Ama sanırım Sadullah beyin asistanları burada cirit atmıyor yani yok CADIARZU

Bacım emre beyi bilmemde Zühtü Beyin asistanı yok burda.. Varda biz mi bilmiyoruz ? Ayrıca işinde iyi olan doktor kendini belli ediyor. Biz kimseye bişey söylemiyoruz, evet doktorumdan memnunum, burnumu görenler mesaj atıyor bilgi istiyor sadece bana değil bi çok hastasına ne yapalım yani ? Sorulan sorulara cevap vermeyelim mi ? Ben bu siteden çok yardım aldım bu konuda bana yardım edende çok oldu, aynı yardımı bende yapıyorum şimdi, böyle bilip bilmeden konuşmak çok ayıp, hele sana hiç yakıştıramadım, o kadar bilgi ve sorularından sonra mükafatı bumuydu yazık ..

Hiç korkma kararını bu kadar çabuk vermen çok daha iyi biran önce ol ve kurtul. Çünkü beklemek çok zor. Strese giriyor insan. Eğer istediğin birşeyi yapıyorsan tabiki gidip hemen tarih alacaksın uzatıp günlerce gelip gitmek insanın da<ha çok kafasını karıştırıyor. Hiçççç korkma boşuna strese girme bir kere çok kolay bir ameliyat hiç acı çekmiyorsun Emre Bey ile paylaş sıkıntını ve kafandakileri. Benim bugün 10. günüm ve şişlerimden eser kalmadı sadece göz altımda az bir morluk var alçı dikişler hep çıktı burnum epey oturdu. Hiç ağrı sızı çekmedim benimde ameliyatımı Emre Bey yaptı

Hayirlisi güzelim! Ben 3 hafta sonra Emre Beye ameliyat oluyorum, benide heyecan sardi! Ama sevinc heyecani:-) yani korkmuyorum..Emre Beye güveniyorum, hem burada okadar memnun olan üyeler var!
Hersey diledigin gibi gelisir insallah!!!

Hiç korkma kararını bu kadar çabuk vermen çok daha iyi biran önce ol ve kurtul. Çünkü beklemek çok zor. Strese giriyor insan. Eğer istediğin birşeyi yapıyorsan tabiki gidip hemen tarih alacaksın uzatıp günlerce gelip gitmek insanın da<ha çok kafasını karıştırıyor. Hiçççç korkma boşuna strese girme bir kere çok kolay bir ameliyat hiç acı çekmiyorsun Emre Bey ile paylaş sıkıntını ve kafandakileri. Benim bugün 10. günüm ve şişlerimden eser kalmadı sadece göz altımda az bir morluk var alçı dikişler hep çıktı burnum epey oturdu. Hiç ağrı sızı çekmedim benimde ameliyatımı Emre Bey yaptı

evet canım haklısın zaten uzatsaydım şu mevzuyu yine vazgeçerdim.daha evel çünkü yine vazgeçmiştim. hoş artık estetik bi yana nefessizlikten ölcem uykularım harab oldu gecenin bi yarısı yataktan nefes nefes uyanmak ayrı bi çile. zaten emre bey dün dedi hem et hemde kemik varmış bakalım hepsini halletcek inşallah.zaten Emre beye çoooookk güveniyorum

Hayirlisi güzelim! Ben 3 hafta sonra Emre Beye ameliyat oluyorum, benide heyecan sardi! Ama sevinc heyecani:-) yani korkmuyorum..Emre Beye güveniyorum, hem burada okadar memnun olan üyeler var!
Hersey diledigin gibi gelisir insallah!!!

inşallaaaaaaaaaahh canım valla çok kısa bi sürede karar vermeme rağmen şu salı hala bi gelmedi gitti acaip heyecan bastı şu aralar. korkum yok benimde çünkü doktoruma güveniyorum,ama 1 haftada geliştiği için hem karar aşaması hem doktor seçimi hemde ameliyat günü bunların hepsi topu topu3-5 gün içerisninde olduğundan panik yaptım. inşallah herşey istediğimiz gibi olur.kaydirigubbakcemile5

sağol edamisra inşallah canım yaaa paniklemem. ama bugün iyiyim aslında ben tek korkum narkoz. ameliyattan sonra uyanınca burun kapalı haliyle nefes alamıyosun yaaa o an uyanınca daha bilinç yerinde değil nefes almakta güçlük çekilmiyormu? ya ağızdan nefes almayı unutursam o an :teytey:eek: zamannnn liliii lililiiiiiiiiii

ya 4 ay evel arkadaşım sezeryan olmuştu kızcağız kendine geldi nefessizlikten ölcekmiş nerdeyse ağzından nefes almayı bile unutmuş o an nasıl oldu bende anlamadım amabilmiyorumkismile

az kaldı valla artık öyle yada böyle olacak bu iş. onun dışında ağrıdan felan korkmuyorum.yeteri kadar ağrıya bağışıklık kazandı bünyem.guclubacismile

sezeryanda oldum burun ameliyatıda ve halen yaşıyorum :sm_cool: korkma öyle birşey olmaz cnm yerimseniben

burcin selam nasılsın,yarın ıkımızde hastanede oluruz,allah ikimizinde yardımcısı olsun,işalah istediğimiz gibi olur,benımde morarıp şişmemem lazım ya iş görüşmeleri için arıyorlar,çok iş varmış gibi bir hafta sonra gelebilir miyim diyorum :KK43:hemen iyleşmem lazım,yarın sabah yine iş görüşmesine gdicem ordan hastaneye,işalah bi bir hafta dönmezler gerci hep sınavlarına girdim son aşamadayım,ama bu ameliyatıda halletmeden işe girersem kafayı sıyırcam resmen..off..kızlar ne yapmak lazım hemen bu morlukları atlatmak için falan?

Doktorun emre ılhansa hıÇÇÇÇÇÇÇÇÇ korkme.o Çokkkkkk ıyı bır doktor canım,gÜven ona:))

şimdiden çok geçmiş olsun canım.Çok isabetli bir karar vermişsin Emre beyi tercih ederek. Çok iyi bi doktor

burcin selam nasılsın,yarın ıkımızde hastanede oluruz,allah ikimizinde yardımcısı olsun,işalah istediğimiz gibi olur,benımde morarıp şişmemem lazım ya iş görüşmeleri için arıyorlar,çok iş varmış gibi bir hafta sonra gelebilir miyim diyorum :KK43:hemen iyleşmem lazım,yarın sabah yine iş görüşmesine gdicem ordan hastaneye,işalah bi bir hafta dönmezler gerci hep sınavlarına girdim son aşamadayım,ama bu ameliyatıda halletmeden işe girersem kafayı sıyırcam resmen..off..kızlar ne yapmak lazım hemen bu morlukları atlatmak için falan?

allah yardımcımız olsun canım.bilmiyorumkismilesenin doktoru kim? ben EMRE İLHAN'a ameliyat olucam. çok güveniyorum kendisine zaten akşam üzeri kendisindeydim yine herşeyi ona bıraktım valla,sen bana bırak ben snei anladım dedi bakalım sonuç ne olacak ki zaten çok güveniyorum sağolsun çok iyi biri zaten herkes çok memnun kendisinden. 9 saat 40 dakika sonra ameliyata gircem ben sanırım sen geç gireceksin ameliyata. şimdiden geçmiş olsun canım sana.
eğer yarın laptopumuda götürürsem ordan yazarım mutlaka size götüremezsem çarşamba akşamı yazarım mutlaka.

Doktorun emre İlhansa hİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ korkme.o Çokkkkkk İyİ bİr doktor canım,gÜven ona:))

zaten herşeyi kendisine bıraktık canım ona gerçekten çok güvendim hayırlısı bakalım sonuç da iyi olacak inşallah:lepi:

burçincim sana iyi şanslar dilerim emre beye güven her şey süper olacak ben inanıyorum. seni güzel fotolarınla bekliyoruz.

KIZLAAAAAAAAAAAAAAARRR ACAİP HEYECANLIYIM ....SABAHA AMELİYATTAYIM YAA ŞAKA MAKA OLDU OLUYO DERKEN GELDİ ÇATTI İŞTE O GÜN. 9 SAAT SONRA AMELİYATA ALINMIŞ OLUCAM. DUA EDİN LÜTFEN HERŞEY YOLUNDA GİTSİN.
DESTEĞİNİZDEN DOLAYI HEPİNİZE KUCAK DOLUSU SEVGİLER VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:enbuyukkk:

X