salı günü (02.03.2010) ameliyat oluyorum kızlar şoktayımmmmm

burçin bu arada sormayı unuttum ya senin yüzün soyuluyor mu ? Cildin yani , Benim acayip soyuluyor , resmen cildimi yeniliyorum, E iyi bişey sanırım fisfisfis

anladım canım bende niye yok bu kız ortalarda diyorum aklıma geldi aslında o olaydan sonra gözükmedin hiç konu da silinmişti ben baktığımda neyse sallaaaaa gitsin.hihoyyythihoyyyt
bende de çok şiş var daha yaaaa sanki aynı burun gibi ama daha yeni benimki 8.günümdeyim şimdi çok erken henüz normal şiş olması tabii ben 4-5 ay sonrasını asıl merak ediyorum.döndünmü sen Bursa'ya ?
şükür kurtulduk canım yaaaa atlattık şu ameliyatı...kaydirigubbakcemile5 darısı isteyen herkesin başına.

burçin bu arada sormayı unuttum ya senin yüzün soyuluyor mu ? Cildin yani , Benim acayip soyuluyor , resmen cildimi yeniliyorum, E iyi bişey sanırım fisfisfis

nasıl yaniii yanakların mı soyuluyor. burnumun açık kısımlarında soyulmalar var ama sanırım oda bantların yüzünden oluyo onun dışında herhangi bi soyulma yok bende.

burcincim sen resimlerini eklemedinmi ?? baktim ama göremedim merak ettim burnunu

eklicem de canım daha 8.gün benim hani şu bandaj çıksında ondan sonraki foto.larla beraber eklicem hepsini.zaten şu an eklesemde bi fark yok gibi aslında hala çok şiş kalın deriye sahipmişim şişler biraz geç iner dedi doktorum. ama 15-20 gün olsun eklerim hepsini.

cevoocum cok iyi her gun hastaneye gidiorm yanina morali yernde cok sukur hic bir sorun yok

Arkadaşlar o soyulma değil doktor ateli yada bandı koymadan önce kolay çıkması deriye yapışmamamsı için bir sprey sıkıyor oda kuruduktan sonra souluyor o spreyin kalıntılarıdır deri değildir bence yoksa neden yüz soyulsun ki

burnun üzerinden soyulanlar sprey kalıntıları :) deri değil..

:)))))))))))))))))))))) soyulma dedınız cok güldüm kızlarr puff unda dedıgı gıbı spreyy ooo :))

cnm memnun degılmısın sen bende emre beye olcam revızyon ama yazdıklarını okuyunca (( kötü duruyor fılan yazmişsınn resım koyman mümkünmü inan cok ihtiyacım var:

:)))))))))))))))))))))) soyulma dedınız cok güldüm kızlarr puff unda dedıgı gıbı spreyy ooo :))

cahillik işte napalım aklımız ermiyo spreyden soyulduğuna naniknanik bende burnum soyuluyo ama spreyden sanırım demiştim iyice okumanı sonra yorum yapmanı tavsiye ederim canımmmmm.

farkındaysan canan yüzüm soyuluyo diyo burnum değil ee doktor yüzü sprey sıkmadığına göre pek mantıklı bi açıklama değil senin ki

cnm memnun degılmısın sen bende emre beye olcam revızyon ama yazdıklarını okuyunca (( kötü duruyor fılan yazmişsınn resım koyman mümkünmü inan cok ihtiyacım var:

kötü duyor demedim canım ben yandan falan burnumu çok begenıyorum albümüme bak resimleri görürsün yorumlarıda okursun herkes eğri yazmış e haliyle etkileniyorum ben şuanda beklemedeyim insin bakalım şişi falan

sempatiksalakcinni Haklısın canım yaaa ! sanırım çok cahiliz :uhm: kafam karıştı wallaa neyse bugün tam 15. günüm Burçin
. burnum gittikçe güzelleşiyor. gerçi ben yaramazlık yaptım. dün kendim açtım bandajımı. millet 12. günde falan açıyor diyee :kedi:

estafurullah ne haddime cahıl dıcem size ... oyle demek istemedımm kii ben ... özür dlyrm canlarr yerimseniben

yandan güzel ewtt .. benım burnumda güzel yandan önden problem senın gıbı canım artık bende kararsızım bılmıyorum emre bey demiştım ama offffffffffffff bilemıyorumm

kızlar fotoğraflarımı ekledim bi bakın hele
daha çok erken yorum için biliyorum ama koccamaaaann hala yaa
eyvahedigeldismile:sinifsinif::sinifsinif:

cnmmm çok iyi daha nolsunnnnnn az daha bekle henüz yüzünde burnunda şiş:)inince zarif bi burnun olcakgüle güle kullan cnm:)

Çok güzel olmuş geçmiş olsun canım sen şişliklere takılma o zamanla iner önmeli olan muntazam olması ki seninkide öyle...Emre beyin ellerine sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…