Çookk sevindim canım. olumunekankayizsmile İnan seni çok merak etmiştim. Hatta salı günü hep aklımdaydın.
(Ya ben o olaydan sonra yasak aldım , o sebeple giremedim.) neyse , , ,
Benimde cuma günü iki hafta olacak. Benim alçılar alınınca bilakis doktorum ısrarla bakmamı istedi , çok başarılı geçti ve sonuçta mükemmel dedi , ama ben bakmadım aynaya. Ben şimdi kafaya takar , moralim bozulur dedim, eşim gördü çok beğenmiş. Şu an kavis var ucu hala şiş , top gibi biraz , önden görünüm pek hoş değil ama doktorum zamanla çok daha güzel olacak diyorr. Şişlikler inince rahatlıcaz .Bende de aşırı ağrı oldu ama ilaçlarımı kullandım. Doktorum dedi ki ne ağrısı ? : sen stress yapmışsın , normalde çoğu hastada olmuyormuş. Biz biraz hassassıs canım ,sanırım o yüzden başağrısı oldu. Edanın hiç olmamış mesala.
neyse kanki :lepi: bitti bu burun işi. Kafalar rahat :içelim:
Neyse atlattık ya kanki kaydirigubbakcemile5 Yeni burunlarımız hayırlı olsun
burçin bu arada sormayı unuttum ya senin yüzün soyuluyor mu ? Cildin yani , Benim acayip soyuluyor , resmen cildimi yeniliyorum, E iyi bişey sanırım fisfisfis
burçincim burnun gayet iyi görünüyordu zaten pazartesi seni gördüğümde, inşallah gönlünce olur ilerisi de
burcincim sen resimlerini eklemedinmi ?? baktim ama göremedim merak ettim burnunu
Arkadaşlar o soyulma değil doktor ateli yada bandı koymadan önce kolay çıkması deriye yapışmamamsı için bir sprey sıkıyor oda kuruduktan sonra souluyor o spreyin kalıntılarıdır deri değildir bence yoksa neden yüz soyulsun ki
:)))))))))))))))))))))) soyulma dedınız cok güldüm kızlarr puff unda dedıgı gıbı spreyy ooo :))
cnm memnun degılmısın sen bende emre beye olcam revızyon ama yazdıklarını okuyunca(( kötü duruyor fılan yazmişsınn resım koyman mümkünmü inan cok ihtiyacım var:
cahillik işte napalım aklımız ermiyo spreyden soyulduğuna naniknanik bende burnum soyuluyo ama spreyden sanırım demiştim iyice okumanı sonra yorum yapmanı tavsiye ederim canımmmmm.
farkındaysan canan yüzüm soyuluyo diyo burnum değil ee doktor yüzü sprey sıkmadığına göre pek mantıklı bi açıklama değil senin ki
cevoocum cok iyi her gun hastaneye gidiorm yanina morali yernde cok sukur hic bir sorun yok
cahillik işte napalım aklımız ermiyo spreyden soyulduğuna naniknanik bende burnum soyuluyo ama spreyden sanırım demiştim iyice okumanı sonra yorum yapmanı tavsiye ederim canımmmmm.
farkındaysan canan yüzüm soyuluyo diyo burnum değil ee doktor yüzü sprey sıkmadığına göre pek mantıklı bi açıklama değil senin ki
kötü duyor demedim canım ben yandan falan burnumu çok begenıyorum albümüme bak resimleri görürsün yorumlarıda okursun herkes eğri yazmış e haliyle etkileniyorum ben şuanda beklemedeyim insin bakalım şişi falan
cnmmm çok iyi daha nolsunnnnnn az daha bekle henüz yüzünde burnunda şiş:)inince zarif bi burnun olcakgüle güle kullan cnm:)