kaydirigubbakcemile5 Emre bey değilde asistanları bakıyormuş ama asistanının burnu da harika çok beğendim
Canım gripsen .... yani bilmiyorum. ağızdan ve burundan akıntı varmı ? O akıntılar tehlike oluşturuyormuşta.
acaip şaşkınım,şoktayım öylece kalakaldım şimdi.....
3-4 gün içinde nasıl gördüm nasıl karar verdim ve hemen dün Emre beyle görüşüp 6 gün sonrasına ameliyat için nasıl ok. vrdim anlamış değilim.
lütfen Emre beye ameliyat olanlar bana azcık destek verin ne yaptığımı bilmiyorum şu an iyimi kötü nasıl olacak sonuç????????????????????????
bilmiyorumkismile:bbo::Saruboceq::1no2:senağlamadelikafaduldenbenneyaptımkiakannehirbilmiyorumkismile:sm_confused::a015::uhm::uhm::çok üzgünüm:
bu kadar karmakarışığım işte. buraya üye oldum 1 hafta evel ve şimdi hayatım değişiyor.
ama bişeye eminim kesinlikle bu ameliyatı istiyorum.
nefessiz kalma fln olayı olmuyor burçin stres yapma sadece rahat nefes alamamak biraz yoruyor onun dışında zorluğu olan bir ameliyat değil. inşallah her şey gönlünce olur
Ben zaten tahmin etmiştimm. :umursamaz: Zühtü beyin ve Emre beyin reklamı aşırı yapılıyor. Aslında Sadullah beyin yaptığı burunlarda en az onlarınkiler kadar muhteşem.
Ama sanırım Sadullah beyin asistanları burada cirit atmıyor yani yok CADIARZU
Hiç korkma kararını bu kadar çabuk vermen çok daha iyi biran önce ol ve kurtul. Çünkü beklemek çok zor. Strese giriyor insan. Eğer istediğin birşeyi yapıyorsan tabiki gidip hemen tarih alacaksın uzatıp günlerce gelip gitmek insanın da<ha çok kafasını karıştırıyor. Hiçççç korkma boşuna strese girme bir kere çok kolay bir ameliyat hiç acı çekmiyorsun Emre Bey ile paylaş sıkıntını ve kafandakileri. Benim bugün 10. günüm ve şişlerimden eser kalmadı sadece göz altımda az bir morluk var alçı dikişler hep çıktı burnum epey oturdu. Hiç ağrı sızı çekmedim benimde ameliyatımı Emre Bey yaptı
Hayirlisi güzelim! Ben 3 hafta sonra Emre Beye ameliyat oluyorum, benide heyecan sardi! Ama sevinc heyecaniyani korkmuyorum..Emre Beye güveniyorum, hem burada okadar memnun olan üyeler var!
Hersey diledigin gibi gelisir insallah!!!
sağol edamisra inşallah canım yaaa paniklemem. ama bugün iyiyim aslında ben tek korkum narkoz. ameliyattan sonra uyanınca burun kapalı haliyle nefes alamıyosun yaaa o an uyanınca daha bilinç yerinde değil nefes almakta güçlük çekilmiyormu? ya ağızdan nefes almayı unutursam o an :teyteyzamannnn liliii lililiiiiiiiiii
ya 4 ay evel arkadaşım sezeryan olmuştu kızcağız kendine geldi nefessizlikten ölcekmiş nerdeyse ağzından nefes almayı bile unutmuş o an nasıl oldu bende anlamadım amabilmiyorumkismile
az kaldı valla artık öyle yada böyle olacak bu iş. onun dışında ağrıdan felan korkmuyorum.yeteri kadar ağrıya bağışıklık kazandı bünyem.guclubacismile
burcin selam nasılsın,yarın ıkımızde hastanede oluruz,allah ikimizinde yardımcısı olsun,işalah istediğimiz gibi olur,benımde morarıp şişmemem lazım ya iş görüşmeleri için arıyorlar,çok iş varmış gibi bir hafta sonra gelebilir miyim diyorumhemen iyleşmem lazım,yarın sabah yine iş görüşmesine gdicem ordan hastaneye,işalah bi bir hafta dönmezler gerci hep sınavlarına girdim son aşamadayım,ama bu ameliyatıda halletmeden işe girersem kafayı sıyırcam resmen..off..kızlar ne yapmak lazım hemen bu morlukları atlatmak için falan?
Doktorun emre İlhansa hİÇÇÇÇÇÇÇÇÇ korkme.o Çokkkkkk İyİ bİr doktor canım,gÜven ona:))