Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten tahmin etmiştimm. :umursamaz: Zühtü beyin ve Emre beyin reklamı aşırı yapılıyor. Aslında Sadullah beyin yaptığı burunlarda en az onlarınkiler kadar muhteşem.
Ama sanırım Sadullah beyin asistanları burada cirit atmıyor yani yok CADIARZU
2 haftaya kadar Emre beyden foto.ları alır eklerim canım
Cnm çok geçmiş olsun.... cok sevindim senin adina :) resimlerini merakla bekliyorum.. yeni purnuşunu güle güle kullan :) bu arada cuma günü Emre beyde olucam.. sende olursan tanışalım.. merak ettim burnunu :)
canım bende cuma günü kendisinde olucam 3.gün kontrollerim için gitcem yaa ne dicem benim surat acaip şişti yaa valla gözlerim çzgi galine geldi normalmi bu şimdi ağzım yüzüm göz altlarım benim suratın üstünde sanki bi surat daha var ooffffffffffff çok pis şişmişim yaa
Kızlar bende bu akşam kontrole gidiyorum. Siz saat kaçta orda olacaksınız. Puff sanırım akşam olur çalıştığı için
burcin.eke sen saat kaçta orda olacaksın? Bu arada geçmiş olsun bugün şişlerin inmeye başlar artık bir kaç güne birşey kalmaz. Diş etlerin falan neden ağrı yaptı anlayamadım rahatsızlık mı vardı;? Sanırım en şanslı olan ben olmuşum gram bir yerim ağrımadı maşallah diyim kendime dün nazar ettim temizlerken kanattım burnumu. Çok dikkatli ol sende sakın öyle temizlemeye falan kalkma ucunu hafif hafifi sil sadece deniz suyunu sıktıktan sonra
aslında asıl süreç bu şişler morlar geçtikten sonra başlıyor taş sabır ve dikkat gerekiyor
ya kızlar ne dicem dişlerinizi ameliyattan sonraki kaçıncı gün fırçalamaya başladınız? hoş ben ağzımı tam açamıyorum bile hala
bi de şu banyo işi, kaçıncı gün duşunuzu aldınız alçıya zarar vermiyo dime?
burcıncım bende salı olmustum ya amelıyat dün dıslerımı fırcaladım,ama benım dıs etı agrım olmadı ama benmde damağım şişmişti çok acıyordu bugun o da gectı çok şükür.bugün saçımı yıkıycak annem duş almak zor evet bende korkuyorum su falan gelır dıye alcıya[/Q
valla keita ben ameliyatın 2.günü dayanamadım fırçaladım dişlerimi ağrısına dayanamadım artık diş fırçasını kuru kuru etime batırdım delirtti beni ağrısı dün doktora gittim normal olabilir kolay bi ameliyat değil dedi. pazartesiyi iple çekiyorum artık şu alçı ve dikişler çıksada rahat rahat nefes alsam ve aralıksız bi uyusam diyee bekliyorum az kaldı allahtan yolun yarısı bitti.
büyük konuşmıyım ama bi daha deseler aslaaaaaaaaaaaa derim zormuş valla kim ne derse desin ki ben acıdan korkmuyorum dayanırım diyordum ama bi yandan uykusuzluk bi yandan sızlamalar zorrr
burcıncım bende salı olmustum ya amelıyat dün dıslerımı fırcaladım,ama benım dıs etı agrım olmadı ama benmde damağım şişmişti çok acıyordu bugun o da gectı çok şükür.bugün saçımı yıkıycak annem duş almak zor evet bende korkuyorum su falan gelır dıye alcıya
cnm kardeşimin doktoru amelyatın ertesi günü ılık bi duş al demişti.o zman alçı-bantlar vesaire yumuşuomuş ve çkarken acısıda olmuo tbi.krdeşim yanlş anlamış yüzüne su değdirmemişti ve alçısı çkarken acıdı biraz dr o zaman demişti sen yüzünü duş alırken yıkamadın mı diye o yüzden yapışmış iyice bunlar demişti
burnunu çok merak ediyorum burcin foto ekler misin ?