Şİmdiden geçmiş olsun Burçincim..İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın...Emre beye güven gerisini merak etme sen:) O çok iyi bir doktor..Ben de senden bir hafta sonra olucam...
burcin bende galıba salı gunu olucam ama baska doktora,bol şanslar ıkımızede bende cok dusnmemeye calısıyorum bayada korkuyorum ama
Burçin canım hadi sende estetikliler kervanına katılıyorsun zemuszemus Daha önce ameliyat olma imkanın yokmuydu ? Biran önce olursun inşaallah kaydirigubbakcemile5 sonuçları güzel olacaksa katlanmaya değer tabiki ama biraz zor kabul etmeliyim mafoldumben
Şİmdiden geçmiş olsun Burçincim..İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın...Emre beye güven gerisini merak etme sen:) O çok iyi bir doktor..Ben de senden bir hafta sonra olucam...
dün Emre beyle senden biraz lafladık. bi arkadaşımız daha gelcekti dedim cevo mu dedi? evet o dedim. 9 martta burda olacak dedi.
cevocummm inşallah senin gittiğin gün benim alçı dikişler çıkmış olacak allahım o güne bi gelsek çabucak
daha önce yine kalkıştım ben bu işe canım bekardım o zaman üstelik. randevuyu ayarladım tasarım yapıldı sıra ameliyata geldi fakat o kadar şansızımki işte o sıra başka bi ameliyat nasip oldu bana mecburen salladım bu ameliyatı şimdi nefes alma problemide çıkınca yeniden ameliyata karar verdim.hoş dünden beri boğazım şişti,kulaklarım felaket ağrıyomafoldumben şansızlık peşimde yine ama vazgeçmiycem bu sefer
dün Emre beyle senden biraz lafladık. bi arkadaşımız daha gelcekti dedim cevo mu dedi? evet o dedim. 9 martta burda olacak dedi.
cevocummm inşallah senin gittiğin gün benim alçı dikişler çıkmış olacak allahım o güne bi gelsek çabucak
Dikkat et kendine grip faranjit sinüzit olunca ameliyat etmiyorlar. Ben faranjit oldum iki hafta ertelendi , narkoz verilmiyormuş ölüm tehlikesi bile oluyormuş. Üşütme kendini , dikkat et hasta falan olma canım kaydirigubbakcemile5
Hımmm fisfisfis Emre bey demekki siteyi yakından takip ediyorr buyrunnnnnnnnn
Oh ne güzel vallahi cok sevindim senin adina en iyisi yapiyorsun bence öyle sancili bir dönem gecirmek yerine karar verip oluyorsun. Istanbulda yasamanin bir avantajida bu olsa gerek. Insallah istedigin buruna kavusursun ve iyi nefes alirsin simdiden gecmis olsun
yaa ben şu anda gribim ama burnum kapandı tamamiyle nefes alamıyorum bol bol limon takviyesi yapsam geçermi acepbilmiyorumkismile