- 28 Ağustos 2020
- 8.250
- 36.067
-
- Konu Sahibi Pembelii11
Sizden 100₺ den aldığını neden 120₺ye satsın başkasından 130₺ den aldıysa en az 150₺ den satmıştır onları. Sizdekileri de 150den aşağı vermez bence.Hanımlar ben bir yere sipariş hazırladım biber salçası. Anlaştığım yer bir başkasından 30 tane yarım kg lik kavanozda biber salcasi almış 905 grm geliyor 130 dan vermiş yapan kisi. Bende yarım kglik kavanozun bir küçüğüne yaptim 630 grm geliyor 80 den yarım kglik 905 grm gelenleri de 100 den vericem. İş yerine abla sana yarım kg lik olanı 130 den vermişler ben 100 den vercem dedim bir küçüğünu de 80 den dedim ben bunu küçüğüne 80 den alırsam senden 100 e satamqm ki dedi 100 luk olanı 120 ye satarım ama küçüğün küçüğünü satamam 100 den dedi ben yarım kglik kavanozun bir küçüğünü kaçtan verebilirim sizce ? Saf biber salcasi kendim yaptım 12 saat sürdü başlangıç ve bitiş
Büyük olan 905 Gr mis, kucuk olan 630 GrAynı değil 630 gr
Ben bu ödevlerimi hep ablama yaptırırdım.
Ama yeşil biber biberi betimliyor bitişik olmaması lazımkırk yıllık gr da g olmuş ondan bile haberim yok.
bu tdk dakilere boşuna maaş almayın kelimelerin yazılışlarını değiştirin her yıl mı diyorlar anlamadım ki.
yeşil biber olmuş bu sene yeşilbiber
Karşıma hep bi kadın çıkıyor yks Türkçe dersleri için. Hep bi kural öğretiyordu, yeşilbiber bozmuş o kuralı.Ama yeşil biber biberi betimliyor bitişik olmaması lazımo zaman sivri biber de değişsin
Çok şaşırdım vallahi. Benim bildiğim rengini şeklini belli eden kelimeler ayrı yazılır.Karşıma hep bi kadın çıkıyor yks Türkçe dersleri için. Hep bi kural öğretiyordu, yeşilbiber bozmuş o kuralı.
Ben Hatay'dan alıyorum, üç sene rahat dayanıyor Tospik.Domateste öyle☺.Onlar sürülmüyor mu ekmeğe hiç duymadım ben güneşte kurutulduğunu Mardin taraflarında genelde öyle yapılıyor pestili de güneşte kurutuyorlar ya
Ama yeşil biber biberi betimliyor bitişik olmaması lazımo zaman sivri biber de değişsin
Domates kurutulmuş salça nasıl bir bakayım googledan lezzetli olur eminimBen Hatay'dan alıyorum, üç sene rahat dayanıyor Tospik.Domateste öyle☺.
Karşıma hep bi kadın çıkıyor yks Türkçe dersleri için. Hep bi kural öğretiyordu, yeşilbiber bozmuş o kuralı.
Yemeklerde acayip fark ediyor market salçası ile ama çok tuzlu oluyor, tuzunu ayarlamak gerekiyor.Domates kurutulmuş salça nasıl bir bakayım googledan lezzetli olur eminim
Osmaniyeliyim bizim orda güneşte kuruturlar full d vitaminli mis gibiAynen öyle. Briks değeri daha yüksek Mardin salcalarinin. Özellikle Adana fln bayağı iyi.
cansu mu ne o mu?
kadına gıcık olmata başladım.
ne biliyosam bilmiyomuşum
Oldukça kültürel, bilgilendirici bi konu olduBu konu nasıl bu kadar uzamış olabilir ya? Okusam mı?
Aslında sadece “g”dirGramın kısaltılmışı gr'dır yav, grm grm okurken beynim döndü.
Ayrıca çok ucuza satıyorsunuz neden? 1 "kgm" biber kaç TL zaten, benim aldığım kadın 200 küsürden veriyor
ama birimler uluslararası , Türkçeyle ilgisi yok ki.Acaba eskiden gr idi de sonra mı kalktı?Eskiden ambalajlarda da gr idi sanki Türkologlar, aydınlatın bizi.
Öyleymiş evet aydınlandığım bi gece olduAslında sadece “g”dir
ama birimler uluslararası , Türkçeyle ilgisi yok ki.
İşte ilgisi yok ama biz niye okullarda gr, lt diye öğrendik?ama birimler uluslararası , Türkçeyle ilgisi yok ki.
Aynen güzel oluyor.Osmaniyeliyim bizim orda güneşte kuruturlar full d vitaminli mis gibi
Benim kv yapıyor İzmir’de güneşte kurutma salça. Şap gibi de tuz atıyorDomates kurutulmuş salça nasıl bir bakayım googledan lezzetli olur eminim