Çok güzel canım afiyet olsunKahvaltim: yarim dlm ekmek ,2yum. haslama ,2 ck bal, 3 zeytin
Ara yogurt leblebi
Ara 1 hurma, kahve (2si1 ),kivi
Aksam 8 kasik kuru fasulye ,yogurtlu patlican kozleme .olacakti amaaa ,
anam 8 kasik fasulye 1 kucuk komposta kasesiymis yao yuzden 1 dlm ekmek ekledim. Doyamadigim icin .1 hurma.
Su 1.5 lt
Spor yarim saat yuruyus
Haklisin canim.badem000 canım yaşlılıktan değil tamamen hareketsizlikden oluyor bence, biz aslında diyet ve spor yaparak geleceğimize yatırım yapıyoruz, yaşlanınca dipdiri biri mi olalım yoksa bir çay dahi koymaya üşenen bir koca karı mı
İnşallah canım sağlıklı birer babaanne anaanne olalımHaklisin canim.
Saglikli zimba gibi sporunu yuruyusunu yapan,tatillere turlara giden,hacca umreye giden anneanneler babaanneler oluruz insallah
Bence Leslie gayet güzel bir spor, ama dersen ki ben artık hem sıkılaşmak hem kilo vermek istiyorum, o zaman jillian 30 günlük programı var her gün 25-30 dk sürüyor, başlamadan önce mutlaka vücut ölçüleri alırsan farka inanamazsın, ben ilk yaptığımda hemen hemen her gün ne kadar çok zayıfladığımı çevremdekiler söylüyordu, düşün 15-20 kilo verdim farkedilmedi ama jillian yapınca herkes farkediyordu tabi bendeSimdiiiiii
lesliden baska spor yapmamis biri olarak bana ne onerirsiniz arkidesler???haflf bisey olsun ama ,sıkılastirsin
Immm mis mis afiyet olsunAra öğün vakti
Ebru karaduman var ama mahvediyoSimdiiiiii
lesliden baska spor yapmamis biri olarak bana ne onerirsiniz arkidesler???haflf bisey olsun ama ,sıkılastirsin
Benimde oyle olduImmm mis mis afiyet olsunbu gün şekersiz 1. Gün diyebilirim hiç almadım
Ben de iftarda evdekilere yaptim tatli niyetine yedilerAra öğün vakti
Mahvetmesin dur.spora yeniden baslarken caymayayimEbru karaduman var ama mahvediyo
Canım bu tek öğün bana çok iyi geldi şimdilik hem açlık yok hem halsizlik yok, tabi canım isterse elbet yerim meyveBenimde oyle olduama meyve mutlaka yemelisin. Yoksa seker cok duser ve ne bulursan saldirirsin
Tesekkurlerburada level 1 level 2 ve level 3 var, her bir videoyu 10 gün yapıyorsun
Oooooo bravo sanaKızlar detoks çayımı bitirdim, su içiyorumplank ve squat yaptım e daha ne olsun
Zor ama belli.Bence Leslie gayet güzel bir spor, ama dersen ki ben artık hem sıkılaşmak hem kilo vermek istiyorum, o zaman jillian 30 günlük programı var her gün 25-30 dk sürüyor, başlamadan önce mutlaka vücut ölçüleri alırsan farka inanamazsın, ben ilk yaptığımda hemen hemen her gün ne kadar çok zayıfladığımı çevremdekiler söylüyordu, düşün 15-20 kilo verdim farkedilmedi ama jillian yapınca herkes farkediyordu tabi bende
Kızlar detoks çayımı bitirdim, su içiyorumplank ve squat yaptım e daha ne olsun
Oğlum dambılları ele geçirdi, illa güçlü olacağım diyor, onun kadar azimli olabilsem ne ka güzel olur
Oooooo bravo sana
Keşke bende yapabilsem ama bugün Pertim kızım yeni uyudu daha bende yatacsğm
Yarına Allah Kerim
gece yatmadan da tartılıyor musunuz