İyi geceler canım umarım deliksiz bir uyku çekersinOooooo bravo sana
Keşke bende yapabilsem ama bugün Pertim kızım yeni uyudu daha bende yatacsğm
Yarına Allah Kerim
gece yatmadan da tartılıyor musunuz
Biraz zor ama 2-3 gün geçince rahatlıkla yaparsınZor ama belli.
masallah
Yedi yasindaki miydi ?erken baslamis.
He spor olarak tartiya cikip iniyorum
Oh oh afiyet olsun yansın yağlarBen de ictim yesilcay karisimimiyansin yaglar.
Afiyet olsun canım, boşver bitterde neymişBende filtre kahve içtim. Gözüme bitter göründü ama hayir hakkini yedin sen dedim
Cocuklara cipsi koydum kokladim iyyyy
Gercekten koklayinca oyle kötü yag koktu ki. Keske cocuklarda yemese diyorum ama beni takan yok.Afiyet olsun canım, boşver bitterde neymişhele cips ıyyy
Keşke destek çıksa birazGercekten koklayinca oyle kötü yag koktu ki. Keske cocuklarda yemese diyorum ama beni takan yok.
Bu arada bu akşam eşimle iftar oncesi tartistik. Daha dun dedimki evde tatli isteme. Dışarıda istersen ye akşamlari. Sanki evet dememiş gibi kemal paşa ve keşkül pakedi almis gelmiş. Bende hani almayacaktik dedim, vay ben niye oyle soylemişim kavga cikardi. Deli ediyor beni ya
Günaydın canımGünaydın minnoş bayanlar
73.3 geldim bugün
Bişey soracağım
Haftada 1 defa mı kıyafetsiz tartılıyorsunuz
Yoksa her gün mü ?
Çok fark ediyor cidden
73.8 geldim kıyafetle mesela
Regl mi olmuştun , cardio mu etkiledi , spor harikaymış bu aradaHayırlı sahurlar kızlar ben yine uyumuş kalmışım bugün 1 saat cardio yaptım oruca da başladım sanki ramazanın ilk günü gibi oldu etkiledi bayaa
Geçen hafta kıyafetle tartılmıştım bu seferlik onu baz alayımGünaydın canımevet haftada bir kıyafetsiz baz alabilirsin, geçen hafta salı kaç kiloydun ne kadar verdin 1 haftada
Gayet güzel canım, tebrik ederimGeçen hafta kıyafetle tartılmıştım bu seferlik onu baz alayım
74.9 dum
Bu hafta 73.8 geldim
Fark 1.100 gr
adetime 1 hafta kaldı şişkinlik başlar bu ara
Hergunzor olurGünaydın minnoş bayanlar
73.3 geldim bugün
Bişey soracağım
Haftada 1 defa mı kıyafetsiz tartılıyorsunuz
Yoksa her gün mü ?
Çok fark ediyor cidden
73.8 geldim kıyafetle mesela
SuperGünaydın arkadaşlarkilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 64.55 kg
Bu hafta 63.70 kg
Fark. 0.85 kg
Geçen hafta kıyafetle tartılmıştım bu seferlik onu baz alayım
74.9 dum
Bu hafta 73.8 geldim
Fark 1.100 gr
adetime 1 hafta kaldı şişkinlik başlar bu ara
TebriklerrrrrGünaydın arkadaşlarkilo bildirimi yapayım
Geçen hafta 64.55 kg
Bu hafta 63.70 kg
Fark. 0.85 kg
Evet canım regliydim. Bilmiyorum canım ne etkiledi ama baya kötüydüm başarısı vardı bide 2set halinde cardio yaptım arkasından uyumuş kalmışımRegl mi olmuştun , cardio mu etkiledi , spor harikaymış bu arada