🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sebzeli corba düşündüm yarin için. Kendime ve cocuklara yapsam eşim begenir mi bilmiyorum. Belki az bişey mercimek yaparım onlara. Yanina da bezelye yemeği yapicam

Ben bu aksamda menü vermeyerek 10 gün şekersize başlıyorum. Eşim tatli isterse disaridan yesin. Ekmeğide kisitli tutarak tbe yicem
Hayirli olsun kararin canim.son on gun :KK66:degerlendirwlim.
Bir gün deniycem çok merak ediyorum tadını, bende sarımsaklı yoğurt duydum, öncelikle yoğurtsuz yapayım en iyisi 😃 teşekkür ederim tarif için 👍
Rafadan yumurta sevenlerdensen cok seversin kesin 🤩

Kizartma ben hic yiyemiyorum artik. Canim istese bile o anda yerken midem bulanmaya başlıyor cok rahatsız oluyorum sonrasinda da. Ama firinda yapinca resmen yedigim sebzenin tadini alarak yiyorum. Tavada kizartma da sirf yag tadi geliyo
En guzeli ,hem saglikli hem daha kolay.daha ne olsun.bazi seyleri hem zorlastirip hem kendimize zarar veriyoruz 😑

Hayirli olsun kararin canim.son on gun :KK66:degerlendirwlim.

Rafadan yumurta sevenlerdensen cok seversin kesin 🤩
Yumurtanın her halini çok seviyorum, ramazanda sahur yapmadım, geçen gün çok özleyince unlu tarifini yaptım, biraz zeytinyağı ile TB ununu yanmadan kavurdum az tuz ve yumurtaları katıp hızlı hızlı karıştırdım gayet lezzetli ve doyurucu oldu 👍

Yumurtanın her halini çok seviyorum, ramazanda sahur yapmadım, geçen gün çok özleyince unlu tarifini yaptım, biraz zeytinyağı ile TB ununu yanmadan kavurdum az tuz ve yumurtaları katıp hızlı hızlı karıştırdım gayet lezzetli ve doyurucu oldu 👍
Ramazandan sonra haşlama gormek istemiyorum 😭

Kizartma ben hic yiyemiyorum artik. Canim istese bile o anda yerken midem bulanmaya başlıyor cok rahatsız oluyorum sonrasinda da. Ama firinda yapinca resmen yedigim sebzenin tadini alarak yiyorum. Tavada kizartma da sirf yag tadi geliyo
Ben zaten patatesi çok nadir yerim pek sevdiğim söylenemez, ama biber kızartmasını çok severim 😃 bayramda kahvaltıda yapayım 😃 biberleri kavuruyorum, domatesleri elma dilimi yapıp içine koyuyorum 3-4 diş sarımsak doğruyorum, çok yağlı olmuyor gerçi az yağda bile gayet lezzetli oluyor 😃

Bu sekil hic denemedim.bir ara deneyeyim 🙂

Ben zaten patatesi çok nadir yerim pek sevdiğim söylenemez, ama biber kızartmasını çok severim 😃 bayramda kahvaltıda yapayım 😃 biberleri kavuruyorum, domatesleri elma dilimi yapıp içine koyuyorum 3-4 diş sarımsak doğruyorum, çok yağlı olmuyor gerçi az yağda bile gayet lezzetli oluyor 😃
Evet yazin bunu kahvaltilik olarak cok yaparim ben.cok guzel oluyor🤩yasasin yaz geliyor.

X