🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hemen gunumu planlayayim

Kahvaltim kontrolluydu
1 dilim avuc ici kadar borek 4 zeytin ceri 1 yum.haslama

Ara yogurt yaninda cok acikirsam leblebi yada baharat eklerim
Ara kahve avuc ici kadar fistik

Aksama yogurt corbasi ,firinda sebze (olacak buyuk ihtimal) evdekilere de kizartma yaparim.olur biter.:KK39:

Günaydın kızlar bugün oruca tekrar başladım ama boğaz agrimdan sonra baş ağrısı çekiyorum üç gündür. Dün akşam tansiyonum 9 a 6 çıktı sanırım ondandır diye düşünüyorum ama bi türlü tekrar motive olamıyorum..valla kilo verenleri görünce kendimden utanıyorum.surekli başladığım noktaya geri dönmekten yoruldum..bir hafta güzel versem ikinci hafta sapiyitorum..adet olmadan önce düzenimi kurmuştum bozmaktan korkuyodum ki korktuğum başıma geldi 😣neyse artık yeni bi ay başladı Ramazan'ın son 10 günü inşallah bu süreci iyi değerlendiririm..

Günaydın kızlar bugün oruca tekrar başladım ama boğaz agrimdan sonra baş ağrısı çekiyorum üç gündür. Dün akşam tansiyonum 9 a 6 çıktı sanırım ondandır diye düşünüyorum ama bi türlü tekrar motive olamıyorum..valla kilo verenleri görünce kendimden utanıyorum.surekli başladığım noktaya geri dönmekten yoruldum..bir hafta güzel versem ikinci hafta sapiyitorum..adet olmadan önce düzenimi kurmuştum bozmaktan korkuyodum ki korktuğum başıma geldi 😣neyse artık yeni bi ay başladı Ramazan'ın son 10 günü inşallah bu süreci iyi değerlendiririm..
Moral bozmuyoruz canim❤.verdiklerimizi almasak simdi ideal kilomuzdaydik cogumuz🥴.insaniz yani.tokezlese de geri kalkip devam edenler kazanir👍 hayatta.kimse dumduz ilerlemez malesef.😒
Hadi sen de gununu planla🙂.herswye yeni basliyor gibi hevesle🥰🥰🥰

Moral bozmuyoruz canim❤.verdiklerimizi almasak simdi ideal kilomuzdaydik cogumuz🥴.insaniz yani.tokezlese de geri kalkip devam edenler kazanir👍 hayatta.kimse dumduz ilerlemez malesef.😒
Hadi sen de gununu planla🙂.herswye yeni basliyor gibi hevesle🥰🥰🥰
Haklısın canım..aylardır yerimde sayiyodum 73 72 gidip geliyodum buraya başladığımdan beri 71 lerdeyim çok fazla dusmesem de 72 yi görmedim henüz ona bile şükrediyorum..bugünden itibaren tekrar baslicam inşallah..

73.9 geldim bugün 🥰 2 ayda 9 kilo oldu
Son zamanlarda bozmasaydım daha fazla olabilirdi ama 😫
Süper 🤩🧿
Sabah tartildim 71.7 geldim😍😍😍
Gecen sali 73 falandim.regl odemi de varmistir tabi.
Cok mutluyum.sali sabahi 71 den dusebilsem keske. 🤩
Harika ya 🤩🧿
Hemen gunumu planlayayim

Kahvaltim kontrolluydu
1 dilim avuc ici kadar borek 4 zeytin ceri 1 yum.haslama

Ara yogurt yaninda cok acikirsam leblebi yada baharat eklerim
Ara kahve avuc ici kadar fistik

Aksama yogurt corbasi ,firinda sebze (olacak buyuk ihtimal) evdekilere de kizartma yaparim.olur biter.:KK39:
Afiyet olsun şimdiden 👍
Zararın neresinden dönersek kârdır canım, hadi bu 10 günü güzel değerlendirelim hepberaber 😍

X