Ayda 3.5 kilo verirsen verirsinKızlar, doğum gününe tam 2 ay var 73 ten-66 ya 7 kg iki ayda veririm sanki ne dersiniz
Eki Görüntüle 2681834
3 kepçe mercimek çorbası
1 kase zerdeçallı yoğut
baktım bu beni kesmeyecek 1 domates ve 1 acur Yedim
1 i. Veririm gibi ayda 3.5 kiloAyda 3.5 kilo verirsen verirsin
kasımın kaçı doğum günün ?
Afiyet olsunBugünkü menüm
kahvaltı
1 yumurta
2 hatta 3 dilim köy peyniri
6 zeytin
1 buçuk dilim çavdar ekmeği
domates salatalık çay
ara 1 türk kahvesi 1 maden suyu 3 minik ceviz
ara 1 türk kahvesi,maden suyu 1 litre tarçınlı su
akşam
3 kepçe mercimek çorbası
1 kase zerdeçallı yoğurt
domates acur
1 litre su içmeye niyetlendim bakalım
kızlar ben dün zerdeçal hakkinda hormonları dengelediğini söylemiştim.Bugün aklıma geldi diyetisyen kan şekerini düzenlediğini Dengelediğini bu yüzden geç açıkırsın demişti.
Ben 7 kilo verirsem 72 olurum
1 i. Veririm gibi ayda 3.5 kilo
Afiyet olsun
Az kaldı 72 ye 7 kilo nedir kiBen 7 kilo verirsem 72 olurumteşekkürler
Şu dönemi atlatırsamAz kaldı 72 ye 7 kilo nedir ki
Atlatırsın en kısa zamanda.Şu dönemi atlatırsam
Gerisi kolay
İnasallahAtlatırsın en kısa zamanda.
Bencede canım çok haklısınKızlar biliyorsunuz yolumuz uzun, çok az yiyerek 3 günde pes edecegimize, ( ki ben bunu son aylarda defalarca yaptım)
Menulerimizi sağlıklı olanlardan dolu dolu yiyerek uzun soluklu devam edelim.
Yani kısacası gözümüzü ve midenizi doyuralim. Yoksa sonu hüsran oluyor. (Tecrübelerime dayanarak yazmak istedim.)
BEnce bu şekilde devam edersen olursunKızlar, doğum gününe tam 2 ay var 73 ten-66 ya 7 kg iki ayda veririm sanki ne dersiniz
Aynen canım iyi geldiniz bana ilk tanıştığımız dan beri frekansimiz tuttu seninle canimCanım başaran bir çok insan var, onlardan ne eksiğimiz var. Sen neleri başardın, yine basaracaksin. Kendine güven ve istikrarlı bir şekilde devam et, sonucu çok güzel olacak
Kızlar, doğum gününe tam 2 ay var 73 ten-66 ya 7 kg iki ayda veririm sanki ne dersiniz
Afiyet olsunMenum
Sabah
Peynir
3 ceviz
Öğle
Ayran
3 ceviz
3 hurma
Akşam
6 et köfte
Salata
Spor okadar kosturdumki anlatamam dizim ağrıyor
Öncelikle yeni öğretim yılı hayırlı olsun. Oğlum 1. Sınıfa başlayacak. Öğretmeni şimdilik çok ilgi birine benziyor. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.Eğer cumaya kadar devam edersem öyle sürpriz bir rakamla geliyorum ki
Dizim çok ağrıyor yeni okulumda merdiven çok biraz katı yapmamın sebebi 22 Eylül'de okul açılacak biraz yuklerimden kurtulup merdivenleri rahat çıkmak
Pandemide evde kalınca hareketsizlik ten kondisyon umum çok dusmus 1.sinif demek saatlerce ayakta kalmak demek birde merdivenler gerçekten estetiği geçtim bu iş bizim için sağlık meselesi
Aslında çok yoruldum defalarca pes ettim güvenim sarsıldı ama bunun sonucu daha çok yemek daha çok kilo daha çok diz ağrısı oldu veeee yine kaybeden kendim oldum
İnşallah busefer olacak
Olsun inşallah
Bu gün dışarda koştururken eşimle öğle yemeği yiyelim dedik
Eşim döner dürüm söyledi
Ben ekmek yiyemem porsiyon istedim eşim alay eder gibi davrandı kalbimi kırdı belkide haklı yıllardır benim diyet kilo meselemi dinledi bıraktım kalktım bende
Yorgunluk sıcak açlık kaldiramadim yoksa böyle fevri çıkışlar yapmam içimde hallederim kırgınlığımi
Neyse bu sorun yok aramızda
Ama gerçekten yoruldum bu işlerden inşallah bubsefer olur
Ay ne çok konuştum kusura bakmayın canlarim
Öncelikle yeni öğretim yılı hayırlı olsun. Oğlum 1. Sınıfa başlayacak. Öğretmeni şimdilik çok ilgi birine benziyor. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.
Ne güzel yazmışsın. Yine kendimize ediyoruz ne edersek.
Sen okullar açılana kadar biraz yüklen ama sonrasını sadece pilav makarna paketli gıda ve tatlı kessen bile uzun solukta çok güzel kilo verirsin. Kilo almaktansa varsın yavaş gitsin kilolar
niyet etikten sonra gerisi kolayEğer cumaya kadar devam edersem öyle sürpriz bir rakamla geliyorum ki
Dizim çok ağrıyor yeni okulumda merdiven çok biraz katı yapmamın sebebi 22 Eylül'de okul açılacak biraz yuklerimden kurtulup merdivenleri rahat çıkmak
Pandemide evde kalınca hareketsizlik ten kondisyon umum çok dusmus 1.sinif demek saatlerce ayakta kalmak demek birde merdivenler gerçekten estetiği geçtim bu iş bizim için sağlık meselesi
Aslında çok yoruldum defalarca pes ettim güvenim sarsıldı ama bunun sonucu daha çok yemek daha çok kilo daha çok diz ağrısı oldu veeee yine kaybeden kendim oldum
İnşallah busefer olacak
Olsun inşallah
Bu gün dışarda koştururken eşimle öğle yemeği yiyelim dedik
Eşim döner dürüm söyledi
Ben ekmek yiyemem porsiyon istedim eşim alay eder gibi davrandı kalbimi kırdı belkide haklı yıllardır benim diyet kilo meselemi dinledi bıraktım kalktım bende
Yorgunluk sıcak açlık kaldiramadim yoksa böyle fevri çıkışlar yapmam içimde hallederim kırgınlığımi
Neyse bu sorun yok aramızda
Ama gerçekten yoruldum bu işlerden inşallah bubsefer olur
Ay ne çok konuştum kusura bakmayın canlarim