Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zedecallı yoğurtla yerimÇorba çok az olmaz mı
Acı biber Metabolizmayı hızlandırıyorÖğlen yemeğini yedim. Biber aciymis hala dilim yanıyor.
Salata bol olduğundan 2 yumurta protein olduğundan doyurdu beni ☺
Afiyet olsunzedecallı yoğurtla yerim
Acıyı severim ama kararında olmalı. Çok acı mahvediyor sonrasındaAcı biber Metabolizmayı hızlandırıyor
Acıyı severim ama kararında olmalı. Çok acı mahvediyor sonrasında
Hoşgeldin Tabi katılabilirsinSelaaam size katılabilir miyim?:)
☺Selaaam size katılabilir miyim?:)
Ben acı yiyince benim minik kız sonrasını hiç düşünmüyorsun diyor
Hoşgeldin Tabi katılabilirsin
kısa bir öz geçmiş yaparsan bizde seni daha iyi tanımış oluruz
Hoşbuulduum Ben Cadı İzmir'de yasıyorum, nisanlıyım(yakında evvleniiyoruum) Bu aralar çok stresliyim yeni bir iş kurdum, sorunlar derken 66.7kg'dan bu sabah 60.7kg'ı gördümHoşgeldin Tabi katılabilirsin
kısa bir öz geçmiş yaparsan bizde seni daha iyi tanımış oluruz
Amanda minnoş bir cadı gelmişHoşbuulduum Ben Cadı İzmir'de yasıyorum, nisanlıyım(yakında evvleniiyoruum) Bu aralar çok stresliyim yeni bir iş kurdum, sorunlar derken 66.7kg'dan bu sabah 60.7kg'ı gördüm
hoş geldin tabi katılabilirsinSelaaam size katılabilir miyim?:)
Hoşgeldin canım kilon güzel biraz dikkatle istediğin kiloya inersin.Hoşbuulduum Ben Cadı İzmir'de yasıyorum, nisanlıyım(yakında evvleniiyoruum) Bu aralar çok stresliyim yeni bir iş kurdum, sorunlar derken 66.7kg'dan bu sabah 60.7kg'ı gördüm
Afiyet olsun canım. 2 günde gitti 1 kilo ve dogumgunune rağmen.09:00 2 dl ekşi maya ekmek arasına lor, maydanoz, çörekotu. çay
11:30 türk kahvesi
12:30 1 kase yoğurt içine salatalık,dereotu, nane, pulbiber koydum. yanına etiformla yedim
17:00 1 armut
eve gidiyorum şimdi çorba yapçam