Çok geçmiş olsunküçük olan 1.sınıfa başlıcak ama her şey belirsiz. müdür yardımcımızda korona çıkmış, okulu karantinaya almışlar
ne belalı bir yıl oldu 2020. her gün kötü haber almaktan korkar oldum.
sürekli birileri hastalanıyor, bir yerlerini kesiyor bişeyler oluyor
2 ay önce eşime araba çarptı ölümden döndü, hala iyileşebilmiş değil
yüreğim ağzımda geziyorum kötü haber duymaktan korkuyorum
Amin . Şimdi kim bakıyor çocuklara.ben de 3 ay ayrı kaldım annaneye bırakmıştık. çok zor vallahi Allah evlatlarından ayırmasın kimseyi
Hayırdır inşallah canımKızlar çok dertliyim
Babam annemi meğer yıllarca aldatmış, borçlar da derken annem verdi eşyalarını yeter artık bıktım senden deyip gönderdi evden.. bende görüşmek istemediğimi belirttim. Nişanlıma, bana, anneme düşman gibi şuan. Biraz da korkuyorum gelmesinden ama cesareti yok o kadarhayırdır inşallah?
2020 gerçekten felaketler yılı oldu. İnşallah sağ salim atlatırız. Tek kayıp kilolarimiz olsunküçük olan 1.sınıfa başlıcak ama her şey belirsiz. müdür yardımcımızda korona çıkmış, okulu karantinaya almışlar
Maşallah baya hareketli geçmiş sabah erken kalkınca böyle oluyorBugün çok erken kalkınca canım hiç bir şey istemedi
çoçukları bekledim onlar uyanana kadar bir koşu alışverişimi yaptım sağ solu topla derken bu saat oldu
yulaflı peynirli omlet, zeytin, domates salatalık, ve çay.
büyük ihtimal iki öğün olacak
kilo durumum sabit şişkinlik asabiyette yapıyor
Kilo kayıp etmeyi seçiyorum2020 gerçekten felaketler yılı oldu. İnşallah sağ salim atlatırız. Tek kayıp kilolarimiz olsun
Amin. Hepimizin temennisi.Çok geçmiş olsunSıkıntılı bir yıl Buda bize teçrube oldu diyelim sevdiklerimizin değerini,özgürlüğün dışarda bir hava almanın,normal bir alışveriş ne kadar lüks olduğunu öğretti.Bununlada kalsın hayra yoralım hayır olsun
biran önce herşey biter geri güzel sağlıklı günlere geri dönelimAmin
Hep biz mi korkacagiz, birazda 2020 korksun bizdenKilo kayıp etmeyi seçiyorum
Halam bir elime geçerseMaşallah baya hareketli geçmiş sabah erken kalkınca böyle oluyor ☺
a şişkinliği galiba bende de var şişkinlik.
Halam bir elime geçerseiçtiğim tarcınlı sulardan ona ikram edeceğim
Ellerine sağlıkİşimi gücümü bitirdim tertemiz oldu her yer şimdi mutfağa giripyemek olaylarını halledicem
küçük olan 1.sınıfa başlıcak ama her şey belirsiz. müdür yardımcımızda korona çıkmış, okulu karantinaya almışlar
Abla patates havuç (pişmiş hali) bezelye diyetisyeler fazla önermezler kendi deneyimlerime dayanarak söyleyeyim ayda 1 yada 2 yiyince pek bir etki etmiyorKizlar bugün sebze yemem lazım
Bezelye sebzemi
Sebze olduğunu biliyorumda şeker oranı yüksek diye duymuştum diyet sebzeye uygunmu
Ayy canım eşine geçmiş olsun
Kuzunun okulu hayırlı olsun
Bence sebze ile bakliyat arası yenebilir. Taze fasulye gibiKizlar bugün sebze yemem lazım
Bezelye sebzemi
Sebze olduğunu biliyorumda şeker oranı yüksek diye duymuştum diyet sebzeye uygunmu
Ayy canım eşine geçmiş olsun
Kuzunun okulu hayırlı olsun
Aman Allah'ımevde biber vardı ziyan olmasın diye Kurması için astım acıymış elimi dudaklarıma sürdüm botokslu botokslu geziyorum