Hep imrenmisimdir erken kalkanlara. Ben de mecburen kalkıyorum ama mecburiyet olmasa uyurumBenim çocuklardan sonra böyle oldum 3 de erkenci kuşTürk benim şimdi onlar yatıyor ben ayaktayım
artılardan sonra bu eksi iyi geldiGayet güzelgeçen hafta biraz değişiklik yaptın ve buna rağmen eksidesin
halen kendime gelemedim desemben de öyle sabah insanıyım. evde olduğumda da öğlen 12ye kadar bütün işimi bitiririm. öğleden sonra iş yapamıyorum
bi kahve iyi gelebilir belki canım hem aç karnına içilen kahve metobolizmaya etkisi varmış ben bazen yaparım aç karnına kahve iyi geliyoartılardan sonra bu eksi iyi geldi
halen kendime gelemedim desem
düzenim kaydımı gercekten güne konsantre olamıyorumşifa olsun inşallah
Hep imrenmisimdir erken kalkanlara. Ben de mecburen kalkıyorum ama mecburiyet olmasa uyurum
Bugün geç kalkınca çoçuklarla kahvaltı yaptım ama birazdan içerim yoksa güne yetişemem eşim il dışında alışveriş yapmam lazımbi kahve iyi gelebilir belki canım hem aç karnına içilen kahve metobolizmaya etkisi varmış ben bazen yaparım aç karnına kahve iyi geliyo
günaydın kızlar dün geç saatte yememe rağmen sabah - çok mutlu oldum
meksika yemeklerinin olduğu bir yerdeydik. 2-3 nachos, falafelli salata, 3 çatal pasta ve sodayla kurtardım
dün işte de pasta kesmiştik ama ben pasta yerine eriklerimi yemiştim :))
başlangıç : 79,00
bugün : 78,00
Antepia27 iyiyim ablacım sen nasılsın? geçen gün yazdım ama görmedin sanırım
hep beraber kürkçü dükkanına geri dönüş :)))
Günaydın canım çok güzel
hadi Dua ile bismillah
olsun gelecek hafta kaymağı senin olcak öyle hayal et
Teşekkür ederim.çok amin
Canım başaran bir çok insan var, onlardan ne eksiğimiz var. Sen neleri başardın, yine basaracaksin. Kendine güven ve istikrarlı bir şekilde devam et, sonucu çok güzel olacakTebrikler Elifim süper başlangıç canim
Ayyy canım inan gormedim kuzum iyiyim hamdolsun canim
Vay vay kaptan süpersin maşallah canım devammmmm
İnşallah başladık motivasyon ve adaptasyon saglarsak olur umarim canım
Geç kalkınca gün çabuk bitiyordüzenim kaydımı gercekten güne konsantre olamıyorum
Bu ne. Neden oldu regl misin
Sabah normal kahvaltı yaptim ama simdi sanki dersin dünya yutmuş gibiyim. olacagım galibaBu ne. Neden oldu regl misin
Sen güçlü bir kadınsınTebrikler Elifim süper başlangıç canim
Ayyy canım inan gormedim kuzum iyiyim hamdolsun canim
Vay vay kaptan süpersin maşallah canım devammmmm
İnşallah başladık motivasyon ve adaptasyon saglarsak olur umarim canım
Güziş afiyet olsunöğle yemeği dünkünün aynısı fırında sebze yoğurt 3 adet grisini
sağol tatlımmmGüziş afiyet olsun
öğle yemeği dünkünün aynısı fırında sebze yoğurt 3 adet grisini
Çorba çok az olmaz mıBugün if gibi olsun
akşam çorba içer günü kapatırım
eger çok acıkırsam arada 2 ceviz yerim