rabbim korusun çocukları inşallah herşey yoluna girecek canımİlgili bir anneysem neden herşey beni buluyor diye düşünmeden edemiyorum. Saglik yönünden sinavim çok ağır gecti,geciyor. Asla isyan etmek istemiyorum. Sadece bir anlik dusunce oluyor sonra geciriyorum. Her zaman savaşmaya devam edicem yeterki cocuklarim iyi olsun başka bir gayem yok
Ay valla benimde öyleGardrop duzenliyorum yazlik kislik falan dwrken.birsuru kiyafetim var.hep severek aldigim azicik giydigim.bu kilolar yuzunden.hicbiri olmuyor.kac yildir birine de vermeye kiyamiyorum.atamiyorum da.e olmuyor diye yenileri aliniyor mecburen .hicbirseye yer kalmadi dolapta resmen
Hep oyleydi canim. En sonunda 70lerde giydiklerimi komple dagitmistimAh kizlaaar
Gardrop duzenliyorum yazlik kislik falan dwrken.birsuru kiyafetim var.hep severek aldigim azicik giydigim.bu kilolar yuzunden.hicbiri olmuyor.kac yildir birine de vermeye kiyamiyorum.atamiyorum da.e olmuyor diye yenileri aliniyor mecburen .hicbirseye yer kalmadi dolapta resmen
Gitmiş bile 1 KilosuSlm.kizlar
Diyete devam etmeye calisiyorum
Bu sabah 63 .4 kilom
Aldigim 1 kilo yada odem herneyse gitti 2 daha var 61 i gormeden rahat etmiycem .Sanirim regl olucam belirtiler Var ama tik yok.
Saclarim uzundu belime kadar kisa kestirdim onlari uzun kut seklinde belkide sonunda etkisi Var tartida.
400cc protezlerim Var beni kilolu gosteriyor yada ben oyle goruyorum. Sanirim eylul gibi cikarticam ,daha ince gosterir beni.Artik vucuduma gore buyuk buluyorum.
Boyle iste yaz gelmeden vermem gereken 5 kilo Var daha .Biraz gayret etsem 2 haftada gidecek ama abur cubur ve tatli krizlerim var malesef
Ay hadi güzel bir rakam gör inşallahBende 16.30 bekliyorum bakalım kaç geleceğim
Arada çaktırmadan iç suyunuBir hafta moladayım nasıl olsa aslında evde çocuklar falan var su bile içemiyorum ama olsun hallederiz inşallah
Çok güzel bir eksimerhabalar kızlar. 2 gündür baya bir yoğunluk vardı sokağa çıkma yasağından dolayı muafiyet yazısı almaya çalışıyoruz bakamadım hiç.
sabah tartıldım 66,5 çıktım. beni wc baya etkiliyor. salıya göre -0,900 vermiş oldum.
sahur yapmıyorum hiç akşamda ekmeksiz yiyorum.
Hay maşallah sporda aradan çıkmışKahvaltı yaptık kızımla
Onu uyutup leslie yaptım
Mutfağı topladım
Yoğurt çaldım
Balkonda oturuyoruz kızımlaEki Görüntüle 2837871
Sen bu senede beklet olacak inşallahAh kizlaaar
Gardrop duzenliyorum yazlik kislik falan dwrken.birsuru kiyafetim var.hep severek aldigim azicik giydigim.bu kilolar yuzunden.hicbiri olmuyor.kac yildir birine de vermeye kiyamiyorum.atamiyorum da.e olmuyor diye yenileri aliniyor mecburen .hicbirseye yer kalmadi dolapta resmen
Motive ediyor amabu bende de var. kilo verip öyle alışveriş yapacaım diye. :)
Kayınvalidem örmüşHay maşallah sporda aradan çıkmışAy ne güzel bunlar, sen mi ördün yoksa,
Bir ara benimde içimden geçti ama hiç icraata geçmedim, çok güzel yapmışKayınvalidem örmüşYouTubeden bakıp yapmış valla bravo dedim ben yapamazdım
E çok güzel haberMis gibi duş aldım ay durSarayca çıplak tartılıyormuş bende öyle yapayım dedim
74.5 geldim inanamadım hem bornozlu hem bornozsuz tartıldım
Yarın sabah öyle deneyeyim bakalımE çok güzel haberevet gerçek kilo aç ve açık tartılınca anlaşılır
Oh butun isler bitmis:)Kahvaltı yaptık kızımla
Onu uyutup leslie yaptım
Mutfağı topladım
Yoğurt çaldım
Balkonda oturuyoruz kızımlaEki Görüntüle 2837871
Ay hadi insallah saraycaSen bu senede beklet olacak inşallah