- 26 Şubat 2013
- 2.467
- 2.843
- 30
2 hafta önceki kiloma geri döndüm çok mutsuzumCanım kilo her gün eksilmez, 3-4 günde bir düşer hiç canını sıkma , sen yeter ki dikkat et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 hafta önceki kiloma geri döndüm çok mutsuzumCanım kilo her gün eksilmez, 3-4 günde bir düşer hiç canını sıkma , sen yeter ki dikkat et
Kaç kilo oldun, neden böyle oldu ki2 hafta önceki kiloma geri döndüm çok mutsuzum
Günaydın canımGunaydinlar
74.9 um abarttım biraz bu ara biliyorum ama azıcık gitse motive olacağım gene deKaç kilo oldun, neden böyle oldu ki
Biraz dikkat et bu ara canım, dikkat etmeyince gitmiyor maalesef74.9 um abarttım biraz bu ara biliyorum ama azıcık gitse motive olacağım gene de
Evet ya ramazanda vicdan yapıyor insanBugun regliyim.
Birseyler yesem mi yemesem mi iyice sastim
Senin kilon için çok iyi benceGünaydın arkadaşlar cuma tartısı -450 Gr
Canim yediklerin karbonhidrat icerikli olursa kg veremezsin. Menulerine göz atYa benim kilo vermem durdu veremiyorum ne yapmamı önerirsiniz
Çok üzülüyorum motivasyon 0
Yemen lazim tabiki canimBugun regliyim.
Birseyler yesem mi yemesem mi iyice sastim
Afiyet olsun canım kolay gelsin, ne güzel bağ evinizin olması , umarım hem bol hareket edersin, kilo verirsin hemde çok eğlenirsinBugün bende regli oldum her ay olduğu gibi çok mutsuzum
Dünki menümü yazayım
Sahur yok
Iftar bir adet karnıyarık
Salata
1 reyhan şerbeti
Az tatlı
7000 adim atıldı
Bundan sonra yürüyüş yapamam yarın nasipse bağ evini temizlemeye gideceğim doğal olarak günlerce sabahtan akşama kadar hiç oturamam belki kilo vermeye etki eder
Aynen canım artık 100 Gr eksi bile beni mutlu ediyor, yeterki artı olmasınSenin kilon için çok iyi bence
Bol hareket kesin cunku evde insaat işi var ve dogal.olarak.bir hafta temizlik surerAfiyet olsun canım kolay gelsin, ne güzel bağ evinizin olması , umarım hem bol hareket edersin, kilo verirsin hemde çok eğlenirsin
Kolay gelsin canım ramazanda zor olur mu senin için acabaBol hareket kesin cunku evde insaat işi var ve dogal.olarak.bir hafta temizlik surer
Bir hafta moladayım nasıl olsa aslında evde çocuklar falan var su bile içemiyorum ama olsun hallederiz inşallahKolay gelsin canım ramazanda zor olur mu senin için acaba
bu bende de var. kilo verip öyle alışveriş yapacaım diye. :)Teşekkür ederim canım Haziran'da hem daha çok kilo vermiş olursun 1 beden daha küçük kıyafetleri alırsın canım ben bu konuda çok inadım gerçi iyi bir şey değil, millet kilolu olunca da hiç affetmeyip güzel güzel giyiniyor, ben illa vereceğim o kiloyu bu kışı atlattım çok şükür, geçen gün hepsini elden çıkardım sadece alt pantolon ve 2 kazak bıraktım ne olur ne olmaz diye