🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bugün bende regli oldum her ay olduğu gibi çok mutsuzum😔
Dünki menümü yazayım
Sahur yok
Iftar bir adet karnıyarık
Salata
1 reyhan şerbeti
Az tatlı
7000 adim atıldı
Bundan sonra yürüyüş yapamam yarın nasipse bağ evini temizlemeye gideceğim doğal olarak günlerce sabahtan akşama kadar hiç oturamam belki kilo vermeye etki eder

Bugün bende regli oldum her ay olduğu gibi çok mutsuzum😔
Dünki menümü yazayım
Sahur yok
Iftar bir adet karnıyarık
Salata
1 reyhan şerbeti
Az tatlı
7000 adim atıldı
Bundan sonra yürüyüş yapamam yarın nasipse bağ evini temizlemeye gideceğim doğal olarak günlerce sabahtan akşama kadar hiç oturamam belki kilo vermeye etki eder
Afiyet olsun canım kolay gelsin, ne güzel bağ evinizin olması , umarım hem bol hareket edersin, kilo verirsin hemde çok eğlenirsin 😍

Slm.kizlar
Diyete devam etmeye calisiyorum
Bu sabah 63 .4 kilom
Aldigim 1 kilo yada odem herneyse gitti 2 daha var 61 i gormeden rahat etmiycem .Sanirim regl olucam belirtiler Var ama tik yok.
Saclarim uzundu belime kadar kisa kestirdim onlari uzun kut seklinde belkide sonunda etkisi Var tartida😃 .
400cc protezlerim Var beni kilolu gosteriyor yada ben oyle goruyorum. Sanirim eylul gibi cikarticam ,daha ince gosterir beni.Artik vucuduma gore buyuk buluyorum.
Boyle iste yaz gelmeden vermem gereken 5 kilo Var daha .Biraz gayret etsem 2 haftada gidecek ama abur cubur ve tatli krizlerim var malesef

Teşekkür ederim canım ❤️ Haziran'da hem daha çok kilo vermiş olursun 1 beden daha küçük kıyafetleri alırsın canım🤩 ben bu konuda çok inadım gerçi iyi bir şey değil, millet kilolu olunca da hiç affetmeyip güzel güzel giyiniyor, ben illa vereceğim o kiloyu 😃 bu kışı atlattım çok şükür, geçen gün hepsini elden çıkardım sadece alt pantolon ve 2 kazak bıraktım ne olur ne olmaz diye 😃
bu bende de var. kilo verip öyle alışveriş yapacaım diye. :)

X