- 17 Mart 2020
- 1.559
- 5.780
- 39
Teşekkür ederim canimArada çaktırmadan iç suyunukolaylıklar dilerim
Önümüzdeki hafta bizim haftamız olsun be gülümSelam kizlar tarti bana gülmedi. Gecen cumaya gore sabitim.
Bu hafta böyle olacağını az çok tahmin ediyordun, sabit olmak bile başarı benceSelam kizlar tarti bana gülmedi. Gecen cumaya gore sabitim.
Aynen aynenÖnümüzdeki hafta bizim haftamız olsun be gülüm
Çok güzel menü, afiyet olsunKahvaltı
1 yumurta
1 domates
Peynir
1dilim çavdar ekmeği(bitmedi)
1 bardak çay
1 parça tahinli pide (çok severim babam memleketten göndermiş)
ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-ceviz
ara
Yarım armut
Leblebi
iftar
1 kase çorba
1,5 parça fırında et
Bol salata
3 lt su içtim
Leslie yaptım
umarım yarın eksi görürüm
Ya kıyafetle kıyafetsiz arasında o kadar fark olduğunu düşünmezdimÇok güzel menü, afiyet olsunyarın kesin eksidesin
Ya kıyafetle kıyafetsiz arasında o kadar fark olduğunu düşünmezdim
Afiyet olsun canımBu akşamda pek olmadi gibi. Ne yapayim kendime de kizsam birşey değişmiyor.. tam iftar vakti küçük tuvaletini yapti altini aldim. İftar yaparken büyük istifra ettine yedim ne yemedim birsey anlamadim.
Sahur klasik kahvalti
İftar
1 kepce ezogelin çorbası
1 küçük pide
1 kase kuru fasulye
Yogurtlu kereviz
Ara
Filtre kahve
4 5 catal pasta
2 isirik ay çöreği
İncirli kefir
Ara vermem değil kesmem lazım. Şekersiz 21 günüme yazik etmis gibi hissediyorumAfiyet olsun canımçok değil yinede iyi ama tavsiyem kilo vermek istiyorsan artık tatlıya ara vermen lazım
Canım geçen ay 6 kg fark nasıl güzeldi hatırla fotoğrafınıAra vermem değil kesmem lazım. Şekersiz 21 günüme yazik etmis gibi hissediyorum
Ramazanda yapamam canim. Bayram sonrasi tekrar yapacagim. Şuan amacım kg almamak. Ve yine de bayramda en en kötü 85 olmak...
Bayramda 85 olursun, bayramdan sonra şekersiz ile 79 lar gelir süper olurRamazanda yapamam canim. Bayram sonrasi tekrar yapacagim. Şuan amacım kg almamak. Ve yine de bayramda en en kötü 85 olmak...
Hemen başka şeyler düşünBuzdolabında yarım dilim soğuk baklava var kafanı kurcalıyor