🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kahvaltı
1 yumurta
1 domates
Peynir
1dilim çavdar ekmeği(bitmedi)
1 bardak çay
1 parça tahinli pide (çok severim babam memleketten göndermiş)

ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-ceviz

ara
Yarım armut
Leblebi

iftar
1 kase çorba
1,5 parça fırında et
Bol salata

3 lt su içtim
Leslie yaptım ❤️

umarım yarın eksi görürüm 😍

Kahvaltı
1 yumurta
1 domates
Peynir
1dilim çavdar ekmeği(bitmedi)
1 bardak çay
1 parça tahinli pide (çok severim babam memleketten göndermiş)

ara
Şekersiz Türk kahvesi
Hurma-ceviz

ara
Yarım armut
Leblebi

iftar
1 kase çorba
1,5 parça fırında et
Bol salata

3 lt su içtim
Leslie yaptım ❤️

umarım yarın eksi görürüm 😍
Çok güzel menü, afiyet olsun 👍 yarın kesin eksidesin 🤩

Bu akşamda pek olmadi gibi. Ne yapayim kendime de kizsam birşey değişmiyor.. tam iftar vakti küçük tuvaletini yapti altini aldim. İftar yaparken büyük istifra etti 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ne yedim ne yemedim birsey anlamadim.

Sahur klasik kahvalti

İftar
1 kepce ezogelin çorbası
1 küçük pide
1 kase kuru fasulye
Yogurtlu kereviz

Ara
Filtre kahve
4 5 catal pasta
2 isirik ay çöreği

İncirli kefir

Bu akşamda pek olmadi gibi. Ne yapayim kendime de kizsam birşey değişmiyor.. tam iftar vakti küçük tuvaletini yapti altini aldim. İftar yaparken büyük istifra etti 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ ne yedim ne yemedim birsey anlamadim.

Sahur klasik kahvalti

İftar
1 kepce ezogelin çorbası
1 küçük pide
1 kase kuru fasulye
Yogurtlu kereviz

Ara
Filtre kahve
4 5 catal pasta
2 isirik ay çöreği

İncirli kefir
Afiyet olsun canım 👌 çok değil yinede iyi ama tavsiyem kilo vermek istiyorsan artık tatlıya ara vermen lazım 🥴

Ramazan bana çok iyi geldi, hafta sonu hafta içi farketmiyor, akşam dolu dolu tek öğün yetiyor bana, bu gün yine çok güzel geri dönüş aldım , zayıflamışsın demedi, çok gençleştin tanıyamamıyorum seni dedi, hemde her gün gördüğüm kişi bu 😀

Arkadaşlar biliyorum yiyecekler cazip geliyor hepimize ama yemeninde sonu olmuyor,😔 sağlıklı doyana kadar yiyip, bize kilo aldıracak yiyecekleri reddetmemiz gerekiyor, bunu yapmazsak ya kilo alırız en iyi ihtimalle yerimizde sayarız.

9 lu çay ve su vakti, 1 saat sonra kahve ve maden suyu ile günü tamamlarım diye umuyorum 😀

IMG_20210430_233443.jpg

X