🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İlgili bir anneysem neden herşey beni buluyor diye düşünmeden edemiyorum. Saglik yönünden sinavim çok ağır gecti,geciyor. Asla isyan etmek istemiyorum. Sadece bir anlik dusunce oluyor sonra geciriyorum. Her zaman savaşmaya devam edicem yeterki cocuklarim iyi olsun başka bir gayem yok
Ne agir imtahanlar var busra.ne agir hastalar var.gönlünü ferah tut kuzum.
Bizde hangisi denk gelirse, Beypazarı, Kızılay vs. Onu alıyoruz😃, meyveli olan var evde çocuklar seviyor, ben kalorisi çok diye içmiyorum 😃
Ohh sifa olsun 😊

iki kızın var şanslısın 1-2 yıla kalmaz arkadaş olurlar, o zaman çok rahatlarsın inşallah canım ❤️
Aynen öyle canım Aijoo Aijoo kardeşler aynı cinsiyette olunca her şey daha kolay.benim büyük 6 yaşında daha küçükler 2,5 ama şimdiden birbirlerine yoldaş arkadaş oluyolar..çocuklar büyüdükçe daha kolaylaşıyo her sey

Sarayca Sarayca güle Güle giy aldıklarını 🥰 onlar eskisin sen eskime 😃😘

Aijoo Aijoo yaşadıkların kolay değil tabiki yorulmuş bunalmışsın
Allah beterinden saklasın yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
sen iyi ol ki onlarda iyi olsun ❤️

Selam kizlar
Bugun 72.6 geldim.dun 72.8 idim.
Insallah bugun de dikkat eder sahur yapmam da yarina biraz daha azalirim.

Bugun kendime bir elbise aldim.bayramlik niyetine :KK66: otantik :)
2 3 kilo versem daha iyi olacak.aslinda şu an tam da.suya girince ceken kumaslardan.yikamamaliyim 😁bu elbise fikrini aklima sen soktun busra.seni kiskanmis olabilirim Aijoo Aijoo
Bayrama kadar verirsin 😍 tiril tiril giyersin

Aynen öyle canım Aijoo Aijoo kardeşler aynı cinsiyette olunca her şey daha kolay.benim büyük 6 yaşında daha küçükler 2,5 ama şimdiden birbirlerine yoldaş arkadaş oluyolar..çocuklar büyüdükçe daha kolaylaşıyo her sey
Benim kızım ve oğlum arasında 19 ay var 1,5 yaş yani , kız erkek olunca bazen anlaşmazlık oluyor ama yine de oynuyorlar arada 😃 Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin ❤️

Sarayca Sarayca güle Güle giy aldıklarını 🥰 onlar eskisin sen eskime 😃😘

Aijoo Aijoo yaşadıkların kolay değil tabiki yorulmuş bunalmışsın
Allah beterinden saklasın yavrularımıza sağlık sıhhat versin.
sen iyi ol ki onlarda iyi olsun ❤️
Amin inşallah, Allah sağlık sıhhat versin çocuklarımıza da bize de❤️

Teşekkür ederim canım 🤩 uzun zamandır hep 62 olunca alışveriş yapacağım deyip duruyordum, gerçi daha 2,5 kg var ama fırsatı değerlendirmek istedim.

İnşallah hepimiz ideal kilomuza geliriz ve tek derdimiz alışveriş yapmak olur 🤩

Benim kızım ve oğlum arasında 19 ay var 1,5 yaş yani , kız erkek olunca bazen anlaşmazlık oluyor ama yine de oynuyorlar arada 😃 Allah hepimizin evladına sağlık sıhhat versin ❤️
Aralari azmis.1.5 yas ne ki.sen de ikiz gibi buyutmussun sarayca.simdi kac yasindalar?

Kızlar bişey soracağım
Kızım geceleri uyanıyor sürekli
Mesela yarım saat önce uyandı tuvalete girdim ve çok susamışım su içtim
Uyanınca tartıldığım rakam doğru oluyor mu?

X