🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

çok geçmiş olsun. bende diyet yaptığım ilk dönem yakalanmıştım covide. ben emzirdiğim için ilk bir hafta içmedim ilacı sonra hastenelik olunca mecbur içtim ağır geçirenlerdenim bende

Sanada gecmis olsun canim
Ben hastanelik olmadim ama evde 1 Hafta yataktan cikamadim halsizlikten.Dr vitamin disinda birsey vermedi. Uzun surdu gecmesi
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın

Canım bu yemelerin hiç sonu gelmiyor biliyorsun😔 Ramazan'ın son 15 günü daha dikkatli olalım hep beraber 🤩 birbirimizden destek alırsak, hedefimize çok yaklaşmış oluruz, bundan sonra çok güzel menülerle burada olacağına inanıyorum 😘

Afiyet olsun canım 👌
Evet hemen toparlaniyorum henüz geç değil 💪

Slm kizlar ❤
3 hafta covid molasi ve kaldigim yerden devam insallah.
Regl olmadim artik hastalandigim icinmi bilmiyorum, ama 3 haftadir duzelebilmek icin ne duyduysam yedim ballar pekmezler havada ucustu.Annem kizkardesim arkadaslar azarlayip durdu diyet yuzunden agir gecirdin diye.
Neyse gecti gitti sukur.
Diyete devam

çok geçmiş olsun. bende diyet yaptığım ilk dönem yakalanmıştım covide. ben emzirdiğim için ilk bir hafta içmedim ilacı sonra hastenelik olunca mecbur içtim ağır geçirenlerdenim bende
Çok geçmiş olsun kızlar.Allah bi daha yaşatmasın

Dun ugrayip menu yazamadim
Bence başarılı birgün oldu
Iftar fırında tavuklu tepsi kebabı
Salata ve icecek bir bardak
Bu arada 1 haftadır sabitim 61.8
En azından onca tatlıya rağmen kilo almıyorum galiba sahur yapmadigimdan dolayı dengeliyorum

Dun ugrayip menu yazamadim
Bence başarılı birgün oldu
Iftar fırında tavuklu tepsi kebabı
Salata ve icecek bir bardak
Bu arada 1 haftadır sabitim 61.8
En azından onca tatlıya rağmen kilo almıyorum galiba sahur yapmadigimdan dolayı dengeliyorum
Çok iyi kilo almamak tebrikler canım 🤩 menüde çok güzel afiyet olsun ❤️

X