Karbonhidrat fazla olduğu için acıkmış olabilirsinAciktim.
Siz de acikiyor musunuz hemen
Benim karnimda kurt var zaar
eakiden olsa 2. Iftarimi yapardim
Sisko sisko gezerdim
Simdi???
Su su suohh miss saglik guzellik❤❤❤
Nasılsa mazeretin var, ileride borçlarını tutarsın canım, çocuğunu düşünmen lazımEvet yani muhtemelen o kadar susadım ki anlatamam son zamanlar midem filan ağrıdı kötü oldu
Eşimde kızdı şekerin düşecek hasta olacaksın bir gün bir gün tutma bari zorlama kendini bu kadar dedi vicdanım rahat etmiyor işte
Yemedim
Yedin mi???
Afiyet olsun cok guzel.
Tatli olmayaymis supermis...
Bence de guzel
Evet insan kontrol edemiyor kendini...
Aynen
Hasta filan değilsin demiiiTünaydın arkadaşlaroruç değilim ama bir şey yemedim,
Çok iyi valla tebriklerHayırlı pazarlar hanımlar
Sabah 8 de uyandım evimin tüm işini bitirdim dışarı çıktım 6000 adim attım şimdi dinleniyorum
Muhtemelen öğlen vakti uyurum
Cok iyi yaHayırlı pazarlar hanımlar
Sabah 8 de uyandım evimin tüm işini bitirdim dışarı çıktım 6000 adim attım şimdi dinleniyorum
Muhtemelen öğlen vakti
Birseyler yiyebildiniz mi bari?:)Günaydın, sahura cocuklar uyandi ilginc bir sahur yaşadık
KuzucukÇok iyi valla tebrikler
Bende kızımla markete gittim geldim kucakta durdu valla kollarım koptu
İnsanlara Baybay filan yapıyoralışıyor artık bakalım
Yok bu gün daha iyiyimHasta filan değilsin demiii
Ayy ne tatlıdır ya Rabbim bana da verir inşallah bir kizÇok iyi valla tebrikler
Bende kızımla markete gittim geldim kucakta durdu valla kollarım koptu
İnsanlara Baybay filan yapıyoralışıyor artık bakalım
Buralardayım canım..bu ay adetim biraz sancılı geçiyor..bi kaç gündür sık giremesem de girdiğimde mutlaka bütün mesajları okumaya çalışıyorum..bi de tatlıyı bu ara biraz fazla kaçırdım tartıya yansıyacak mutlaka
Allah gönlüne göre versin inşallahAyy ne tatlıdır ya Rabbim bana da verir inşallah bir kiz
Ramazanda regl hiç çekilmiyor hakikaten, birde benim kpeder evde bir şey yemeye çekiniyorum yoksa cumadan bu güne oruç tutmadım, ay tatil günü bir bardak çay bile içmemek garip oluyor,Buralardayım canım..bu ay adetim biraz sancılı geçiyor..bi kaç gündür sık giremesem de girdiğimde mutlaka bütün mesajları okumaya çalışıyorum..bi de tatlıyı bu ara biraz fazla kaçırdım tartıya yansıyacak mutlakaoruca bi an önce başlasam da eski düzenime dönsem diye dört gözle bekliyorum..
Harikasın yaHayırlı pazarlar hanımlar
Muhtemelen öğlen vakti uyurum
Benimkiler çok merak ediyor ne yiyorsunuz diyeGünaydın, sahura cocuklar uyandi ilginc bir sahur yaşadık
Evde biri oruçluyken gerçekten yiyilmiyo..bi de oruçlu olan regl olduğunu anlamaması gereken biriyse daha fenaRamazanda regl hiç çekilmiyor hakikaten, birde benim kpeder evde bir şey yemeye çekiniyorum yoksa cumadan bu güne oruç tutmadım, ay tatil günü bir bardak çay bile içmemek garip oluyor,
Aa bu tam olarak benim yaSalı günü çok güzel bir rakam göreceğim diyordum ama sekteye uğradı yine geçen yediğim tatlılardan hep, yarın çok dikkatli olmalıyım