🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aciktim.
Siz de acikiyor musunuz hemen
Benim karnimda kurt var zaar
eakiden olsa 2. Iftarimi yapardim
Sisko sisko gezerdim
Simdi???
Su su suohh miss saglik guzellik❤❤❤
Karbonhidrat fazla olduğu için acıkmış olabilirsin
Yeme potansiyeli hepimizde var maalesef mecburen çay su kahve idare ediyoruz

Nasılsa mazeretin var, ileride borçlarını tutarsın canım, çocuğunu düşünmen lazım

Hayırlı pazarlar hanımlar
Sabah 8 de uyandım evimin tüm işini bitirdim dışarı çıktım 6000 adim attım şimdi dinleniyorum
Muhtemelen öğlen vakti uyurum
Çok iyi valla tebrikler
Bende kızımla markete gittim geldim kucakta durdu valla kollarım koptu
İnsanlara Baybay filan yapıyor alışıyor artık bakalım

Hayırlı pazarlar hanımlar
Sabah 8 de uyandım evimin tüm işini bitirdim dışarı çıktım 6000 adim attım şimdi dinleniyorum
Muhtemelen öğlen vakti
Cok iyi ya
Günaydın, sahura cocuklar uyandi ilginc bir sahur yaşadık
Birseyler yiyebildiniz mi bari?:)
Çok iyi valla tebrikler
Bende kızımla markete gittim geldim kucakta durdu valla kollarım koptu
İnsanlara Baybay filan yapıyor alışıyor artık bakalım
Kuzucuk

brctkc pek göremiyorum seni
Buralardayım canım..bu ay adetim biraz sancılı geçiyor..bi kaç gündür sık giremesem de girdiğimde mutlaka bütün mesajları okumaya çalışıyorum..bi de tatlıyı bu ara biraz fazla kaçırdım tartıya yansıyacak mutlaka oruca bi an önce başlasam da eski düzenime dönsem diye dört gözle bekliyorum..

İyi akşamlar arkadaşlar

Bu gün menüm

İftar
Tavuklu bulgur pilavı
Salata
Patlıcan turşusu+biber turşusu
Cacık
bir parça pide

Oruç değilim gündüz sadece çok az su içtim ,

Ramazanda regl hiç çekilmiyor hakikaten, birde benim kpeder evde bir şey yemeye çekiniyorum yoksa cumadan bu güne oruç tutmadım, ay tatil günü bir bardak çay bile içmemek garip oluyor,

Ramazanda regl hiç çekilmiyor hakikaten, birde benim kpeder evde bir şey yemeye çekiniyorum yoksa cumadan bu güne oruç tutmadım, ay tatil günü bir bardak çay bile içmemek garip oluyor,
Evde biri oruçluyken gerçekten yiyilmiyo..bi de oruçlu olan regl olduğunu anlamaması gereken biriyse daha fena valla normalde de cekilmiyo su adet olayı dediğin gibi ramazanda hiç çekilmiyo. Tam vücudum alıştı ramazan temposuna hoop bi daha bir hafta boz sonra yeniden alış..zor iş valla kadın olmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…