🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Evde biri oruçluyken gerçekten yiyilmiyo..bi de oruçlu olan regl olduğunu anlamaması gereken biriyse daha fena😅 valla normalde de cekilmiyo su adet olayı dediğin gibi ramazanda hiç çekilmiyo. Tam vücudum alıştı ramazan temposuna hoop bi daha bir hafta boz sonra yeniden alış..zor iş valla kadın olmak..
Benimde normalde ramazan başladıktan 3 gun sonra falan olmam lazımdı Ramazan'a 2 gün kala oldum amma sevindim. Çünkü bölünunce cok zor oluyo. Gerci simdide arefe tutamicam muhtemelen

bende oruç değildim bugün ama hiçbişey yemedim su bile içmedim bugün fazla

kahvaltı
1 yumurta (kızımla yedik)
Peynir
Yarım domates
2 bardak çay
Az pide
Çikolata sürdüm 🤭

iftar
1 kase çorba
2 köfte biraz patates
2 kaşık kadar pilav
2 yudum kola
1 tane tulumba tatlısı

kızm çok huysuzlandığı için doğru düzgün yiyemedim bişey

kahvaltı
Peynir
Yarım domates
2 bardak çay
Az pide
Çikolata sürdüm 🤭

iftar
1 kase çorba
2 köfte biraz patates
2 kaşık kadar pilav
2 yudum kola
1 tane tulumba tatlısı

Bogazimiz durmadikca maalesef eksilemeyiz 🥺

Evde biri oruçluyken gerçekten yiyilmiyo..bi de oruçlu olan regl olduğunu anlamaması gereken biriyse daha fena😅 valla normalde de cekilmiyo su adet olayı dediğin gibi ramazanda hiç çekilmiyo. Tam vücudum alıştı ramazan temposuna hoop bi daha bir hafta boz sonra yeniden alış..zor iş valla kadın olmak..
Hakikaten ya zaten normalde zor, hele ramazanda daha zor, ne oruçsun ne değilsin 😀 inşallah bu Ramazan'da 2. Olmam ya 😬

kahvaltı
Peynir
Yarım domates
2 bardak çay
Az pide
Çikolata sürdüm 🤭

iftar
1 kase çorba
2 köfte biraz patates
2 kaşık kadar pilav
2 yudum kola
1 tane tulumba tatlısı

Afiyet olsun canım,

Benimde normalde ramazan başladıktan 3 gun sonra falan olmam lazımdı Ramazan'a 2 gün kala oldum amma sevindim. Çünkü bölünunce cok zor oluyo. Gerci simdide arefe tutamicam muhtemelen
Ya işte Ramazan'ın neresinde olursan ol kötü aslında..erken olsan bi dert geç oksan başka dert..hele ortasını saymıyorum bile benim gibi🤪

X