Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde normalde ramazan başladıktan 3 gun sonra falan olmam lazımdı Ramazan'a 2 gün kala oldum amma sevindim. Çünkü bölünunce cok zor oluyo. Gerci simdide arefe tutamicam muhtemelenEvde biri oruçluyken gerçekten yiyilmiyo..bi de oruçlu olan regl olduğunu anlamaması gereken biriyse daha fena valla normalde de cekilmiyo su adet olayı dediğin gibi ramazanda hiç çekilmiyo. Tam vücudum alıştı ramazan temposuna hoop bi daha bir hafta boz sonra yeniden alış..zor iş valla kadın olmak..
Bende gööyaa 85 olcaktim ayin 30undaAa bu tam olarak benim ya
Bende bayramda 71 filan olur muyum ki diyordum daha 73 ü bile göremedimBende gööyaa 85 olcaktim ayin 30unda
Eşin x kromozomu verir inşallah sanaAyy ne tatlıdır ya Rabbim bana da verir inşallah bir kiz
Bogazimiz durmadikca maalesef eksilemeyizbende oruç değildim bugün ama hiçbişey yemedim su bile içmedim bugün fazla
kahvaltı
1 yumurta (kızımla yedik)
Peynir
Yarım domates
2 bardak çay
Az pide
Çikolata sürdüm
iftar
1 kase çorba
2 köfte biraz patates
2 kaşık kadar pilav
2 yudum kola
1 tane tulumba tatlısı
kızm çok huysuzlandığı için doğru düzgün yiyemedim bişey
Hakikaten ya zaten normalde zor, hele ramazanda daha zor, ne oruçsun ne değilsin inşallah bu Ramazan'da 2. Olmam yaEvde biri oruçluyken gerçekten yiyilmiyo..bi de oruçlu olan regl olduğunu anlamaması gereken biriyse daha fena valla normalde de cekilmiyo su adet olayı dediğin gibi ramazanda hiç çekilmiyo. Tam vücudum alıştı ramazan temposuna hoop bi daha bir hafta boz sonra yeniden alış..zor iş valla kadın olmak..
Canın sağolsun, ama artık toparlan olur mu, bak bayram yaklaşıyor, aldığın elbiseyi düşün, hiç bir şey için geç değilKizlar maalesef diyetlik bir menüm yok...
Canım yarından itibaren dikkat edersen olursun bak demedi demeBende gööyaa 85 olcaktim ayin 30unda
Yine girdim o kısır döngüye. Hergun bugun dikkat edicem diyorum ama olmuyorCanın sağolsun, ama artık toparlan olur mu, bak bayram yaklaşıyor, aldığın elbiseyi düşün, hiç bir şey için geç değil
Afiyet olsun canım,bende oruç değildim bugün ama hiçbişey yemedim su bile içmedim bugün fazla
kahvaltı
1 yumurta (kızımla yedik)
Peynir
Yarım domates
2 bardak çay
Az pide
Çikolata sürdüm
iftar
1 kase çorba
2 köfte biraz patates
2 kaşık kadar pilav
2 yudum kola
1 tane tulumba tatlısı
kızm çok huysuzlandığı için doğru düzgün yiyemedim bişey
Ya işte Ramazan'ın neresinde olursan ol kötü aslında..erken olsan bi dert geç oksan başka dert..hele ortasını saymıyorum bile benim gibiBenimde normalde ramazan başladıktan 3 gun sonra falan olmam lazımdı Ramazan'a 2 gün kala oldum amma sevindim. Çünkü bölünunce cok zor oluyo. Gerci simdide arefe tutamicam muhtemelen
Ortası cidden kötü ama ya kismet işteYa işte Ramazan'ın neresinde olursan ol kötü aslında..erken olsan bi dert geç oksan başka dert..hele ortasını saymıyorum bile benim gibi
Olur olur, yarın bende dikkat edeceğim, arada fazla yemek iyi oluyor ama dozunda bırakmazsak kısır döngü başlar, buna mahal vermeyelim,Yine girdim o kısır döngüye. Hergun bugun dikkat edicem diyorum ama olmuyor
Onu bile aslında bizim yumurtamiz seciyomus..yani dölleyen spermi yumurta kendi seciyomus.. doktor kaynım dedi ben de onun yalancısıyımEşin x kromozomu verir inşallah sana
Hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim
Öyle tabi canım sağlık olsun da günler öyle böyle geçiyo zaten. Sayılı gün..Allah başka dert vermesinOrtası cidden kötü ama ya kismet işte
Biz hep seçiciyiz zaten kim ne derse desinOnu bile aslında bizim yumurtamiz seciyomus..yani dölleyen spermi yumurta kendi seciyomus.. doktor kaynım dedi ben de onun yalancısıyım
Eşim bunu duymasinOnu bile aslında bizim yumurtamiz seciyomus..yani dölleyen spermi yumurta kendi seciyomus.. doktor kaynım dedi ben de onun yalancısıyım
Kız erkek ne fark eder, Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallahEşim bunu duymasin