Aslında her gün değilde en azından 3-4 günde bir yemeye çalışsak büyük başarı olur25 kg vermis olmaya son 200 gr ama kac gunde gidecek bilmem. Bu tatlilari yemeye devam ettikce kg vermemiz cooook zor
Ramazan hiç hayal ettigim gibi gitmedi, gidemiyor da. Butun gun ac kalinca akşam tatli görüp yememek mümkün değil.. şimdilerde 85 olmaliydim ben çoktan
Neyseki bugun 2 3 hafta once denedigim kiyafetleri denedim ve baya fark oldugunu gördüm. O yuzden bu akşamda leslie yapmaya devam
Yemedim yemeyeceğim baklava hiç yemezdim bu soğuk baklavayı kim çıkardı yaAfiyet olsun canım, ben dünden kalanları bitirdim
Afiyet olsun canım, yemedin değil mi, dün yemişsin aldın tadını, bu gün yersen kilo veremezsin, bu nedenle dolaptan uzak durmalısın
Afiyet olsun canım, emzirdiğin için mi zorlanıyordum
Bende onu cok merak ediyorumYemedim yemeyeceğim baklava hiç yemezdim bu soğuk baklavayı kim çıkardı ya
Ben yemedim sanırım merak ettim şimdiYemedim yemeyeceğim baklava hiç yemezdim bu soğuk baklavayı kim çıkardı ya
Evet ama onuda basaramiyoruzAslında her gün değilde en azından 3-4 günde bir yemeye çalışsak büyük başarı olur
Hadi o zaman bu cumaya kadar yemeyelim, var mısınEvet ama onuda basaramiyoruz
Ben çok beğendim normal baklava gibi kesmiyor o yüzden çok yediriyorBen yemedim sanırım merak ettim şimdi
Şimdilik kalsın yemesem daha iyi o zamanBen çok beğendim normal baklava gibi kesmiyor o yüzden çok yediriyor
Canım keşke durabilsem. Sözde pazartesiye kadar yemicektimHadi o zaman bu cumaya kadar yemeyelim, var mısın
Miktarlar güzel ama cesit cok sadeceMenum
Sahur
1 dlm ekmek
2 yum.haslama
2 ck krem peynir
3 kofte
Iftar
2 hurma
1 kepce mercimek corba
5 sarma
3 kasik pilav
2 kasik Et sote
3 kucuk tavuk kanat
4 kasik bakla yemegi
ne cok olmus
1 catal helva
Benim.iftar menüm
1 kase tarhana çorbası
Yarim dilim fırın makarna
Biraz yoğurtlu semizotu
1 kupa şekerli içecek
Dolapta soğuk baklava var biri benim elimi kolumu bağlasın yoksa dün yaptığım hatayı tekrar edecegim
Afiyet olsun cok guzel.İftar menüm
Yarım kase arpa şehriye çorbası
2 kaşık pilav
1 tane minik karnıyarık
2 tane tavuk
Salata
500 ml de su içtim
bugün oruçta zorlandım yarın tutmayabilirim
Tatli olmayaymis supermis...Bu gün menüm
Sahur yok
İftar
2 kaşık. Pirinç pilavı
2 kaşık İzmir köfte
Avuç büyüklüğü Tavuk şinitzel
1 kepçe yoğurt çorbası
Bol salata
Veeeee bol tatlı yedimregl oldum canım çok birşeyler istiyor umarım daha fazla yemem
Ayrıca çok halsizim
Bence de guzelAfiyet olsun kızlar
Benim iftar menüm
1 kepçe mercimek
3 4 cicek karnabahar
Salata
Cacik
Bir kase sutlac
Maden suyu
25 kg vermis olmaya son 200 gr ama kac gunde gidecek bilmem. Bu tatlilari yemeye devam ettikce kg vermemiz cooook zor
Ramazan hiç hayal ettigim gibi gitmedi, gidemiyor da. Butun gun ac kalinca akşam tatli görüp yememek mümkün değil.. şimdilerde 85 olmaliydim ben çoktan
Neyseki bugun 2 3 hafta once denedigim kiyafetleri denedim ve baya fark oldugunu gördüm. O yuzden bu akşamda leslie yapmaya devam
AynenBen yemedim sanırım merak ettim şimdi
sim ve ailesi de geldi annemlere.annem de hersey yapnak istiyor haliyle ortaya konunca .....Miktarlar güzel ama cesit cok sadece
Ama artık yemesek iyi olur, ikimizde kotayı doldurdukCanım keşke durabilsem. Sözde pazartesiye kadar yemicektim
Afiyet olsun canım tam koruma menüsü, ne az ne çokMenum
Sahur
1 dlm ekmek
2 yum.haslama
2 ck krem peynir
3 kofte
Iftar
2 hurma
1 kepce mercimek corba
5 sarma
3 kasik pilav
2 kasik Et sote
3 kucuk tavuk kanat
4 kasik bakla yemegi
ne cok olmus
1 catal helva
Bu gün canavar kaçtı mideme
Yedin mi???
Afiyet olsun cok guzel.
Tatli olmayaymis supermis...
Bence de guzel
Evet insan kontrol edemiyor kendini...
Aynen
Umarim❤Bu gün canavar kaçtı midemeumarım çok artı olmam
İvet ...ama benin vermem gerekAfiyet olsun canım tam koruma menüsü, ne az ne çok
Evet yani muhtemelen o kadar susadım ki anlatamam son zamanlar midem filan ağrıdı kötü olduAfiyet olsun canım, ben dünden kalanları bitirdim
Afiyet olsun canım, yemedin değil mi, dün yemişsin aldın tadını, bu gün yersen kilo veremezsin, bu nedenle dolaptan uzak durmalısın
Afiyet olsun canım, emzirdiğin için mi zorlanıyordum