🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Ay sorma yaaaaa bugün çok susadım ben biraz uyusam iyi olacak
Ay şöyle akşamlara kadar uyusak ne güzel olur demi kardeş
En son 2 sene önce filan uyudum heralde deliksiz
Bebek uyuyosa hemen uyy hic takilma buralarda. Ben küçüğü uyuttum bakkala gidip geldim uyandi. Sozde buyugude uyutup yatcaktim. Sinirden kalktim sutlac yapiyorum

Benim.iftar menüm
1 kase tarhana çorbası
Yarim dilim fırın makarna
Biraz yoğurtlu semizotu
1 kupa şekerli içecek
Dolapta soğuk baklava var biri benim elimi kolumu bağlasın yoksa dün yaptığım hatayı tekrar edecegim

Sahurumu yaptim, bebişte sahurunu yaptı emdi uyudu Allahtan..

2 yumurta
Peynirle tbe tost
5 zeytin
Domates salatalık
Çay

İyi akşamlar
Neler var menulerde?

Bende mercimek, karnabahar,salata, cacik ve sütlaç olacak
Afiyet olsun canım, ben dünden kalanları bitirdim
Afiyet olsun canım, yemedin değil mi, dün yemişsin aldın tadını, bu gün yersen kilo veremezsin, bu nedenle dolaptan uzak durmalısın
İftar menüm
Yarım kase arpa şehriye çorbası
2 kaşık pilav
1 tane minik karnıyarık
2 tane tavuk
Salata
500 ml de su içtim

bugün oruçta zorlandım yarın tutmayabilirim
Afiyet olsun canım, emzirdiğin için mi zorlanıyordum

Bu gün menüm

Sahur yok

İftar
2 kaşık. Pirinç pilavı
2 kaşık İzmir köfte
Avuç büyüklüğü Tavuk şinitzel
1 kepçe yoğurt çorbası
Bol salata

Veeeee bol tatlı yedim regl oldum canım çok birşeyler istiyor umarım daha fazla yemem

Ayrıca çok halsizim

25 kg vermis olmaya son 200 gr ama kac gunde gidecek bilmem. Bu tatlilari yemeye devam ettikce kg vermemiz cooook zor

Ramazan hiç hayal ettigim gibi gitmedi, gidemiyor da. Butun gun ac kalinca akşam tatli görüp yememek mümkün değil.. şimdilerde 85 olmaliydim ben çoktan

Neyseki bugun 2 3 hafta once denedigim kiyafetleri denedim ve baya fark oldugunu gördüm. O yuzden bu akşamda leslie yapmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…