🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

25 kg vermis olmaya son 200 gr ama kac gunde gidecek bilmem. Bu tatlilari yemeye devam ettikce kg vermemiz cooook zor 🙄🥺

Ramazan hiç hayal ettigim gibi gitmedi, gidemiyor da. Butun gun ac kalinca akşam tatli görüp yememek mümkün değil.. şimdilerde 85 olmaliydim ben çoktan 😳

Neyseki bugun 2 3 hafta once denedigim kiyafetleri denedim ve baya fark oldugunu gördüm. O yuzden bu akşamda leslie yapmaya devam
Aslında her gün değilde en azından 3-4 günde bir yemeye çalışsak büyük başarı olur😃

Afiyet olsun canım, ben dünden kalanları bitirdim 😃

Afiyet olsun canım, yemedin değil mi, dün yemişsin aldın tadını, bu gün yersen kilo veremezsin, bu nedenle dolaptan uzak durmalısın 😬

Afiyet olsun canım, emzirdiğin için mi zorlanıyordum😔
Yemedim yemeyeceğim baklava hiç yemezdim bu soğuk baklavayı kim çıkardı ya

Menum
Sahur
1 dlm ekmek
2 yum.haslama
2 ck krem peynir
3 kofte

Iftar
2 hurma
1 kepce mercimek corba
5 sarma
3 kasik pilav
2 kasik Et sote
3 kucuk tavuk kanat
4 kasik bakla yemegi

🙈🙈🙈ne cok olmus
1 catal helva

Benim.iftar menüm
1 kase tarhana çorbası
Yarim dilim fırın makarna
Biraz yoğurtlu semizotu
1 kupa şekerli içecek
Dolapta soğuk baklava var biri benim elimi kolumu bağlasın yoksa dün yaptığım hatayı tekrar edecegim🙄🙄
👍🙂
Yedin mi???
İftar menüm
Yarım kase arpa şehriye çorbası 🥣
2 kaşık pilav 🍚
1 tane minik karnıyarık 🍆
2 tane tavuk 🐓
Salata 🥗
500 ml de su içtim

bugün oruçta zorlandım yarın tutmayabilirim 😞
Afiyet olsun cok guzel. 🥰
Bu gün menüm

Sahur yok

İftar
2 kaşık. Pirinç pilavı
2 kaşık İzmir köfte
Avuç büyüklüğü Tavuk şinitzel
1 kepçe yoğurt çorbası
Bol salata

Veeeee bol tatlı yedim 🙈 regl oldum canım çok birşeyler istiyor umarım daha fazla yemem

Ayrıca çok halsizim 🥴
Tatli olmayaymis supermis...😊
Afiyet olsun kızlar

Benim iftar menüm
1 kepçe mercimek
3 4 cicek karnabahar
Salata
Cacik
Bir kase sutlac
Maden suyu
Bence de guzel🙂
25 kg vermis olmaya son 200 gr ama kac gunde gidecek bilmem. Bu tatlilari yemeye devam ettikce kg vermemiz cooook zor 🙄🥺

Ramazan hiç hayal ettigim gibi gitmedi, gidemiyor da. Butun gun ac kalinca akşam tatli görüp yememek mümkün değil.. şimdilerde 85 olmaliydim ben çoktan 😳

Neyseki bugun 2 3 hafta once denedigim kiyafetleri denedim ve baya fark oldugunu gördüm. O yuzden bu akşamda leslie yapmaya devam
👍👍👍
Evet insan kontrol edemiyor kendini...:KK43:
Ben yemedim sanırım merak ettim şimdi 😃
Aynen 😬

Aciktim.😒
Siz de acikiyor musunuz hemen🤔
Benim karnimda kurt var zaar😪
eakiden olsa 2. Iftarimi yapardim🤪
Sisko sisko gezerdim😛
Simdi???
Su su su🤩ohh miss saglik guzellik❤❤❤

Afiyet olsun canım, ben dünden kalanları bitirdim 😃

Afiyet olsun canım, yemedin değil mi, dün yemişsin aldın tadını, bu gün yersen kilo veremezsin, bu nedenle dolaptan uzak durmalısın 😬

Afiyet olsun canım, emzirdiğin için mi zorlanıyordum😔
Evet yani muhtemelen o kadar susadım ki anlatamam son zamanlar midem filan ağrıdı kötü oldu
Eşimde kızdı şekerin düşecek hasta olacaksın bir gün bir gün tutma bari zorlama kendini bu kadar dedi vicdanım rahat etmiyor işte 😔

X