Benimkiler de 1 den sonra uyudu valla canim. Bazen bir an evvel büyüsünler istiyorumAy bende bende bugün özellikle çok susadım
Yatmadan yapayım bende bari bından sonra
Bu ara dolunay mı var gene bilmiyorum2 3 gündür uykuya direniyor bizimki 1 saat önce uyudu
Bu yaz bazi şeyleri daralttiririm. 60lara gelince yeni alirim44 den sonra mecburen alacaksınyada daraltırsın tam istediğin kiloya gelince güzel güzel alıp giyinirsin inşallah canım
Spor olarak wc ye gidiyorum resmenSüperBen 2 lt tamamladım, artık WC git gel yaparım
Degil evde enginar yokYarın menün belli o zaman
Adam milleti oyle der.yine biz alirizBenim kumaş pantalonlarım bol geliyor belimden düşüyor bacakları kötü gözüküyor
Eşime dedim pantalon almamız lazım galiba bunlar kötü duruyor diye
Siz kadın milleti doymazsınız valla ben alcem ilk benim hiç yok dedi
Biraz masraflı olacak bu zayıflama işi
bende seni kuzumGünaydın canımözledim seni nerelerdesin
Ben 1 kg artiya ciktim hafta içi ama sonra eksi bitirdim. Kafana takmaHerkese günaydın kizlar..
Son iki gündür tartıda +150 Gr gördüm..adet olacaktım onun siskinligine bağladım ki sahurda adet oldum..bundan sonraki hafta benim için önemli inşallah ipin ucunu kaçırıp verdiğim kiloları geri almam
Adetten önce öyle oluyor sonra birden gidiveriyor sıkma canınıHerkese günaydın kizlar..
Son iki gündür tartıda +150 Gr gördüm..adet olacaktım onun siskinligine bağladım ki sahurda adet oldum..bundan sonraki hafta benim için önemli inşallah ipin ucunu kaçırıp verdiğim kiloları geri almam
Benim.ikizlerim var canım şuan 13 yaşındalar bende çocuklar küçükken hep büyüsünler istedim şimdi hergun eski resimlere bakiyorum tekrar küçük olsalarda bol bol öpsem oynasam koklasam diyeBenimkiler de 1 den sonra uyudu valla canim. Bazen bir an evvel büyüsünler istiyorum
Benim de ikiz gibilerBenim.ikizlerim var canım şuan 13 yaşındalar bende çocuklar küçükken hep büyüsünler istedim şimdi hergun eski resimlere bakiyorum tekrar küçük olsalarda bol bol öpsem oynasam koklasam diye
Inan çabuk büyüyorlar tadını çıkar evet çok zor ama yinede tadını cikar
Aman naptin sen. Ben cocuklari yikadimda agzim dilim kurudu, basladim ogurmeyeLeslie yapayım dedim 10 dk sında bittimmmm en iyisi yatmadan yapmak oruçken olmuyor
Çok zor seni iyi anlıyorum ama insan o günleri bile özlüyor Rabbim bagislasinBenim de ikiz gibiler
Ay sorma yaaaaa bugün çok susadım benAman naptin sen. Ben cocuklari yikadimda agzim dilim kurudu, basladim ogurmeye
Evin içinde yürüyorum ben çok rahatsız olduğum zamanHayırlı günler hanımlar Dün menü vermedim çünkü abarttım ve eğer eşim izin verseydi gece yürüyüşe çıkacaktım o derece
Bugünün ideal geçmesi için dua ediyorum
Amin cümlesini inşallahÇok zor seni iyi anlıyorum ama insan o günleri bile özlüyor Rabbim bagislasin
Bende en son ikinciye hamileyken birkac kez uyumustum 7 8 saatAy sorma yaaaaa bugün çok susadım benbiraz uyusam iyi olacak
Ay şöyle akşamlara kadar uyusak ne güzel olur demi kardeş
En son 2 sene önce filan uyudum heralde deliksiz