Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gazla hiç kaçamak yapmam ben sporda yapsak verdiğimiz kilonun iki katı incelirizBayramda eğer yasak olmazsa
Hepimiz zayıflamış olacağız tiril tiril giyineceğiz
Herkes nasıl zayıflamışsın diyecek
Süper Ben 2 lt tamamladım, artık WC git gel yaparım1 litre suyumu doldurdum.iciyor iciyorum
Yarın menün belli o zamanAfiyet olsun Canim.
Ben de enginar sayikladim bugun gunduz uyurken uyanirken.hayirdir insallah
Bende mi alsam elbise heveslendimYasak olur muhtemelen. Evde giyeriz bizde ne olacak sanki
Bence almak lazim. Motivasyon için bazi şeyler iyi geliyorBende mi alsam elbise heveslendim
Geçen gömlek ve pantolon aldım bilerek dar aldım 63 kilo iken şimdi bayramda 61 olabilirsem, ki böyle devam edersem olur inşallah, onları giyinmeyi düşünüyorum, elbise çok seviyorum ama benim bel ve göbek olduğu için bu kiloda yakışmaz, ancak spor yapıp 58 leri görürsem belki o zaman yakışırBence almak lazim. Motivasyon için bazi şeyler iyi geliyor
Maşallah 38 olur inşallah üzgünüm ama bütün gardrop değişecek şimdiden para biriktir derimAyaklarım bile küçüldü ya. Resmen inceldi eskisi gibi 40 giyiyodum 39a döndü şuan
Ben yapamıyorum hiç yaaaa keşke yapabilsemBu gazla hiç kaçamak yapmam ben sporda yapsak verdiğimiz kilonun iki katı inceliriz
Bende zaten 44ten 54e her beden var baza avm de bekliyolar ayakkabilarda topuklu iki tane var hamilelikler den beri hic giymedim bekliyor öyleMaşallah 38 olur inşallah üzgünüm ama bütün gardrop değişecek şimdiden para biriktir derim
Benim kumaş pantalonlarım bol geliyor belimden düşüyor bacakları kötü gözüküyorMaşallah 38 olur inşallah üzgünüm ama bütün gardrop değişecek şimdiden para biriktir derim
Ben akşam yaptim canim iftardan sonra. Orucluyken yapamam cok susuyorumBen yapamıyorum hiç yaaaa keşke yapabilsem
Leslie yapıyordum onu da yapamıyorum son zamanlarda
Kızım erkenden kalkıyor uykumu alamadığımdan gündüz bende uyuyorum onunla
Ben oncelikle daralttirmayi düşünüyorum. Yenisinde pek gözüm yok. Yeterki zayifliyimBenim kumaş pantalonlarım bol geliyor belimden düşüyor bacakları kötü gözüküyor
Eşime dedim pantalon almamız lazım galiba bunlar kötü duruyor diye
Siz kadın milleti doymazsınız valla ben alcem ilk benim hiç yok dedi
Biraz masraflı olacak bu zayıflama işi
Ay bende bende bugün özellikle çok susadımBen akşam yaptim canim iftardan sonra. Orucluyken yapamam cok susuyorum
Halam anlıyor böyle şeylerden ona yaptırayım bari memlekete gidinceBen oncelikle daralttirmayi düşünüyorum. Yenisinde pek gözüm yok. Yeterki zayifliyim
Küçük çocukla spor zor tabi, yinede sarkma olmasın diye 10 dk sıkılaşmak için bir porogram oluşturabilirsin kendineBen yapamıyorum hiç yaaaa keşke yapabilsem
Leslie yapıyordum onu da yapamıyorum son zamanlarda
Kızım erkenden kalkıyor uykumu alamadığımdan gündüz bende uyuyorum onunla
44 den sonra mecburen alacaksın yada daraltırsın tam istediğin kiloya gelince güzel güzel alıp giyinirsin inşallah canımBende zaten 44ten 54e her beden var baza avm de bekliyolar ayakkabilarda topuklu iki tane var hamilelikler den beri hic giymedim bekliyor öyle
Sende güzel kilo vermişsin, şimdilik daralt bence, zaten dışarı çıkılmıyor bu avantajBenim kumaş pantalonlarım bol geliyor belimden düşüyor bacakları kötü gözüküyor
Eşime dedim pantalon almamız lazım galiba bunlar kötü duruyor diye
Siz kadın milleti doymazsınız valla ben alcem ilk benim hiç yok dedi
Biraz masraflı olacak bu zayıflama işi