Teşekkür ederim canımsüper bir başlangıç
Sen baya hafiflemişsin
tebirimler
Saat daha 9.40 hafta sonu olsa uyuyordum bu saatteGünaydınbu gece iyi uyuyamadım sabaha doğru uyuya kalmışım bu saatler bana biraz geç geliyor
Afiyet olsunkahvaltı uyanınca 1 bardak su
3 kaşık lor
7 zeytin domates biber
2 dilim çavdar ekmek
afiyet olsun canımmKahvaltımı yaptım
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Biber
2 DL tb ekmeği
Bol cay
Öyle deme gr dahi gitse sonuçta hafifsinTeşekkür ederim canım
Valla verilen 2 kilo ama özgüven tavan sanki 8 kol gitmiş gibi hissediyorum
İnşallah canım şimdilik çok iyi gidiyorÖyle deme gr dahi gitse sonuçta hafifsin
maşşalahböyle Devam inşallah
erken kalkmayınca o günüm enejisi düşük geciriyorum en erken 6 en geç 8 gibi ayaktayımSaat daha 9.40 hafta sonu olsa uyuyordum bu saatte
Çok iyierken kalkmayınca o günüm enejisi düşük geciriyorum en erken 6 en geç 8 gibi ayaktayım
Gayet güzel
bende canım 9 da bile kalksam sanki günüm bitmiş gibi oluyo erken kalkmayı çok seviyorumerken kalkmayınca o günüm enejisi düşük geciriyorum en erken 6 en geç 8 gibi ayaktayım
evet canım hissediyorum bencede öyle olcak bu hafta kendimi şiş hissediyorumRegl den dolayı çok halsizim. Dinleneyim biraz.
Hepimiz bu hafta emek verdik karşılığını aldık. Guzis sen de haftaya daha iyi olacaksın.
alışkın olmadığım lezzetler :))Günaydın canım onlar da ne. Bende kısır patates falan olacak sanıyorum
Kilon çok güzel tebrikler canım
ben de öyle sabah insanıyım. evde olduğumda da öğlen 12ye kadar bütün işimi bitiririm. öğleden sonra iş yapamıyorumerken kalkmayınca o günüm enejisi düşük geciriyorum en erken 6 en geç 8 gibi ayaktayım
tebrikler canım
Benim çocuklardan sonra böyle oldum 3 de erkenci Kuştu şimdi onlar yatıyor ben ayaktayımÇok iyiben bıraksan akşama kadar uyurum ama bu mümkün değil tâbi