- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım çok güzelCanım dahaa önce yaptığım ve faydasını gördüğüm bir listeyi yapmaya çalışıyorum biraz az zor ama çok etkili bir liste inşallah basaririz
Canım başlangıç 126.5
Bugün 125.4
Günaydın canım onlar da ne. Bende kısır patates falan olacak sanıyorumgünaydın kızlar dün geç saatte yememe rağmen sabah - çok mutlu oldum
meksika yemeklerinin olduğu bir yerdeydik. 2-3 nachos, falafelli salata, 3 çatal pasta ve sodayla kurtardım
dün işte de pasta kesmiştik ama ben pasta yerine eriklerimi yemiştim :))
başlangıç : 79,00
bugün : 78,00
vaoovv süper canım çok tebrikler
Teşekkürler canımvaoovv süper canım çok tebrikler
canım çok güzel kilo vermişssin maşallah darısı başımızaSagol canım umarım olurum birzamamlar bende onların hissettiği şeyleri hissettim birazda umut olmak isterim
günaydın kızlar benim çok kötü wc sorunum sıkıntı şişlik var çok kefir falan içtim bakalım
bu sabah 79,8
Güzel olmuş.bende yaptım
inşallah canımmmmCanin sağolsun canım ödem varsa haftaya daha çok gider
hadi Dua ile bismillahCanım dahaa önce yaptığım ve faydasını gördüğüm bir listeyi yapmaya çalışıyorum biraz az zor ama çok etkili bir liste inşallah basaririz
Canım başlangıç 126.5
Bugün 125.4
olsun gelecek hafta kaymağı senin olcak öyle hayal etgünaydın kızlar benim çok kötü wc sorunum sıkıntı şişlik var çok kefir falan içtim bakalım
bu sabah 79,8
Teşekkür ederim.çok amincanım çok güzel kilo vermişssin maşallah darısı başımıza
günaydın canımDiğer alıntılar kaçmış gidip onları toplayayım
süper bir başlangıçgünaydın kızlar dün geç saatte yememe rağmen sabah - çok mutlu oldum
meksika yemeklerinin olduğu bir yerdeydik. 2-3 nachos, falafelli salata, 3 çatal pasta ve sodayla kurtardım
dün işte de pasta kesmiştik ama ben pasta yerine eriklerimi yemiştim :))
başlangıç : 79,00
bugün : 78,00
Sen baya hafiflemişsin
Günaydın bu gece iyi uyuyamadım sabaha doğru uyuya kalmışım bu saatler bana biraz geç geliyorgünaydın canım
bende öyle umut ediyorum canımhadi Dua ile bismillah
olsun gelecek hafta kaymağı senin olcak öyle hayal et
Teşekkür ederim.çok amin