🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Evet koruma doneminde de oyle olmaliyiz. Artik hayat felsefesi yapmaliyiz. Suan herkes beni tebrik etmeye basladi tanıdıklardan. Ama biliyorum ki bir kesim var nasilsa geri kilo alacak diye bekliyor 🤭
Aman aman sakın onlara prim verme, öyle böyle Kilonuzu verip, korumaya çalışacağız inşallah canım, zor ama alışacağız 💪

Bende sebze severim yaa😃 eşim çok sevmiyor malesef
Ya diyorum sen bu karnınaharı pırasayı nasıl yemezsin nasıl tatlı nasıl güzel 😃
Hergün tavuk olsa hayır demez 😂
Bizde ben hariç sebze yemiyorlar çok zorlanıyorum ne yemek yapacağım diye, mesela karnıyarık yapsam bile eşim sadece içini yer gerisi kalır 🥴

Cocuklari da baya alistirdim. Cok sukur esimin aileside eşimde yedigi icin sorun yasamiyorum. Sorun benim ailemde 😅 o yüzden herkes kilolu zaten
önceden kiloyu ırsi zannederdim, çünkü bizim ailede çoğunlukla kilolu, oysa ki tamamen beslenme alışkanlığı 🥴 bir şekilde değiştirmemiz lazım,

Sahuru biraz abartım galiba 😫
1 yumurta
1 domates
Yarım salatalık
Peynir
1 bardak ıhlamur
2 avuç içi kadar pide 😔
4 tane çilek

1.5 lt su içtim 1 den beri 😂
Tuvalete gidip duracağım ama içmezsem susarım gibi geliyor 😃

12 de yatmıştım kızım 1 de uyandı 😫 hala da uyumadı sahuruma ortak oldu😃 neyse iyi yönden bakalım bi ilk gerçekleştirmiş olduk 🤣🥰

1 yumurta
1 domates
Yarım salatalık
Peynir
1 bardak ıhlamur
2 avuç içi kadar pide 😔
4 tane çilek

12 de yatmıştım kızım 1 de uyandı 😫 hala da uyumadı sahuruma ortak oldu😃 neyse iyi yönden bakalım bi ilk gerçekleştirmiş olduk 🤣🥰
Kac aylıktı kizin
Benimkilerde 1 bucugu buldurdu. Benim uyumam 2yi buldu.
Zor kalktim sahura
Sahur esnasinda da bebek emmeye kalkacak diye yiyecekleri yuttum resmen. Neyseki ezanin sesine kalktı emdi :KK70:
Oburku de kipirdaniyo her an kalkabilir 😂

Kac aylıktı kizin
Benimkilerde 1 bucugu buldurdu. Benim uyumam 2yi buldu.
Zor kalktim sahura
Sahur esnasinda da bebek emmeye kalkacak diye yiyecekleri yuttum resmen. Neyseki ezanin sesine kalktı emdi :KK70:
Oburku de kipirdaniyo her an kalkabilir 😂
15 aylık tam 😍 benimde korkum sahur yaparken uyanmadı 😃 uyudu bakalım kaçta kalkacağız 🥱
Allah kolaylık versin 2 tane heralde sende

1 yumurta
1 domates
Yarım salatalık
Peynir
1 bardak ıhlamur
2 avuç içi kadar pide 😔
4 tane çilek

Sahur

1 dlm tbe peynirle tost
2 haslama yumurta
Domates salata
Yarim elma
1 çubuk peynir
1 lokma salam
Çay
Afiyet olsun arkadaşlar, ❤️

X