- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Etten korkma gerçi inanılmaz pahalı, geçen kasaba gittim, sakatat bile almış başını gitmişBen sebze de severim. Ama bazen canim acayip et istiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etten korkma gerçi inanılmaz pahalı, geçen kasaba gittim, sakatat bile almış başını gitmişBen sebze de severim. Ama bazen canim acayip et istiyor
Aman aman sakın onlara prim verme, öyle böyle Kilonuzu verip, korumaya çalışacağız inşallah canım, zor ama alışacağızEvet koruma doneminde de oyle olmaliyiz. Artik hayat felsefesi yapmaliyiz. Suan herkes beni tebrik etmeye basladi tanıdıklardan. Ama biliyorum ki bir kesim var nasilsa geri kilo alacak diye bekliyor
Bizde ben hariç sebze yemiyorlar çok zorlanıyorum ne yemek yapacağım diye, mesela karnıyarık yapsam bile eşim sadece içini yer gerisi kalırBende sebze severim yaa eşim çok sevmiyor malesef
Ya diyorum sen bu karnınaharı pırasayı nasıl yemezsin nasıl tatlı nasıl güzel
Hergün tavuk olsa hayır demez
önceden kiloyu ırsi zannederdim, çünkü bizim ailede çoğunlukla kilolu, oysa ki tamamen beslenme alışkanlığı bir şekilde değiştirmemiz lazım,Cocuklari da baya alistirdim. Cok sukur esimin aileside eşimde yedigi icin sorun yasamiyorum. Sorun benim ailemde o yüzden herkes kilolu zaten
Onlar sadece bahane zaten. Bende aileme gostermek istiyorumönceden kiloyu ırsi zannederdim, çünkü bizim ailede çoğunlukla kilolu, oysa ki tamamen beslenme alışkanlığı bir şekilde değiştirmemiz lazım,
Kac aylıktı kizinSahuru biraz abartım galiba
1 yumurta
1 domates
Yarım salatalık
Peynir
1 bardak ıhlamur
2 avuç içi kadar pide
4 tane çilek
1.5 lt su içtim 1 den beri
Tuvalete gidip duracağım ama içmezsem susarım gibi geliyor
12 de yatmıştım kızım 1 de uyandı hala da uyumadı sahuruma ortak oldu neyse iyi yönden bakalım bi ilk gerçekleştirmiş olduk
15 aylık tam benimde korkum sahur yaparken uyanmadı uyudu bakalım kaçta kalkacağızKac aylıktı kizin
Benimkilerde 1 bucugu buldurdu. Benim uyumam 2yi buldu.
Zor kalktim sahura
Sahur esnasinda da bebek emmeye kalkacak diye yiyecekleri yuttum resmen. Neyseki ezanin sesine kalktı emdi
Oburku de kipirdaniyo her an kalkabilir
Evet bende iki cadi var 3.5 yaş 14 aylik. İlla denk gelebilir. O yuzden erken kalkip sureyi uzun tutuyorum sahur için. Hâla kipirdaniyolar. Eşimi gecirip yatcam15 aylık tam benimde korkum sahur yaparken uyanmadı uyudu bakalım kaçta kalkacağız
Allah kolaylık versin 2 tane heralde sende
Sahuru biraz abartım galiba
1 yumurta
1 domates
Yarım salatalık
Peynir
1 bardak ıhlamur
2 avuç içi kadar pide
4 tane çilek
1.5 lt su içtim 1 den beri
Tuvalete gidip duracağım ama içmezsem susarım gibi geliyor
12 de yatmıştım kızım 1 de uyandı hala da uyumadı sahuruma ortak oldu neyse iyi yönden bakalım bi ilk gerçekleştirmiş olduk
Afiyet olsun arkadaşlar,Sahur
1 dlm tbe peynirle tost
2 haslama yumurta
Domates salata
Yarim elma
1 çubuk peynir
1 lokma salam
Çay
Benimde eşim çoğunlukla mesai yapiyor. Akşam yalnizdim. Onceki günden az yemek vardi neyse kiBugün iftarda kızımla ikimiz olacağız eşim çalışacak acaba ne yesek
Bugün iftarda kızımla ikimiz olacağız eşim çalışacak acaba ne yesek
Bende bu gün düşünüyorum halaBenimde eşim çoğunlukla mesai yapiyor. Akşam yalnizdim. Onceki günden az yemek vardi neyse ki
badem000 göremedim seni canım sen çok güzel ilerliyorsun
İyi olmana sevindimKardesim giller geldi canim 2 de yegen var.telefonu elime alamadim.dun haric dikkat ettim.kendime gore , dun biraz cozuttum.ama bugun toparliyorum