🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İyi akşamlar 🌙

İftar menüm
1 kepce dugun corbasi
1 bardak ayran
Az mantarli sebze yemegi
3 yk bulgur pilavi
Bol salata

Detoks suyumu içiyorum

1 filtre kahve içtim

Birazdan ara öğün 2 top dondurma hakkimi kullancam. Hatta o kadar bile yemem sanirim. Kafami topladim artik menulerime uycam
Afiyet olsun canım cok Güzel ❤️ dondurma inan sütlü Nuriye yanında çok masum kalıyor 😃 şerbetli tatlılar cidden çok kalorili

Aijoo Aijoo son halini çok merak ediyorum, baya fark etmiştir, bundan sonra her 2 kilo verişinde hissedeceksin incelediğini, boyun uzun olduğu için bu kilo bile çok yakılmıştır eminim🧿 tabi 70 ler daha çok yakışacak, 60 lar afet olur zaten 🤩 bıkmadan yılmadan devam inşallah 💃👯🧿

Aijoo Aijoo son halini çok merak ediyorum, baya fark etmiştir, bundan sonra her 2 kilo verişinde hissedeceksin incelediğini, boyun uzun olduğu için bu kilo bile çok yakılmıştır eminim🧿 tabi 70 ler daha çok yakışacak, 60 lar afet olur zaten 🤩 bıkmadan yılmadan devam inşallah 💃👯🧿
Dün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldum 😍🤣 ve artik herkes farketmeye başladı. Ekimden beri 23 kg oldu. Geçen yıldan beri 27 kg oldu nerdeyse 🤗

Eklentiler

• IMG_20210416_174546_103.jpg
    IMG_20210416_174546_103.jpg
    69,4 KB · Görüntüleme: 22
Dün baza avmden kıyafetlerimi cikardim. Baya bir olan var cok mutlu oldum 😍🤣 ve artik herkes farketmeye başladı. Ekimden beri 23 kg oldu. Geçen yıldan beri 27 kg oldu nerdeyse 🤗
Fark muhteşem, önceki halini biliyorum çünkü, 27 kilo fark edilmez mi 🧿🧿🧿 maşallah canım 🧿 inan bi 10 kilo sonra sana çok zayıfsın yeter artık diyecekler 🤩

Fark muhteşem, önceki halini biliyorum çünkü, 27 kilo fark edilmez mi 🧿🧿🧿 maşallah canım 🧿 inan bi 10 kilo sonra sana çok zayıfsın yeter artık diyecekler 🤩
Aynen öyle başlarlar demeye. Ama durmaya niyetim yok canım. Bir senede olsa 65 olana kadar durmicam

Mayis 2020- 14 mart 2021

Eklentiler

• IMG-20210409-WA0012.jpg
    IMG-20210409-WA0012.jpg
    168,4 KB · Görüntüleme: 21
X