Evet o suyu icip corbayi da lclnce ful doyuyoruz aslinda.keske o noktada sakinlesip cayimizi yudumlayabilsekHiç midem almiyo artık..açken binbir türlü şey geçiyo aklımdan ama ilk suyu içtiğim anda tıkanıyorum.. dün döneri yedim diye sahura kadar nefes alamadım şişkinlik ten
Afiyet olsunSahuru abarttim biraz karisik kuruşuk yedim
Valla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim tbe ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elma 2 kayisi kurusu. Bu ne yaaAfiyet olsun
Ne yidin
Olur öyle aradaValla bende cok karisik yedim aksamdan cocuklarin kalan yemegini yedim. Ondan sonra menemen yaptik, 1 buyuk dilim tbe ekmeği peynirle tost yaptım. Yine akşamdan kalan semizotu salatasını yedim. Yarim elma 2 kayisi kurusu. Bu ne yaa
Akşam tatli yediğim ve gece uyumadigim icin acikmistim baya. Cocuklar sağolsun uyutmuyo kiOlur öyle aradabazen insanın gözü doymuyor
Karar vermekte sikinti yokta uygulamak sıkıntıİftar menüsüne önceden karar vermek gibisi yokşuan çok rahatladım size de öyle oluyor mu
Benimde tam tersi karar veremiyorum aklıma bişey gelmiyorKarar vermekte sikinti yokta uygulamak sıkıntıcorba yapiyorum şimdi cocuklara öğlen vermeye fazla yapiyorum zaten. Aksamdan yemekte var. Ama belki bir umut kv cagirir diye bekliyorum
Ben yakinim benide cagirmiyolarBenimde tam tersi karar veremiyorum aklıma bişey gelmiyor
Ben malesef ailemden Uzak oturuyorum kimse çağırmıyor bizi
Ugramamandan anladim sen yinede abartmamaya calisTünaydın arkadaşlarbu ar pek dikkat edemedim
Ah nerde onu yapacak irade..onu yapabilsem şimdiye tığ gibi olmuştum zatenEvet o suyu icip corbayi da lclnce ful doyuyoruz aslinda.keske o noktada sakinlesip cayimizi yudumlayabilsek
Ustune kucuk bir meyve yesek.yemek olayi kapansa.
Canım su çok az geldi bana..uzun saatler susuz kalıyo vücudumuz..Allah korusun başka sorunlar çıkmasınDünki menüm
Sahur 1 sade türk kahvesi (sade kahvenin ac karnına metabolizma hızlandırdığını duydum deneme surecindeyim)
Iftar bir kase yayla çorbası
1 porsiyon fırında et
Az salata
1 kupa icecek(şekerli)
Ramazan ayından önce 2 litre su içiyordum şimdi toplam 2 bardak
Çay çok içiyorum ondan galiba suya ihtiyaç kalmıyorCanım su çok az geldi bana..uzun saatler susuz kalıyo vücudumuz..Allah korusun başka sorunlar çıkmasın
Geçmiş olsun limonlu su dene istersenKizlar susuzluk mahvediyor beni. Hem aksam iftardan sonra da epey su ictim. Yine de idrar yollarında cok fena aci var
Aslında gidilecek zaman değil de insan istiyor özlüyor kalabalık sofraları aaah nerde o eski ramazanlarBen yakinim benide cagirmiyolaryakinlikta zoor uzaklıkta zoooor. Ne desem bilemedim,uzulme