🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hurmalarimi yogurdumu yedim. :KK51:
1 litre de suyumu ictim 😊
Yansin yaglar 💪💪💪
Sifa olsun 🤲
Hadi bugun de 71.5 falan goreyim:KK45:

Son düzenleme:
Bugün 74.9 geldim güne müthiş başladım 😃 1 martttan beri dikkat ediyorum tam anlamıyla 82.9 ile başlamıştım tam 8 kilo oldu 🥰 canımın istediği bir börek vardı buzlukta duruyordu 1 2 tane pişirip yiyeceğim 😋
Kendime böyle hedefler koymayı seviyorum

Bugün 74.9 geldim güne müthiş başladım 😃 1 martttan beri dikkat ediyorum tam anlamıyla 82.9 ile başlamıştım tam 8 kilo oldu 🥰 canımın istediği bir börek vardı buzlukta duruyordu 1 2 tane pişirip yiyeceğim 😋
Kendime böyle hedefler koymayı seviyorum
Tebrikler canim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:boregi haketmissin :KK66:

Herkes yemek yapiyor herhalde 😊
Ben mercimek corbasi ot kavurmasi yaptim.yanina salata ve baharatli yogurt .1 dlm ekmek dusunuyorum.2 de hurma.

71.7
Eksi 200
Dun de bu saatte tartilmistim 🤩🥳💃💃💃

Aksama kendime kabartma tozlu ekmek yapasim var.
Keten tohumu corekotu az ceviz 1 cb siyez 1 cb misir 1 cb mor bugday unu 1 cb beyaz un ve yogurt ve tuz koycam.bakalim nasil olacak.tuzlh kek gibi olur herhalde bakalkm.

Kahvaltı 12.00
4 küçük kabaklı-havuçlu börek
1 bardak çay
1 domates
4 top peynir

ara 16.30
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma
Ceviz
Küçük kasenin yarısı sütlaç

akşam 20.00
1 kase çorba
4 kaşık pırasa yemeği
Yoğurt
1 hurma
Küçük bi parça pide

🥰 bol eksili günleeeeer
Hepinizi çok seviyorum motivasyon kaynaklarım 😍

menum
sahur
5 hurma 1 kase yoğurt

iftar
2 parca pide
4 kepçe mercımek corba
3 kaşık ot kavurma
baharatlı yoğurt , salata
2 kaşık süt kaymagı
1 kasık bal
1 turk kahvesi fincanı pudıng( ev yapımı)

aman Allahım cok yedım cok :KK43:
sahırda hurma yoğurt yıyecem herhalde yine 😖😕😕

Kahvaltı 12.00
4 küçük kabaklı-havuçlu börek
1 bardak çay
1 domates
4 top peynir

ara 16.30
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma
Ceviz
Küçük kasenin yarısı sütlaç

akşam 20.00
1 kase çorba
4 kaşık pırasa yemeği
Yoğurt
1 hurma
Küçük bi parça pide

🥰 bol eksili günleeeeer
Hepinizi çok seviyorum motivasyon kaynaklarım 😍
afiyet olsun canım.😍

İyi geceler kızlar

İftar menüm
Yarım kabak sandal
İki çatal patates püresi
Yarım kepçe domates çorbası

İftardan sonra yağsız şekersiz unsuz muhallebi yaptım üstüne de bol kakao serptim..tatlı isteğimi inanılmaz karşıladı..bugün yine her zamanki gibi nerdeyse gece yarısı oturabildim .sabah 8 bucuktan beri yarım saatten fazla oturamadim..bu yoğunluk beni çok yoruyo..bu arada kilom 70.55 olmuş .iki gündür 50 şer Gr gidiyo..toplamda ilk günden beri 1.15 kg gitti..bu sistemi sevdim aynen devam 💪

İftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte

Maalesef tatli...

Ramazan epey zorlayacak bizi kizlar orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin

İftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte

Maalesef tatli...

Ramazan epey zorlayacak bizi kizlar orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Ah canim.ilk gun ya carpmistir.her evde oluyor iste keske olmasa.❤

İyi geceler kızlar

İftar menüm
Yarım kabak sandal
İki çatal patates püresi
Yarım kepçe domates çorbası

İftardan sonra yağsız şekersiz unsuz muhallebi yaptım üstüne de bol kakao serptim..tatlı isteğimi inanılmaz karşıladı..bugün yine her zamanki gibi nerdeyse gece yarısı oturabildim .sabah 8 bucuktan beri yarım saatten fazla oturamadim..bu yoğunluk beni çok yoruyo..bu arada kilom 70.55 olmuş .iki gündür 50 şer Gr gidiyo..toplamda ilk günden beri 1.15 kg gitti..bu sistemi sevdim aynen devam 💪
Cok guzel gitmis canim.ama cok az geldi bana.corba ve kabaktan biraz daha yeseydin ya

İftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte

Maalesef tatli...

Ramazanda her evde oluyo canım öyle şeyler..normaldir.. önemli olan sürekli olmaması ve uzatmamak

X