- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Az kaldı kuzum sabret, ilk orucun değil miKizlar susuzluk mahvediyor beni. Hem aksam iftardan sonra da epey su ictim. Yine de idrar yollarında cok fena aci var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı kuzum sabret, ilk orucun değil miKizlar susuzluk mahvediyor beni. Hem aksam iftardan sonra da epey su ictim. Yine de idrar yollarında cok fena aci var
gelmemenden bilmeliydikKızlar bu gün fazla yemesem bari,
Yok yok bu gün yeniden başlıyorum sadece güveç ve salata yiyeceğimgelmemenden bilmeliydik
neyse afiyet şifa olsun.❤
Beğenmedin mikızlar tartıldım -100 daha
71.6 :))
işte buYok yok bu gün yeniden başlıyorum sadece güveç ve salata yiyeceğim
begendim baaaaaşım üstüne hergün 100 gr versem süper☺.ama 200 versem süpsüperBeğenmedin mi
Dündü ilk. Ama benim hep boyle oluyor. İdrar yollarim hep agri yapiyorAz kaldı kuzum sabret, ilk orucun değil mi
Dünkü yemegim var. Çorba salata semizotlu yogurt. Fit tatli yaptimne yiyoruz???☺
bemde kuru ve pilav var .tursu da koyarım
Yarın bende kuru yapmayı düşünüyorumne yiyoruz???☺
bemde kuru ve pilav var .tursu da koyarım
Böbrekler etkileniyor demek ki, çok geçmiş olsunDündü ilk. Ama benim hep boyle oluyor. İdrar yollarim hep agri yapiyor
Afiyet olsun,Dünkü yemegim var. Çorba salata semizotlu yogurt. Fit tatli yaptim
İnşallah canım böyle böyle kurtulacağız kilolardan, ben ilk günler ne güzel 1 kg veriyordumişte bu
begendim baaaaaşım üstüne hergün 100 gr versem süper☺.ama 200 versem süpsüper
öyle olsa hergün 1 yani ramazan sonu çok tuhaf bir hale gelirdik.bunu istemezdik zatenıİnşallah canım böyle böyle kurtulacağız kilolardan, ben ilk günler ne güzel 1 kg veriyordum
Evet canim ben cok sık idrar enfeksiyon geciriyodum eskiden. Sonra hep cok cok su içmeye basladim oyle toparlandım. Hamileliklerimin ikisinde de böbrek büyümesi olmuştuBöbrekler etkileniyor demek ki, çok geçmiş olsun
Hesaplarken ne kolay degil mi canim baştaki hesabima gore gidebilseydim bayram hedefim 80di benimde şimdi 83 olsam yeteröyle olsa hergün 1 yani ramazan sonu çok tuhaf bir hale gelirdik.bunu istemezdik zaten
bugğn 6. gün.kaldı 24 gün hergün 200 versek 4 kilo 800 gram yapar.
71.6 - 4.8 =66.8
beni mutlu eder.
beni deli eder
bayılıyorum şu hesaplamalara tak tak tak gidiyor kilolar
yaaa cok gecmiş olsun .Evet canim ben cok sık idrar enfeksiyon geciriyodum eskiden. Sonra hep cok cok su içmeye basladim oyle toparlandım. Hamileliklerimin ikisinde de böbrek büyümesi olmuştu
olursun insallah☺Hesaplarken ne kolay degil mi canim baştaki hesabima gore gidebilseydim bayram hedefim 80di benimde şimdi 83 olsam yeter
afiyet olsun canım.cok güzel menüİftar menüm
1 hurma
1 kepçeden az fazla düğün corbasi
1 dilim ekmek
Biraz salata biraz semizotu yogurtlusu
2 top kofte, birkaç kaşik sebze
Fit tatlimdan 1 kucuk kase