Sana da afiyet olsun canimHurmalarimi yogurdumu yedim.
Yansin yaglar
Sifa olsun
Hadi bugun de 71.5 falan goreyim
Tebrikler canimBugün 74.9 geldim güne müthiş başladım1 martttan beri dikkat ediyorum tam anlamıyla 82.9 ile başlamıştım tam 8 kilo oldu canımın istediği bir börek vardı buzlukta duruyordu 1 2 tane pişirip yiyeceğim
Kendime böyle hedefler koymayı seviyorum
Çocuklara öğlen tarhana yapmistim. Bize de kaldi 1 er kepçe corba iceriz. Bol salata, semizotlu yogurt, birde tavuk kiymali sulu kofte bol sebzeli.bir kase yerim ondan da. Bende 86.3 geldim ödül olarak eşimden tatli istedimNapiyosunuz kizlar?
Aksama ne var???
afiyet olsun canım.Kahvaltı 12.00
4 küçük kabaklı-havuçlu börek
1 bardak çay
1 domates
4 top peynir
ara 16.30
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma
Ceviz
Küçük kasenin yarısı sütlaç
akşam 20.00
1 kase çorba
4 kaşık pırasa yemeği
Yoğurt
1 hurma
Küçük bi parça pide
bol eksili günleeeeer
Hepinizi çok seviyorum motivasyon kaynaklarım
Ah canim.ilk gun ya carpmistir.her evde oluyor iste keske olmasa.❤İftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte
Maalesef tatli...
Ramazan epey zorlayacak bizi kizlar orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Cok guzel gitmis canim.ama cok az geldi bana.corba ve kabaktan biraz daha yeseydin yaİyi geceler kızlar
İftar menüm
Yarım kabak sandal
İki çatal patates püresi
Yarım kepçe domates çorbası
İftardan sonra yağsız şekersiz unsuz muhallebi yaptım üstüne de bol kakao serptim..tatlı isteğimi inanılmaz karşıladı..bugün yine her zamanki gibi nerdeyse gece yarısı oturabildim .sabah 8 bucuktan beri yarım saatten fazla oturamadim..bu yoğunluk beni çok yoruyo..bu arada kilom 70.55 olmuş .iki gündür 50 şer Gr gidiyo..toplamda ilk günden beri 1.15 kg gitti..bu sistemi sevdim aynen devam
Hiç midem almiyo artık..açken binbir türlü şey geçiyo aklımdan ama ilk suyu içtiğim anda tıkanıyorum.. dün döneri yedim diye sahura kadar nefes alamadım şişkinlik tenCok guzel gitmis canim.ama cok az geldi bana.corba ve kabaktan biraz daha yeseydin ya
Ramazanda her evde oluyo canım öyle şeyler..normaldir.. önemli olan sürekli olmaması ve uzatmamakİftarim
1 kepce corba
1 hurma
1 avuc ici pide
Cacık,salata
Yarim kase sulu kofte
Maalesef tatli...
Ramazan epey zorlayacak bizi kizlar orucsuzken anlamadim ben.. iftara yakin eşimle tartıştık, günüm cok zor geçti. İftar sonrasi başım döndü gözüm karardi. Allah yardim etsin
Hep de inadına uyumaları gereken zamanda uyanık kalmak ister bu bücürlerKızım 1 saattir filan uyanık çok uykum vaaaar bişey yememek için kendimi zor tutuyorum