İsmini seslendiği de bakıyor mu, göz teması var mıTeşekkür ederim. ailemde otizm olduğu icin biraz endiselendim ama suan iyiyim
27 aylikken konuşmaya başladi. Sadece son bir aydır konustugu cok zor anlasiliyor. Yoksa hic susmuyor. Birde kekeleme gibi duraklamalar başladıİsmini seslendiği de bakıyor mu, göz teması var mı
Tabi doktor daha iyi bilir, sanki biraz kardeş kıskançlığı olabilir , biraz daha oyun vs oynayıp TV tablet kapatırsan bence yoluna girecek27 aylikken konuşmaya başladi. Sadece son bir aydır konustugu cok zor anlasiliyor. Yoksa hic susmuyor. Birde kekeleme gibi duraklamalar başladı
Evet bende oyle yaptim. Tv telefon kisitli ve ben gozetirken acik olcak. Bol bol oyun oynamaya calisicazTabi doktor daha iyi bilir, sanki biraz kardeş kıskançlığı olabilir , biraz daha oyun vs oynayıp TV tablet kapatırsan bence yoluna girecek
Arada bırakıyorum arada tutuyorum canımmBırakmadığını sevindimgel arada
Yedim kız
İyi yapmışsın canım en azından için rahat eder , tez zamanda konuşur da ay yetti gari çok konuşuyor bu çocuk dersinsonradan bir açılıyor lar ki sorma gitsin
Süper bir ara öğün afiyet olsun
Harika ya, afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun, arada bir tatlı ihtiyacınızı karşılayacağız, sütlaç en masum tatlı bence
İnşallah canım her şey yoluna girecek, bizde 3 yaşında oğlum çok az kelime biliyordu, her okuduğum yoruma oğlumda öyle diye diye kendimi mahvettin, 1 ay TV kapattık ve eğitim kartları aldık 1-2 ayda kendine geldi diyebilirim, çocuklar bazen bakmaz bazen kendi etrafında döner, oğlumun el çırpması çok fazlaydı mesela, hala bazen heyecan yaptığında el çırpar, WC alışkanlığı 3.5 yaşında tamamlayabildi, dediğim gibi her çocuk bazı davranışları yapabiliyor hemen en kötüsünü düşünmemek lazımEvet bende oyle yaptim. Tv telefon kisitli ve ben gozetirken acik olcak. Bol bol oyun oynamaya calisicaz
Sorma canım bir ileri iki geri devamArada bırakıyorum arada tutuyorum canımm
Gelicem siz neleer yapıyosunuz
Oy oyy bıhtık ya çekip gitsin şunlarSorma canım bir ileri iki geri devamen son 63 ler göründü sonra hooop 67 ler geldi, şimdi yeniden dikkat etmeye çalışıyorum zor işler
Aile de olup bildigim icin hersey gozume batiyordu hâla da oyle iste. En ufak birseyde yuregim hop ediyor. Birde havale gecmiside var kiziminİnşallah canım her şey yoluna girecek, bizde 3 yaşında oğlum çok az kelime biliyordu, her okuduğum yoruma oğlumda öyle diye diye kendimi mahvettin, 1 ay TV kapattık ve eğitim kartları aldık 1-2 ayda kendine geldi diyebilirim, çocuklar bazen bakmaz bazen kendi etrafında döner, oğlumun el çırpması çok fazlaydı mesela, hala bazen heyecan yaptığında el çırpar, WC alışkanlığı 3.5 yaşında tamamlayabildi, dediğim gibi her çocuk bazı davranışları yapabiliyor hemen en kötüsünü düşünmemek lazım
Anladım ki her zaman dikkat etmezsek bu iş yaşOy oyy bıhtık ya çekip gitsin şunlar
İnşallah her şey yoluna girecek canım sen içini ferah tutAile de olup bildigim icin hersey gozume batiyordu hâla da oyle iste. En ufak birseyde yuregim hop ediyor. Birde havale gecmiside var kizimin
İnşallah ayin 29u olupta gotursem hemen doktora birşeyi yok dese nasil rahatlicam.İnşallah her şey yoluna girecek canım sen içini ferah tut
En güzelini yaptın kendine dikkat ederek.İnşallah ayin 29u olupta gotursem hemen doktora birşeyi yok dese nasil rahatlicam.
Ama en sevindigim nokta bu stresli anlarimda kendimi yemeye vermemem. Eskiden hep bunu yapardim. Şimdi stresin beni ele gecirmesine izin vermiyorum
Kesinlikle ömür boyu kontrol etmek zorundayızAnladım ki her zaman dikkat etmezsek bu iş yaş
İnşallah ayin 29u olupta gotursem hemen doktora birşeyi yok dese nasil rahatlicam.
Ama en sevindigim nokta bu stresli anlarimda kendimi yemeye vermemem. Eskiden hep bunu yapardim. Şimdi stresin beni ele gecirmesine izin vermiyorum
AminHayırlı sahurlar kızlar
Sahur
1 haşlanmış yumurta
İki tane peynirli milföy börek
İki çatal bal kaymak
Domates salatalık
Ramazan geldi geleli gündüzleri o kadar yoğunum ki.5 dk dinlenmeye oturmaya fırsat bulamıyorum.. hal böyle olunca iftara yakın iyice enerjim bitiyo..ama bugün tartıyı görünce kendime geldim
Bakalım nasıl bi gün bizi bekliyo..Allah hepimizin işlerini kolaylaştırsın