🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

27 aylikken konuşmaya başladi. Sadece son bir aydır konustugu cok zor anlasiliyor. Yoksa hic susmuyor. Birde kekeleme gibi duraklamalar başladı
Tabi doktor daha iyi bilir, sanki biraz kardeş kıskançlığı olabilir , biraz daha oyun vs oynayıp TV tablet kapatırsan bence yoluna girecek

Ama ismine bakmasi da 1.5 yaşında falandi. 15 aylikken 10a yakin kelimesi varken 2 yasindayken hiç yoktu. Yani o zamanda bir gerileme yaşadi. 2 yaşı dolar dolmas bu danismanlik merkezindeki psikologa goturdum. Onun yönlendirmeleri ve bizim cabamizla 27 aylikken kelimeler başladi, tekrarlar basladi. Kisa cumlelerde 2.5 yaşından sonra başladi yani 1 yil önce. Gecen yaz guzel ilerledi ama işte şuan gerileme var yine

Tabi doktor daha iyi bilir, sanki biraz kardeş kıskançlığı olabilir , biraz daha oyun vs oynayıp TV tablet kapatırsan bence yoluna girecek
Evet bende oyle yaptim. Tv telefon kisitli ve ben gozetirken acik olcak. Bol bol oyun oynamaya calisicaz

Arada bırakıyorum arada tutuyorum canımm
Gelicem siz neleer yapıyosunuz

Evet bende oyle yaptim. Tv telefon kisitli ve ben gozetirken acik olcak. Bol bol oyun oynamaya calisicaz
İnşallah canım her şey yoluna girecek, bizde 3 yaşında oğlum çok az kelime biliyordu, her okuduğum yoruma oğlumda öyle diye diye kendimi mahvettin, 1 ay TV kapattık ve eğitim kartları aldık 1-2 ayda kendine geldi diyebilirim, çocuklar bazen bakmaz bazen kendi etrafında döner, oğlumun el çırpması çok fazlaydı mesela, hala bazen heyecan yaptığında el çırpar, WC alışkanlığı 3.5 yaşında tamamlayabildi, dediğim gibi her çocuk bazı davranışları yapabiliyor hemen en kötüsünü düşünmemek lazım

Aile de olup bildigim icin hersey gozume batiyordu hâla da oyle iste. En ufak birseyde yuregim hop ediyor. Birde havale gecmiside var kizimin

İnşallah ayin 29u olupta gotursem hemen doktora birşeyi yok dese nasil rahatlicam.

Ama en sevindigim nokta bu stresli anlarimda kendimi yemeye vermemem. Eskiden hep bunu yapardim. Şimdi stresin beni ele gecirmesine izin vermiyorum
En güzelini yaptın kendine dikkat ederek.
Uzman birinden olumlu birşeyler duymak çok rahatlatıyor, inşallah doktor hiç bir şeyi yok der ve rahatlarsın.
Ben terapi merkezine götürmüştüm oradaki eğitmen çok rahatlattı beni, sonra internetten araştırmayı bıraktım hiç bakmadım, oğlumda bende bi kendimize geldik doğrusu.

Hayırlı sahurlar kızlar
Sahur
1 haşlanmış yumurta
İki tane peynirli milföy börek
İki çatal bal kaymak
Domates salatalık

Ramazan geldi geleli gündüzleri o kadar yoğunum ki.5 dk dinlenmeye oturmaya fırsat bulamıyorum.. hal böyle olunca iftara yakın iyice enerjim bitiyo..ama bugün tartıyı görünce kendime geldim
Bakalım nasıl bi gün bizi bekliyo..Allah hepimizin işlerini kolaylaştırsın

Amin
Afiyet olsun canim.

Sahur
1 kk peynir
5zeytin
Domates salatalik
Patatesli omlet 6 7 kasik. Bu fazla kacti

Oglusum istedi diye yaptim.o sipa da kalkmadi.biz yedik artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…