🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Benim kızda saniyeler içinde masadaki çorbaya elini soktu sıcaktı çorba nasıl ağladı nasıl ağladı yediğimden hiçbişey anlamadım Bişey yok gibi şimdilik bakalım yatınca silverdin süreyim diyorum

Ah kuzuuum gecmis olsun.
Benim kucuk de sicak corbayi eline doktuydu
Bir de gunes enerjisine elini sokmustu.silverdin her eve lazim.

Afiyet olsun canım, tüh son anda kötü olmuş, salça dağılmadıysa alsaydın içinden, belki tadı güzel olurdu.

Evet gerçekten çok az yiyorlar, onlara bakıp ona göre yemek lazım, benim eşim ve kayınpederi de çok az yiyor, biz alışmışız o tabaklar illaki sıyırılacak

Kahvaltı+öğle 12.30
Fırında 1 kabak 1 havuç
Üzerine yoğurt

ara 17.30
Şekersiz Türk kahvesi
1 hurma
Ceviz

akşam 20.00
Yeşil mercimek yemeği
3 kaşık erişte
Yoğurt

oruç tutmasam da eşimle yiyorum iftarda

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok sağolun kızlar allahtan kabarmadı eli Allah koruyor yavrularımızı

Yok canim onlarda hiç rahat edemiyorum. 1 haftadir ikisine de gitmedim. Zaten sık gorusuyoruz normalde

Bu gece su içmeden durabilsemde yarin net rakam gorebilsem. Hatta şöyle 86.9 falan olsa aglarim valla mutluluktan. Onceki diyetimde tam hiz kazanip bu kgya gelip hamile kalmistim. O yarim kalmislik hep icimde kaldi

Hayirli sahurlar hanimlar iftarda sonra yazamadım çay içmek beni çok meşgul ediyor gsliba
Iftar menüm
Bir kase tel şehriye çorbası
Birkaç çatal pırasa kavurması
Gavurdağı salatası
Ana menü kaloriliydi ben bunlarla idare ettim
Su çok içemiyorum zaman dar çay suyun yerini tutsa keşke
Bu arada sahur menümü de yazayım
Bir sade türk kahvesi

Evet gerçekten çok az yiyorlar, onlara bakıp ona göre yemek lazım, benim eşim ve kayınpederi de çok az yiyor, biz alışmışız o tabaklar illaki sıyırılacak

Hepimiz yaşamışız ufak kazalar, benim oğlum yeni yürüdüğü zaman iki elini sobaya basmıştı, hiç unutamam çok şükür iz kalmadı ama
Ah kiyamam.
Yok canim onlarda hiç rahat edemiyorum. 1 haftadir ikisine de gitmedim. Zaten sık gorusuyoruz normalde
Ramazanda en rahati evin aslinda.
Canim eşim yedi birde onu boşuna yeni çorba yaptim

Bugün yine tartıldım 70.65 dünden bugüne 300 gr daha gitmiş ama artık o kadar hızlı gitmez diye düşünüyorum.. ah bi 69 görsem bayram edicem

Bu gece su içmeden durabilsemde yarin net rakam gorebilsem. Hatta şöyle 86.9 falan olsa aglarim valla mutluluktan. Onceki diyetimde tam hiz kazanip bu kgya gelip hamile kalmistim. O yarim kalmislik hep icimde kaldi
Tartil bakalim kac cikicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…