Benim kızda saniyeler içinde masadaki çorbaya elini soktu sıcaktı çorba nasıl ağladı nasıl ağladı yediğimden hiçbişey anlamadımSabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve
Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata
Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut
Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata
Oyle rahatsizimki yediklerim mideme oturdu. Tam iftara yakin buyuk kız yogurtlu corbaya salça koydu. Allah'tan tavuk haşlamiştim hemen evdekilere unlu tavuk corbasi yaptim. Ama cok stres oldum. Küçük olanda hep bağırdı hic durmadi herhalde mideme vurdu stres
Ah kuzuuum gecmis olsun.Benim kızda saniyeler içinde masadaki çorbaya elini soktu sıcaktı çorba nasıl ağladı nasıl ağladı yediğimden hiçbişey anlamadımBişey yok gibi şimdilik bakalım yatınca silverdin süreyim diyorum
Yani güzel geçiyor oruçlu gibi değil , Allah kabul etsinNeden oyle hissettin ki anlayamadım
Afiyet olsun canım, tüh son anda kötü olmuş, salça dağılmadıysa alsaydın içinden, belki tadı güzel olurdu.Sabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve
Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata
Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut
Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata
Oyle rahatsizimki yediklerim mideme oturdu. Tam iftara yakin buyuk kız yogurtlu corbaya salça koydu. Allah'tan tavuk haşlamiştim hemen evdekilere unlu tavuk corbasi yaptim. Ama cok stres oldum. Küçük olanda hep bağırdı hic durmadi herhalde mideme vurdu stres
Afiyet olsun canim3. Gün menüm
Sahur
El büyüklüğünde pide
Şaşar peyniri
Sütlaçbu son gerçekten
3 hurma
İftar
Patlıcan oturtma
Cacık
2 kaşık pirinç pilavı
1 parça pide
Ara
3 hurma
2 incir
Spor 35 dk yürüyüş
Su 2 lt tamamlıyorum
Evet gerçekten çok az yiyorlar, onlara bakıp ona göre yemek lazım, benim eşim ve kayınpederi de çok az yiyor, biz alışmışız o tabaklar illaki sıyırılacakDegil...
o pideye hic bulasmayacaltim.bugun ramazanin ilk pidesini yedik.yarin aldirmam artik.
Sahur yapmasam iyi olacak.
Yaa gicik esim hemen doyuyor.ben niye doymuyorum.gozum ac herhalde
Yapabilirsem bundan sonra o sofradan kalkinca kalkayim bakiyim ise yarayacak mi
Huzurlarinizda bunu DENEMEK icin soz veriyorum.
Geçmiş olsun canımBenim kızda saniyeler içinde masadaki çorbaya elini soktu sıcaktı çorba nasıl ağladı nasıl ağladı yediğimden hiçbişey anlamadımBişey yok gibi şimdilik bakalım yatınca silverdin süreyim diyorum
Hepimiz yaşamışız ufak kazalar, benim oğlum yeni yürüdüğü zaman iki elini sobaya basmıştı, hiç unutamamAh kuzuuum gecmis olsun.
Benim kucuk de sicak corbayi eline doktuydu
Bir de gunes enerjisine elini sokmustu.silverdin her eve lazim.
Sağol canım, bu gün sahur yapmıycamAfiyet olsun canim
Yok canim onlarda hiç rahat edemiyorum. 1 haftadir ikisine de gitmedim. Zaten sık gorusuyoruz normaldeAmin.eski toplu iftarlari teravihleri hissedemediginden oyle geliyordur.
Seneyw hersey guzel olur insallah
Oy oy oy.nasil koymus salcayi.ah by cocuklar...
Annenlere kayinvalidene falan mi gitsen birkac gun canim. tebdil i mekanda ferahlik vardir.sıkıldın su ara.
Aksamdan beri bizde de ne macerala4. Şimdi bile kafayi vurdu küçük olanBenim kızda saniyeler içinde masadaki çorbaya elini soktu sıcaktı çorba nasıl ağladı nasıl ağladı yediğimden hiçbişey anlamadımBişey yok gibi şimdilik bakalım yatınca silverdin süreyim diyorum
Canim eşim yedi birde onu boşuna yeni çorba yaptimAfiyet olsun canım, tüh son anda kötü olmuş, salça dağılmadıysa alsaydın içinden, belki tadı güzel olurdu.
Bugün yine tartıldım 70.65 dünden bugüne 300 gr daha gitmiş ama artık o kadar hızlı gitmez diye düşünüyorum.. ah bi 69 görsem bayram edicemVuhuuuu
Harikasiniz kizlar.
Sizd3n gordum gaza geldim.
Tartilmaya gidiyom
Evet gerçekten çok az yiyorlar, onlara bakıp ona göre yemek lazım, benim eşim ve kayınpederi de çok az yiyor, biz alışmışız o tabaklar illaki sıyırılacak
Ah kiyamam.Hepimiz yaşamışız ufak kazalar, benim oğlum yeni yürüdüğü zaman iki elini sobaya basmıştı, hiç unutamamçok şükür iz kalmadı ama
Ramazanda en rahati evin aslinda.Yok canim onlarda hiç rahat edemiyorum. 1 haftadir ikisine de gitmedim. Zaten sık gorusuyoruz normalde
Canim eşim yedi birde onu boşuna yeni çorba yaptim
Bugün yine tartıldım 70.65 dünden bugüne 300 gr daha gitmiş ama artık o kadar hızlı gitmez diye düşünüyorum.. ah bi 69 görsem bayram edicem
Tartil bakalim kac cikicakBu gece su içmeden durabilsemde yarin net rakam gorebilsem. Hatta şöyle 86.9 falan olsa aglarim valla mutluluktan. Onceki diyetimde tam hiz kazanip bu kgya gelip hamile kalmistim. O yarim kalmislik hep icimde kaldi