Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otizm araştırmasını bende yaptım çocukların hareketlerini takip ettim dediğim gibi şuan hicbir problemleri yok inşallah senin yavrununsa yokturTeşekkür ederim. ailemde otizm olduğu icin biraz endiselendim ama suan iyiyim
Nasil geciyor canim? Bende orucsuzum diye yazmiyorumMerhaba arkadaşlar, bu gün hiç gelemedim
Sonunda 76 dan kurtuldum 75,8 geldim sabah
çok mutluyum
VuhuuuuMerhaba herkese
Bugün biraz daha sakin geçiyo benim için.yemeklerim de hazır..iftara kadar çocukları doyurup dinlenicem iyice..
İftarda
Zeytinyağlı kuru dolma
Mantar çorbası
Kızarmış et
Havuç tarator var..
Ben de ilk gün 71.7 kg ile başladım iftara en yakın saatteki kilomdu..dün 70.95 bugün de yine aynı saatte tartilicam.. ödem gidiyo en azından onu hissediyorum
Nasil geciyor canim? Bende orucsuzum diye yazmiyorum
Hadi inşallah, ben gece birşeyler yedim bu nedenle dün ile aynı kilodayım ama genel olarak güzel ilerliyoruzBaslangic 73 diyelim.tam emin degilim ama oyle birsey fazlasi var eksigi yok.
Bugun 72.2 bugun dikkatli gidersem yarin 71 Leri gorurum insallah
Afiyet olsun canım, kilon çok güzel tebriklerMerhaba herkese
Bugün biraz daha sakin geçiyo benim için.yemeklerim de hazır..iftara kadar çocukları doyurup dinlenicem iyice..
İftarda
Zeytinyağlı kuru dolma
Mantar çorbası
Kızarmış et
Havuç tarator var..
Ben de ilk gün 71.7 kg ile başladım iftara en yakın saatteki kilomdu..dün 70.95 bugün de yine aynı saatte tartilicam.. ödem gidiyo en azından onu hissediyorum
Afiyet olsun canım cok GüzelSelam
Iftara dunden 3 kasik taze fasulye
3 kepce tarhana corbasi
5 kofte 5 catal patates 5 catal biber kizartma
Avuc ici kadar pide
baharatli yogurt
1 hurma
1 /2portakal olacak
Cayim hazir olacak
2 br su
Bu kadarla kalabilirim insallah
Cok gibi ama anca doyarim
Neden oyle hissettin ki anlayamadımiyi geçiyor sanki oruç değil gibi inşallah kabul olur oruçlarımız
Amin.eski toplu iftarlari teravihleri hissedemediginden oyle geliyordur.iyi geçiyor sanki oruç değil gibi inşallah kabul olur oruçlarımız
Oy oy oy.nasil koymus salcayi.ah by cocuklar...Sabah 10.00
Yulaf lapası
Filtre kahve
Ara 1 13.30
2 kepce mercimek
Salata
Ara 2 16.00
Yeşilçay
Yarim armut
Akşam 19.50
Avuçiçi pide
1 2 kaşik corba
Haşlama tavuk çok az
Salata
Oyle rahatsizimki yediklerim mideme oturdu. Tam iftara yakin buyuk kız yogurtlu corbaya salça koydu. Allah'tan tavuk haşlamiştim hemen evdekilere unlu tavuk corbasi yaptim. Ama cok stres oldum. Küçük olanda hep bağırdı hic durmadi herhalde mideme vurdu stres
Degil...Afiyet olsun canım cok Güzel