🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Canım zaten kontrol altındaymış inşallah tez zamanda bıcır bıcır konuşur, inan ben çok stres yapmıştım, su akıyor yolunu buluyor, sakın internette olur olmaz yorumları okuyup canını sıkma, belki kardeşini kıskanıyor ve onun gibi konuşuyordur, zamanla her şey yoluna girer inşallah
İnşallah ben yine de hastaneden randevu aldim

Sahur yapmadim
Aksama tarhana corbasi ,ot kavurmasi pilav yogurt var .portakal da dilimleyicem.pilavdan 1 kasik alirim.

dun aksam abarttim biraz.bugun yemekle bir cayimi da koyup kontrollu olucam insallah.

Spor yapmadim ama cocuklari parka goturdum getirdim.spor sayilmaz ama bana zor geldi.

Sularimi hazir etmeliyim.

Bunlar planim insallah sadik kalabilirim.

Yansin yaglar👍👍👍
Cogunlukla uydum😊

Pilav 3 kasik oldu
Yarim portakal
3 hurma
Corba 3 kepce kadar
Ot kavurmasi 1 tabak
Yogurt

Aijoo Aijoo

Canim tedavilere devam ediyorsun zaten.akllina kotu seyler getirme lutfen
Benim bizzat tanidigim 5 yasinda konusmaya baslamis insanlar var.gaaayet normaller.moralini bozmanin kimseye faydasi olmaz.sen iyi olursan cocuklarin da daha iyi olacaktir😘

Aijoo Aijoo

Canim tedavilere devam ediyorsun zaten.akllina kotu seyler getirme lutfen
Benim bizzat tanidigim 5 yasinda konusmaya baslamis insanlar var.gaaayet normaller.moralini bozmanin kimseye faydasi olmaz.sen iyi olursan cocuklarin da daha iyi olacaktir😘
Canım bu gittigimiz psikolog belediyenin aile danismanligi merkezinde. Baslarda ayda bir ya da 1.5 ayda bir gidiyorduk. Şimdi taa temmuza randevu verdi. Yani pek yardimi olmuyor bize şuan. O yuzden bende hastane psikiyatrisine randevu aldim

Canım bu gittigimiz psikolog belediyenin aile danismanligi merkezinde. Baslarda ayda bir ya da 1.5 ayda bir gidiyorduk. Şimdi taa temmuza randevu verdi. Yani pek yardimi olmuyor bize şuan. O yuzden bende hastane psikiyatrisine randevu aldim
Iyi yapmissin canim.tez zamanda duzelir insallah.

Ya konusuyordu ama şuan hic anlasilmiyor gerileme oldu yani
Benim ikizlerim 3.5 yaşında konuştu ilk okul 1.sınıfa giderken öğretmenleri okuldan almamı söylemişti çünkü konuştuklarını anlamıyordu
Şimdi 13 yaşındalar herşey yolunda doktor kontrollerini yaptır çok sıkma canını biraz tv ve tabletten uzaklaştır

Bugünkü menümü yazayım
Sahur 1 sade kahve 1 bardak şekersiz çay
Iftar bir kase mercimek çorbası
Fırında tavuk kanat
Birkaç adet fırın patates
1 bardak reyhan serbeti
Ve ne yazıkki bir fırın sutlac0

Ara ve sahur niyetine
3 hurma
2 incir
Üzülerek 1 kase sütlaç (uzun bir süre tatlı yok bana 😬

Canım buralardayım yok bırakmadım devam ediyorum yani dikkat ediyorum diyebilirim. Sadece grupta bildirim yapamıyorum valla 😒
Bırakmadığını sevindim 🤩 gel arada 😘
Siz yine fazla bakismayin😁😁😁
Yedim kız 🙈
İnşallah ben yine de hastaneden randevu aldim
İyi yapmışsın canım en azından için rahat eder , tez zamanda konuşur da ay yetti gari çok konuşuyor bu çocuk dersin 😃 sonradan bir açılıyor lar ki sorma gitsin 😃
Az once ara yaptim. Baharatli yogurt yedim
Süper bir ara öğün afiyet olsun ❤️
Cogunlukla uydum😊

Pilav 3 kasik oldu
Yarim portakal
3 hurma
Corba 3 kepce kadar
Ot kavurmasi 1 tabak
Yogurt
Harika ya, afiyet olsun ❤️
Bugünkü menümü yazayım
Sahur 1 sade kahve 1 bardak şekersiz çay
Iftar bir kase mercimek çorbası
Fırında tavuk kanat
Birkaç adet fırın patates
1 bardak reyhan serbeti
Ve ne yazıkki bir fırın sutlac0
Çok güzel canım afiyet olsun, arada bir tatlı ihtiyacınızı karşılayacağız, sütlaç en masum tatlı bence 🤩

Benim ikizlerim 3.5 yaşında konuştu ilk okul 1.sınıfa giderken öğretmenleri okuldan almamı söylemişti çünkü konuştuklarını anlamıyordu
Şimdi 13 yaşındalar herşey yolunda doktor kontrollerini yaptır çok sıkma canını biraz tv ve tabletten uzaklaştır
Teşekkür ederim. ailemde otizm olduğu icin biraz endiselendim ama suan iyiyim

X