🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Dun canim cok sıkkindi kizlar.cocugun elini kapiya kistirdim.kendim.ben.....sonra esimle birbirimize girdik.alip basim gidesim geliyor...aglamaktan basim agriyor hala....iftar yaptik cocuklara.meyve soydum yediler keyifli keyifli.bir dakkada oldu hersey. Cocugum o haliyle geldi enne senin hatan degildi diye beni teselli etmeye calisiyordu.4 yasindaki...ya parmagi kopsaydi?tahta kapiyi kapattim sıkıca.meger parmagi aradaymis.cok kotu annneyim ben cok.

Çok geçmiş olsun, olur mu öyle sen bilerek yapmadın ki, çok şükür kopmamış parmak, Allah korumuş, kopsaydı mikrocerrahi ile tekrar birleştirilirdi, ayrıca bu gibi durumlarda birbirini suçlamak ne kadar doğru, hangi anne baba çocuğuna zarar gelsin ister hiç canını sıkma lütfen

Sagol canim.
Parmagini hareket ettirebiliyor diye doktora goturmedik.insallah gerek kalmaz.
Daha gecen ay cikan tirnagi yerine gelmisti.hareketli kucugumuz.yaramaz kedinin yarasi eksik olmazmis...

Sagol canim.
Parmagini hareket ettirebiliyor diye doktora goturmedik.insallah gerek kalmaz.
Daha gecen ay cikan tirnagi yerine gelmisti.hareketli kucugumuz.yaramaz kedinin yarasi eksik olmazmis...
Benim oğlumda hareketliydi, tahmin edebiliyorum, Allah korusun evlatlarımızı, çok şükür parmağı hareket ediyormuş

Geçmiş olsun canim. Bende ufak şeyde hemen kendimi suclarim.
Dün benim içinde kötü bir gündü.
Büyük kizimin konusmasinda gerileme var

3.5 yasini gecti. Zaten geç konuşmuştu 27 aylikken. Şimdide gittigimiz psikologta gerileme var dedi dün. Hastane psikiyatrisine gidicez, konuşma terapisi almasi gerekebilir dedi
İnşallah tez zamanda konuşur, oğlumda geç konuştu ah o zamanlar kabus gibiydi sakın kendini yıpratma, her şey halloluyor ama stres bizi mahvediyor

Sahur yapmadim
Aksama tarhana corbasi ,ot kavurmasi pilav yogurt var .portakal da dilimleyicem.pilavdan 1 kasik alirim.

dun aksam abarttim biraz.bugun yemekle bir cayimi da koyup kontrollu olucam insallah.

Spor yapmadim ama cocuklari parka goturdum getirdim.spor sayilmaz ama bana zor geldi.

Sularimi hazir etmeliyim.

Bunlar planim insallah sadik kalabilirim.

Yansin yaglar

Artik cogu kisi iftar acmistir :)

Bende sabah 9.30 gibi kahvalti yaptim
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 çk tahin pekmez

Ara 1
1 bardak kefir
1 küçük muz

Ara 2
5 6 findik
3 hurma
Turk kahvesi

Akşam 18.30
1 kepce mercimek
7 8 kasik kuru fasulye
Zerdecalli yogurt
1 dlm ekmek

Ya konusuyordu ama şuan hic anlasilmiyor gerileme oldu yani
Canım zaten kontrol altındaymış inşallah tez zamanda bıcır bıcır konuşur, inan ben çok stres yapmıştım, su akıyor yolunu buluyor, sakın internette olur olmaz yorumları okuyup canını sıkma, belki kardeşini kıskanıyor ve onun gibi konuşuyordur, zamanla her şey yoluna girer inşallah

Çok güzel plan canım, ben bu gün sütlaca baktım yesem mi dedim ama yok haftada bir kuralına uymazsam kilo veremediğim gibi alırım bu nedenle yemedim,

Harika bir menü afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…