Çok geçmiş olsun, olur mu öyle sen bilerek yapmadın ki, çok şükür kopmamış parmak, Allah korumuş, kopsaydı mikrocerrahi ile tekrar birleştirilirdi, ayrıca bu gibi durumlarda birbirini suçlamak ne kadar doğru, hangi anne baba çocuğuna zarar gelsin isterDun canim cok sıkkindi kizlar.cocugun elini kapiya kistirdim.kendim.ben.....sonra esimle birbirimize girdik.alip basim gidesim geliyor...aglamaktan basim agriyor hala....iftar yaptik cocuklara.meyve soydum yediler keyifli keyifli.bir dakkada oldu hersey. Cocugum o haliyle geldi enne senin hatan degildi diye beni teselli etmeye calisiyordu.4 yasindaki...ya parmagi kopsaydi?tahta kapiyi kapattim sıkıca.meger parmagi aradaymis.cok kotu annneyim ben cok.
Sagol canim.Çok geçmiş olsun, olur mu öyle sen bilerek yapmadın ki, çok şükür kopmamış parmak, Allah korumuş, kopsaydı mikrocerrahi ile tekrar birleştirilirdi, ayrıca bu gibi durumlarda birbirini suçlamak ne kadar doğru, hangi anne baba çocuğuna zarar gelsin isterhiç canını sıkma lütfen
Benim oğlumda hareketliydi, tahmin edebiliyorum, Allah korusun evlatlarımızı, çok şükür parmağı hareket ediyormuşSagol canim.
Parmagini hareket ettirebiliyor diye doktora goturmedik.insallah gerek kalmaz.
Daha gecen ay cikan tirnagi yerine gelmisti.hareketli kucugumuz.yaramaz kedinin yarasi eksik olmazmis...
Geçmiş olsun canim. Bende ufak şeyde hemen kendimi suclarim.Dun canim cok sıkkindi kizlar.cocugun elini kapiya kistirdim.kendim.ben.....sonra esimle birbirimize girdik.alip basim gidesim geliyor...aglamaktan basim agriyor hala....iftar yaptik cocuklara.meyve soydum yediler keyifli keyifli.bir dakkada oldu hersey. Cocugum o haliyle geldi enne senin hatan degildi diye beni teselli etmeye calisiyordu.4 yasindaki...ya parmagi kopsaydi?tahta kapiyi kapattim sıkıca.meger parmagi aradaymis.cok kotu annneyim ben cok.
Kaç yaşında kızınGeçmiş olsun canim. Bende ufak şeyde hemen kendimi suclarim.
Dün benim içinde kötü bir gündü.
Büyük kizimin konusmasinda gerileme var
Ben iyiyim şimdilik, öğlen uyudum birazMerhaba kızlar
Bugün düne göre biraz daha susadım sanki..hava sıcak ondandır neyse ki Allah sabrını veriyo..
akşam iftarda
Domatesli biberli köfte
Fırında patates
Salata
Çorba var (henüz çorbaya karar veremedim)
3.5 yasini gecti. Zaten geç konuşmuştu 27 aylikken. Şimdide gittigimiz psikologta gerileme var dedi dün. Hastane psikiyatrisine gidicez, konuşma terapisi almasi gerekebilir dediKaç yaşında kızın
Şifa olsun canımKüçüğü aşıya götürdüm bende. Hava çok sıcak iyiki niyetli değilken halloldu. Çünkü niyetliyken disarj cikmayi dusunmuyorum
İnşallahŞifa olsun canım
İnşallah tez zamanda konuşur, oğlumda geç konuştu ah o zamanlar kabus gibiydi3.5 yasini gecti. Zaten geç konuşmuştu 27 aylikken. Şimdide gittigimiz psikologta gerileme var dedi dün. Hastane psikiyatrisine gidicez, konuşma terapisi almasi gerekebilir dedi
Ya konusuyordu ama şuan hic anlasilmiyor gerileme oldu yaniİnşallah tez zamanda konuşur, oğlumda geç konuştu ah o zamanlar kabus gibiydisakın kendini yıpratma, her şey halloluyor ama stres bizi mahvediyor
Canım zaten kontrol altındaymış inşallah tez zamanda bıcır bıcır konuşur, inan ben çok stres yapmıştım, su akıyor yolunu buluyor, sakın internette olur olmaz yorumları okuyup canını sıkma, belki kardeşini kıskanıyor ve onun gibi konuşuyordur, zamanla her şey yoluna girer inşallahYa konusuyordu ama şuan hic anlasilmiyor gerileme oldu yani
Çok güzel plan canım, ben bu gün sütlaca baktım yesem mi dedim ama yok haftada bir kuralına uymazsam kilo veremediğim gibi alırım bu nedenle yemedim,Sahur yapmadim
Aksama tarhana corbasi ,ot kavurmasi pilav yogurt var .portakal da dilimleyicem.pilavdan 1 kasik alirim.
dun aksam abarttim biraz.bugun yemekle bir cayimi da koyup kontrollu olucam insallah.
Spor yapmadim ama cocuklari parka goturdum getirdim.spor sayilmaz ama bana zor geldi.
Sularimi hazir etmeliyim.
Bunlar planim insallah sadik kalabilirim.
Yansin yaglar
Harika bir menü afiyet olsun canımArtik cogu kisi iftar acmistir :)
Bende sabah 9.30 gibi kahvalti yaptim
Tavada peynirli yumurta
1 dilim ekmek
Nescafe
1 çk tahin pekmez
Ara 1
1 bardak kefir
1 küçük muz
Ara 2
5 6 findik
3 hurma
Turk kahvesi