Canım buralardayım yok bırakmadım devam ediyorum yani dikkat ediyorum diyebilirim. Sadece grupta bildirim yapamıyorum valla
Siz yine fazla bakismayinÇok güzel plan canım, ben bu gün sütlaca baktım yesem mi dedim ama yok haftada bir kuralına uymazsam kilo veremediğim gibi alırım bu nedenle yemedim,
İnşallah ben yine de hastaneden randevu aldimCanım zaten kontrol altındaymış inşallah tez zamanda bıcır bıcır konuşur, inan ben çok stres yapmıştım, su akıyor yolunu buluyor, sakın internette olur olmaz yorumları okuyup canını sıkma, belki kardeşini kıskanıyor ve onun gibi konuşuyordur, zamanla her şey yoluna girer inşallah
Cogunlukla uydumSahur yapmadim
Aksama tarhana corbasi ,ot kavurmasi pilav yogurt var .portakal da dilimleyicem.pilavdan 1 kasik alirim.
dun aksam abarttim biraz.bugun yemekle bir cayimi da koyup kontrollu olucam insallah.
Spor yapmadim ama cocuklari parka goturdum getirdim.spor sayilmaz ama bana zor geldi.
Sularimi hazir etmeliyim.
Bunlar planim insallah sadik kalabilirim.
Yansin yaglar
Canım bu gittigimiz psikolog belediyenin aile danismanligi merkezinde. Baslarda ayda bir ya da 1.5 ayda bir gidiyorduk. Şimdi taa temmuza randevu verdi. Yani pek yardimi olmuyor bize şuan. O yuzden bende hastane psikiyatrisine randevu aldimAijoo
Canim tedavilere devam ediyorsun zaten.akllina kotu seyler getirme lutfen
Benim bizzat tanidigim 5 yasinda konusmaya baslamis insanlar var.gaaayet normaller.moralini bozmanin kimseye faydasi olmaz.sen iyi olursan cocuklarin da daha iyi olacaktir
Ne yidinCanım buralardayım yok bırakmadım devam ediyorum yani dikkat ediyorum diyebilirim. Sadece grupta bildirim yapamıyorum valla
Iyi yapmissin canim.tez zamanda duzelir insallah.Canım bu gittigimiz psikolog belediyenin aile danismanligi merkezinde. Baslarda ayda bir ya da 1.5 ayda bir gidiyorduk. Şimdi taa temmuza randevu verdi. Yani pek yardimi olmuyor bize şuan. O yuzden bende hastane psikiyatrisine randevu aldim
Benim ikizlerim 3.5 yaşında konuştu ilk okul 1.sınıfa giderken öğretmenleri okuldan almamı söylemişti çünkü konuştuklarını anlamıyorduYa konusuyordu ama şuan hic anlasilmiyor gerileme oldu yani
İftardAmıNe yidin
Bırakmadığını sevindimCanım buralardayım yok bırakmadım devam ediyorum yani dikkat ediyorum diyebilirim. Sadece grupta bildirim yapamıyorum valla
Yedim kızSiz yine fazla bakismayin
İyi yapmışsın canım en azından için rahat eder , tez zamanda konuşur da ay yetti gari çok konuşuyor bu çocuk dersinİnşallah ben yine de hastaneden randevu aldim
Süper bir ara öğün afiyet olsunAz once ara yaptim. Baharatli yogurt yedim
Harika ya, afiyet olsunCogunlukla uydum
Pilav 3 kasik oldu
Yarim portakal
3 hurma
Corba 3 kepce kadar
Ot kavurmasi 1 tabak
Yogurt
Çok güzel canım afiyet olsun, arada bir tatlı ihtiyacınızı karşılayacağız, sütlaç en masum tatlı benceBugünkü menümü yazayım
Sahur 1 sade kahve 1 bardak şekersiz çay
Iftar bir kase mercimek çorbası
Fırında tavuk kanat
Birkaç adet fırın patates
1 bardak reyhan serbeti
Ve ne yazıkki bir fırın sutlac0
Teşekkür ederim. ailemde otizm olduğu icin biraz endiselendim ama suan iyiyimBenim ikizlerim 3.5 yaşında konuştu ilk okul 1.sınıfa giderken öğretmenleri okuldan almamı söylemişti çünkü konuştuklarını anlamıyordu
Şimdi 13 yaşındalar herşey yolunda doktor kontrollerini yaptır çok sıkma canını biraz tv ve tabletten uzaklaştır