🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bazen bende sahur yapmıycam, afiyet olsun canım cok iyi yapmışsın,, bence tatlıyı da her gördüğümüzde değilde bir sınır koyarak yiyelim, yoksa kilo veremeyiz, mesela ben haftada 1 gün tatlı izni verdim kendime

Çok iyi canım ay ne güzel olur 55 çok yakışır sana

Ben haftasonu abarrtim iftardan once tartilicam
Ay neden olmasın 68 çok güzel olur sana afiyet olsun canım
insallah ,cansin

Bu ay haftada bir tatlı izni bende yapmak istiyorum

Aynen bende öyle canım çünkü zaten saatlerce aç kalıyoruz nefis bu istiyor iştehaftada bir ölçülü yiycem bende

Selam. Bugun yogun ve keyifsizdim.
Eşim de baştan mesaideyim dedi sonradan iftara gelcem dedi. Kostur kostur yemek yaptim.
Ben duzensiz beslendim bugun. İkindiye kadar pek birsey yemedim sonra da sandvic yaptım kahveyle. Akşam salata ve yogurtla geçiririm

Bugün akşama doğru acayip baş ağrısı bastırdı
Iftar menümü yazayım
Bir kase tarhana çorbası
Birkaç çatal patlıcan patates köfte
Aslında ana yemekten yiyecektim ama baş ağrısı bırakmadı

Benimde aynen hep çay kahve icmedigim için oluyor iftardan sonra hemen çay içiyorum geçiyor

İyi akşamlar arkadaşlar
Sahur
2 yumurta ile salata
az peynir
3 dl TB ekmeği

İftar
Tavuk
Bulgur pilavı
Salata
2 lokma pide

Spor olarak 35 dk yürüyüş, işten eve yürüyerek geldim

Sütlaç yaptım belki tatlı hakkımı bu gün kullanırım yada yarın yerim

Kilom 67.5 ben sabah tartıldım, akşam kıyafet çıkartamam ev kalabalık malum , tartı salonda

Ramazan Bayramı hedefim 62.9 zaten bu kilonun çoğu ödem, arada kendime ödem çayı hazırlarım ama bu gün hiç yapasım yok

Afiyet olsun canım, ilk bir iki gün başağrısı olabilir, vücudumuzdaki toksikler atılınca normal düzene geçersin, ben 2 öğüne alışığım bu nedenle çok şükür bu gün rahat geçti, darısı diğer günlere

Senin ekmekler tam buğday sandviçden bir şey olmaz afiyet olsun, o koşuşturma yormuştur seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…