Bazen bende sahur yapmıycam, afiyet olsun canım cok iyi yapmışsın,, bence tatlıyı da her gördüğümüzde değilde bir sınır koyarak yiyelim, yoksa kilo veremeyiz, mesela ben haftada 1 gün tatlı izni verdim kendimeGünaydın Ramazanimiz hayırlara vesile olur inşallah
Bu Ramazan sahursuz oruç tutmayı planlıyorum ki ilk sahurda bunu başardım
Sahurda sadece 1 sade türk kahvesi 1 şekersiz çay ve 1 adet hurma ile kapattım
Mevzu iftarı hafif yapabilmek. Tatlı görünce dayanabilirsem bu ay iyi kilo veririm
Çok iyi canımKizlar ne zaman tam olarak tartilmamz gerekiyor bu diyetiysen sahur yaptıktan 10 saat sonra tartilin demiş.eger öyleyse ben 57.95 çıktım hedefim ramazan sonu 55 i görmek yanındaki rakam önemli değil 55 olsun da 55.99 da olur
Afiyet olsun canım cok Güzelsahurda
1 yumurta naneli(mideye iyi geliyor)
1 dilim diyabet ekmeği
peynir
zeytin
ceviz
Ben haftasonu abarrtim iftardan once tartilicamKizlar ne zaman tam olarak tartilmamz gerekiyor bu diyetiysen sahur yaptıktan 10 saat sonra tartilin demiş.eger öyleyse ben 57.95 çıktım hedefim ramazan sonu 55 i görmek yanındaki rakam önemli değil 55 olsun da 55.99 da olur
Ay neden olmasın 68 çok güzel olur sanaafiyet olsun canım
Bende ilk defa yapacağımAfiyet olsun canımismi de güzel bak bunu da denerim bir gün
Hadi ya gitti oruçBende ilk defa yapacağım
zaten oruç gitti adet oldum
Bu ay haftada bir tatlı izni bende yapmak istiyorumBazen bende sahur yapmıycam, afiyet olsun canım cok iyi yapmışsın,, bence tatlıyı da her gördüğümüzde değilde bir sınır koyarak yiyelim, yoksa kilo veremeyiz, mesela ben haftada 1 gün tatlı izni verdim kendime
Aynen bende öyle canım çünkü zaten saatlerce aç kalıyoruz nefis bu istiyor işteBazen bende sahur yapmıycam, afiyet olsun canım cok iyi yapmışsın,, bence tatlıyı da her gördüğümüzde değilde bir sınır koyarak yiyelim, yoksa kilo veremeyiz, mesela ben haftada 1 gün tatlı izni verdim kendime
Benimde aynen hep çay kahve icmedigim için oluyor iftardan sonra hemen çay içiyorum geçiyorBugün akşama doğru acayip baş ağrısı bastırdı
Iftar menümü yazayım
Bir kase tarhana çorbası
Birkaç çatal patlıcan patates köfte
Aslında ana yemekten yiyecektim ama baş ağrısı bırakmadı
İnşallah birbirimizden güç alarak devam edeceğiz canım,İftardan önce tartıldım 69.5
İftarda güzel beslendim gece de güzeldi şimdi yarım saat de olsa spor yapıcam inşallah hep böyle devam edebilirim
Afiyet olsun canım, ilk bir iki gün başağrısı olabilir, vücudumuzdaki toksikler atılınca normal düzene geçersin, ben 2 öğüne alışığım bu nedenle çok şükür bu gün rahat geçti, darısı diğer günlereBugün akşama doğru acayip baş ağrısı bastırdı
Iftar menümü yazayım
Bir kase tarhana çorbası
Birkaç çatal patlıcan patates köfte
Aslında ana yemekten yiyecektim ama baş ağrısı bırakmadı
Senin ekmekler tam buğday sandviçden bir şey olmaz afiyet olsun, o koşuşturma yormuştur seniSelam. Bugun yogun ve keyifsizdim.
Eşim de baştan mesaideyim dedi sonradan iftara gelcem dedi. Kostur kostur yemek yaptim.
Ben duzensiz beslendim bugun. İkindiye kadar pek birsey yemedim sonra da sandvic yaptım kahveyle. Akşam salata ve yogurtla geçiririm
Geçmiş olsun canım afiyet olsunKizlar inceden ince inceden baş agrisi giriyor caysizlik vurdu
İftar menümü hazırladım bekliyorum
Ezogelin çorbası
Izgara kanat
Pirinç pilavı
Salata.
Çorba ve salatayla karnımı doyurup pilava yer bırakmamayi düşünüyorum