🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Afiyet olsun canım, ilk bir iki gün başağrısı olabilir, vücudumuzdaki toksikler atılınca normal düzene geçersin, ben 2 öğüne alışığım bu nedenle çok şükür bu gün rahat geçti, darısı diğer günlere 🥰
Inşallah canım Rabbim hakkıyla tutmayı nasip etsin

Kızlar çay içiyorum 😃 nasıl lezzetli geliyor 😃 ramazan ayını seviyorum, bir çok şeyin kıymetini anlamamıza vesile oluyor 😃
Gerçekten öyle ya Allah kimseyi açlıkla yoklukla imtihan etmesin 🤲 çayı içince kendime geldim bende gözüm açıldı 30 dk spor yaptım dusumu aldım şu an içim çok huzurlu 😃

Sanırım bu gün sahur yapmıycam, su içer yatarım, çok tok hissediyorum çünkü 😃 bunu değerlendirmem lazım 😀 insan tok olunca kilo veremeyecek gibi bir his oluşuyor psikolojik olarak, sizde oluyor mu böyle bir durum 😃
Bende iftarda çok yediğim zamanlarda sahur yapmamayı düşünüyorum

Sanırım bu gün sahur yapmıycam, su içer yatarım, çok tok hissediyorum çünkü 😃 bunu değerlendirmem lazım 😀 insan tok olunca kilo veremeyecek gibi bir his oluşuyor psikolojik olarak, sizde oluyor mu böyle bir durum 😃
Normal zamanda akşam tok yatarsam kg kaybi olmuyor ama ramazanda durum farklı olur tabi :)

X