- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
Yarın tartılırsın maksat 1 ay sonra ne kadar verdik onu görelimBen tartılmayı unuttum yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın tartılırsın maksat 1 ay sonra ne kadar verdik onu görelimBen tartılmayı unuttum yaaaaa
Olabilir günde 3 demlik çay icen biri olarak sahurda da çay içmeyince ondan olmuş olabilirBenimde aynen hep çay kahve icmedigim için oluyor iftardan sonra hemen çay içiyorum geçiyor
Inşallah canım Rabbim hakkıyla tutmayı nasip etsinAfiyet olsun canım, ilk bir iki gün başağrısı olabilir, vücudumuzdaki toksikler atılınca normal düzene geçersin, ben 2 öğüne alışığım bu nedenle çok şükür bu gün rahat geçti, darısı diğer günlere
Gerçekten öyle ya Allah kimseyi açlıkla yoklukla imtihan etmesin çayı içince kendime geldim bende gözüm açıldı 30 dk spor yaptım dusumu aldım şu an içim çok huzurluKızlar çay içiyorum nasıl lezzetli geliyor ramazan ayını seviyorum, bir çok şeyin kıymetini anlamamıza vesile oluyor
Çok güzel spor yapmışsın benimde yürüyüşüm var az ama yine de hiç yoktan iyiGerçekten öyle ya Allah kimseyi açlıkla yoklukla imtihan etmesin çayı içince kendime geldim bende gözüm açıldı 30 dk spor yaptım dusumu aldım şu an içim çok huzurlu
Afiyet olsun canım cok Güzelİyi akşamlar kızlar
İftarda
2 tane fırında baget
Yarım kase mercimek çorbası
Bir dilim ekmek
Bir hurma
Bol su
Uyumadan kakaolu bir muz yemeyi düşünüyorum. Tatlı isteğimi de gideriyor Spor olarak da Leslie yaptım 20 dk..
Kaçıncı günün bu günOruçsuz olunca ramazanin tadini alamadim daha. İnşallah hemen baslarim
Aynen ya 4 kupa içtim valla baş ağrısı falan kalmadıKızlar çay içiyorum nasıl lezzetli geliyor ramazan ayını seviyorum, bir çok şeyin kıymetini anlamamıza vesile oluyor
Bende iftarda çok yediğim zamanlarda sahur yapmamayı düşünüyorumSanırım bu gün sahur yapmıycam, su içer yatarım, çok tok hissediyorum çünkü bunu değerlendirmem lazım insan tok olunca kilo veremeyecek gibi bir his oluşuyor psikolojik olarak, sizde oluyor mu böyle bir durum
Normal zamanda akşam tok yatarsam kg kaybi olmuyor ama ramazanda durum farklı olur tabi :)Sanırım bu gün sahur yapmıycam, su içer yatarım, çok tok hissediyorum çünkü bunu değerlendirmem lazım insan tok olunca kilo veremeyecek gibi bir his oluşuyor psikolojik olarak, sizde oluyor mu böyle bir durum
4. Gune girdim bakalim. İnşallah cuma tutabilirimKaçıncı günün bu gün
Bende bu hafta reglim resmen ödem var ellerim bile kizarip morariyor bastiriyorum ödem var. İner bittiginde76,4 yapıştı üstüme yaaa
Adet de oldum artık gider inşallah