Bende öyleBende şimdi yapıyorum vakit daha çok ama ben uyuyup uyanamiyorum direk yetip yatiyorum
Afiyet olsun canım cok Güzel,Sahur menüm
2 yumurta
Salatalık
Peynir
Zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam da
Çorba
Sulu köfte
Salata
Afiyet olsun canımSahurumu yaptim
2 yumurta 1 tatli k. tepwleme siyez unu zeytinyagi biraz kasarli omlet.
2 zeytin
Yarim dilim beyaz ekmekle beraber azicik sahanda yumurta.
2 br su.
Afiyet olsun canımBende 1 patates 1 yumurta haşlamıştım yarısını yiyebildim
3 tane tuzsuz top peynir
Yarım domates
1 Bardak ıhlamur
Afiyet olsun, benimde aklıma geldi, hatta sulu köfteyi bir kaç gün sonra yapayım dedimSahur menüm
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı tost
Salatalık
iftarda da
Fırında tavuk
Mercimek çorbası
Pilav (ben yemeyecegim)
Salata
Kızlar arada önceden iftar menülerimizi de yazalım birbirimize fikir olur. ramazanda
Her gün değişik yemek istiyo canımız en azından fikir edinmiş oluruz
Bende güveçte zade kebabıAfiyet olsun canım
Afiyet olsun, benimde aklıma geldi, hatta sulu köfteyi bir kaç gün sonra yapayım dedim
Benim bu gün Taze fasulye yoğurt çorbası salata ve pirinç pilavı var, ama çocuklar ve eşim pek sebze yemediği için fırına tavuk da koyacağım,
Günaydın arkadaşlarhayırlı sabahlar, bu gün çok güzel uyandım ve şu an dinç bir şekilde oturuyorum
Günaydın.Oh ne güzel böyle devam eder inşallah.Benim zipirlar gece boyu yanimizdalardi uyudum mu uyumadim mi anlayamadan sabah olduGünaydın arkadaşlarhayırlı sabahlar, bu gün çok güzel uyandım ve şu an dinç bir şekilde oturuyorum
İnsanın canı neler çekiyor akşama kadarGünaydın Ramazanimiz hayırlara vesile olur inşallah
Bu Ramazan sahursuz oruç tutmayı planlıyorum ki ilk sahurda bunu başardım
Sahurda sadece 1 sade türk kahvesi 1 şekersiz çay ve 1 adet hurma ile kapattım
Mevzu iftarı hafif yapabilmek. Tatlı görünce dayanabilirsem bu ay iyi kilo veririm
Aynen özellikle tatlı istiyorum çikolatalı sütlü şerbetli hepsi olabilirİnsanın canı neler çekiyor akşama kadar
Afiyet olsun canımBende güveçte zade kebabı
Bulgur pilavı
Mercimek çorbası
Düşünüyorum bakalım
Ay neden olmasın 68 çok güzel olur sanaGunaydin
super
Aksama ben de kiymali yogurt corbasi ,taze fasulye,marullu naneli yogurt dusunuyorum .1 dilim ayva ve armut da koyacagim tabagima onlarla baslayacagim.sonrasinda birsey yemeyi planlamiyorum .
Ramazan sonu 68 oluyormusum...hayal et...neden olmasin...
Çocuklar küçük olunca zor oluyor, gerçi benimkiler de küçük ama gece pek kalkmıyorlarGünaydın.Oh ne güzel böyle devam eder inşallah.Benim zipirlar gece boyu yanimizdalardi uyudum mu uyumadim mi anlayamadan sabah oldu