🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sahur menüm
1 haşlanmış yumurta
Kaşarlı tost
Salatalık

iftarda da
Fırında tavuk
Mercimek çorbası
Pilav (ben yemeyecegim)
Salata

Kızlar arada önceden iftar menülerimizi de yazalım birbirimize fikir olur. ramazanda
Her gün değişik yemek istiyo canımız en azından fikir edinmiş oluruz

Bende 1 patates 1 yumurta haşlamıştım yarısını yiyebildim
3 tane tuzsuz top peynir
Yarım domates
1 Bardak ıhlamur
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun, benimde aklıma geldi, hatta sulu köfteyi bir kaç gün sonra yapayım dedim

Benim bu gün Taze fasulye yoğurt çorbası salata ve pirinç pilavı var, ama çocuklar ve eşim pek sebze yemediği için fırına tavuk da koyacağım,

Bende güveçte zade kebabı
Bulgur pilavı
Mercimek çorbası
Düşünüyorum bakalım

Gunaydin
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar, bu gün çok güzel uyandım ve şu an dinç bir şekilde oturuyorum
super

Aksama ben de kiymali yogurt corbasi ,taze fasulye,marullu naneli yogurt dusunuyorum .1 dilim ayva ve armut da koyacagim tabagima onlarla baslayacagim.sonrasinda birsey yemeyi planlamiyorum .
Ramazan sonu 68 oluyormusum... hayal et...neden olmasin...

Günaydın Ramazanimiz hayırlara vesile olur inşallah
Bu Ramazan sahursuz oruç tutmayı planlıyorum ki ilk sahurda bunu başardım
Sahurda sadece 1 sade türk kahvesi 1 şekersiz çay ve 1 adet hurma ile kapattım
Mevzu iftarı hafif yapabilmek. Tatlı görünce dayanabilirsem bu ay iyi kilo veririm

İnsanın canı neler çekiyor akşama kadar

Kizlar ne zaman tam olarak tartilmamz gerekiyor bu diyetiysen sahur yaptıktan 10 saat sonra tartilin demiş.eger öyleyse ben 57.95 çıktım hedefim ramazan sonu 55 i görmek yanındaki rakam önemli değil 55 olsun da 55.99 da olur

Ay neden olmasın 68 çok güzel olur sana afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…