🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Evet bu gün yedim içtim artık yarına hazırım 🤩 kendimi resetleyip sil baştan başlıyorum inşallah 🤩

💃Genel olarak menüm💃
🌺İftar🌺
✅Ana yemek (etli, kıymalı, tavuklu, sebzeli, kuru bakliyatlı vs.)
✅Çorba (mercimek, Ezo gelin, yoğurt, tavuk vs)
✅Salata (mevsim, çoban, turşu)
✅İçecek (şalgam, ayran, maden suyu)
🚫Arada çok az pide (haftada 2-3 gün )
🚫Bulgur haftada 1-2 gün (bulgur varsa pide yenmiyecek) 😃
🚫 Her zaman ekmek ve bulgur yenecek diye bir kural yok , duruma göre tatlı vs. Varsa başka karbonhidrat alınmayacak.

🌺Ara menü🌺
✔️1. Tercih1 adet meyve (ve ya 3 adet kuru meyve kayısı, hurma incir üzüm gibi)
✔️2. Tercih 1 avuç çiğ kuru yemiş fındık fıstık ceviz badem gibi
✔️3. Tercih sütlü tatlı (sütlaç, muhallebi, dondurma gibi (haftada 1 adet)
✔️4. Tercih sütlü Türk kahvesi

🌺Sahur🌺
✅1. Tercih
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Salata

✅2. Tercih
Yoğurt ve 3 hurma

✅3. Tercih
Sahur yok 😃

🌺Spor 🌺
30 dk yürüyüş veya bu spora denk evde yapılan egzersiz

🌺Su 🌺
en az 1.5-2 lt
Harikasin canim. Tam diyetisyen uygulamasi 😊🥰

Herkese hayırlı geceler kizlar ben bugün dünyaları yedim 😣 kısırlar,kekler,açmalar.....neler neler ve şu an bir açma daha götürdüm normalde böyle yemem ama bugün acayip bi yeme isteği geldi.gozümü de midemi iyice doyurdum.ramazanlarda iştahsız olurum inşallah bu sene de öyle olur.sahurlarimi hep hafif yaparım iftarı da çorba salata bile yeter bazen.bugun sahurda 2 haşlanmış yumurta ve yoğurt yeyip yaticam bakalım.

Ee bu tam benim hayal ettiğim ve uygulamak istediğim Ramazan programı 😃
Aslında hemen hemen hepimiz aynı menüleri düşünmüşüzdür, aklın yolu bir 😀
Ben yarın iftardan hemen önce tartilcam motivasyon olsun en boş mideyle ne kadarim her haftada aynı saatte tartilcam olur mu☺️
Tabiki iftara yakın tartışmak en doğrusu 🤩 bende öyle tartılayım 👍
Kural olmadan olmuyor malesef ya ben 2 haftadır çok cozuttum çok kaçamak yaptım bide kilo veremeyince üzülüyorum 🤣🤣🤣
Dur demek laZım artık

bana uyar yarın sabah kalkınca tartılır bildiririm 😃
Aynen kural koyunca daha disiplinli ilerliyoruz, diğer türlü herkes salıyor kendini 😀
Gerçekten liste harika..iki yıl önce bu şekilde ramazanda 4 kiloya yakın vermiştim ben de..bu yıl da bu düzende devam etmek istiyorum.ama sahurda biraz daha destekli yiyorum ben..çünkü kızlar çok erken uyanıyo dayanamıyorum..onun yerine iftarı hafif tutuyorum dengeliyo..azıcık da spor eklersen çok iyi olur

Ben de öyle tartiliyorum midenin en boş olduğu zaman o zaman çünkü..
Bence hem doyurucu , hemde her şeyi yeme lüksümüz var, yeri gelecek pide yiyeceğiz, yeri gelecek dondurma yiyeceğiz, yeter ki dengeyi koruyalım 👍
Harikasin canim. Tam diyetisyen uygulamasi 😊🥰
Senin liste de çok güzel, inşallah hem gözümüzü, hem midenizi doyurarak kilo veririz hep beraber 🤩
Herkese hayırlı geceler kizlar ben bugün dünyaları yedim 😣 kısırlar,kekler,açmalar.....neler neler ve şu an bir açma daha götürdüm normalde böyle yemem ama bugün acayip bi yeme isteği geldi.gozümü de midemi iyice doyurdum.ramazanlarda iştahsız olurum inşallah bu sene de öyle olur.sahurlarimi hep hafif yaparım iftarı da çorba salata bile yeter bazen.bugun sahurda 2 haşlanmış yumurta ve yoğurt yeyip yaticam bakalım.
Canım bende bende hep yedim bu gün , pişman değilim :rolleyes: yarın için hazırladım kendimi çünkü, sende hiç canını sıkma, makina değiliz olacak arada kaçamaklar, ama toparlanıp devam etmeyi de başaracağız

Aslında hemen hemen hepimiz aynı menüleri düşünmüşüzdür, aklın yolu bir 😀

Tabiki iftara yakın tartışmak en doğrusu 🤩 bende öyle tartılayım 👍

Aynen kural koyunca daha disiplinli ilerliyoruz, diğer türlü herkes salıyor kendini 😀

Bence hem doyurucu , hemde her şeyi yeme lüksümüz var, yeri gelecek pide yiyeceğiz, yeri gelecek dondurma yiyeceğiz, yeter ki dengeyi koruyalım 👍

Senin liste de çok güzel, inşallah hem gözümüzü, hem midenizi doyurarak kilo veririz hep beraber 🤩

Canım bende bende hep yedim bu gün , pişman değilim :rolleyes: yarın için hazırladım kendimi çünkü, sende hiç canını sıkma, makina değiliz olacak arada kaçamaklar, ama toparlanıp devam etmeyi de başaracağız
Aynen öyle valla 😃

Sahuru erken yaptık, 2 yumurta ile bol yeşillikli salata biraz peynir az yoğurt ve 3 dl TB ekmeği 😬 bu gün ekmek yemek istedi canım 😀
hem oruç için hem de kilo vermek için niyet ettim 😀

Hepinize hayırlı geceler ❤️
Bende şimdi yapıyorum vakit daha çok ama ben uyuyup uyanamiyorum direk yetip yatiyorum

Benimde şaştı bu ay 5 gün önce oldum ilginc bir sekilde
Hele benim 1 ay gecikti 😣 o yüzden de kilo veremiyorum galiba diyete başladım başlayalı hep böyle 2 hafta gecikmeli oluyor bu ay 1 ay gecikti emzirdigin için normal dedi doktor ama bilmiyorum sinir bozucu hamile miyim diye ödüm kopuyor sürekli 😣

Hele benim 1 ay gecikti 😣 o yüzden de kilo veremiyorum galiba diyete başladım başlayalı hep böyle 2 hafta gecikmeli oluyor bu ay 1 ay gecikti emzirdigin için normal dedi doktor ama bilmiyorum sinir bozucu hamile miyim diye ödüm kopuyor sürekli 😣
Ay o his insanı öldürcek zaten 😂 benimde 2 3 gün gecikmeli oluyor son zamanlarda ama 2 asıe gibi geçiyor dayanamayıp test yapıyorum negatifi görünce rahatlıyorum bi bakıyorum adet olmuşum 🤣

X