🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Harikasin canim. Tam diyetisyen uygulamasi

Herkese hayırlı geceler kizlar ben bugün dünyaları yedim kısırlar,kekler,açmalar.....neler neler ve şu an bir açma daha götürdüm normalde böyle yemem ama bugün acayip bi yeme isteği geldi.gozümü de midemi iyice doyurdum.ramazanlarda iştahsız olurum inşallah bu sene de öyle olur.sahurlarimi hep hafif yaparım iftarı da çorba salata bile yeter bazen.bugun sahurda 2 haşlanmış yumurta ve yoğurt yeyip yaticam bakalım.

Ee bu tam benim hayal ettiğim ve uygulamak istediğim Ramazan programı
Aslında hemen hemen hepimiz aynı menüleri düşünmüşüzdür, aklın yolu bir
Ben yarın iftardan hemen önce tartilcam motivasyon olsun en boş mideyle ne kadarim her haftada aynı saatte tartilcam olur mu
Tabiki iftara yakın tartışmak en doğrusu bende öyle tartılayım
Kural olmadan olmuyor malesef ya ben 2 haftadır çok cozuttum çok kaçamak yaptım bide kilo veremeyince üzülüyorum
Dur demek laZım artık

bana uyar yarın sabah kalkınca tartılır bildiririm
Aynen kural koyunca daha disiplinli ilerliyoruz, diğer türlü herkes salıyor kendini
Bence hem doyurucu , hemde her şeyi yeme lüksümüz var, yeri gelecek pide yiyeceğiz, yeri gelecek dondurma yiyeceğiz, yeter ki dengeyi koruyalım
Harikasin canim. Tam diyetisyen uygulamasi
Senin liste de çok güzel, inşallah hem gözümüzü, hem midenizi doyurarak kilo veririz hep beraber
Canım bende bende hep yedim bu gün , pişman değilim yarın için hazırladım kendimi çünkü, sende hiç canını sıkma, makina değiliz olacak arada kaçamaklar, ama toparlanıp devam etmeyi de başaracağız

Aynen öyle valla

Sahuru erken yaptık, 2 yumurta ile bol yeşillikli salata biraz peynir az yoğurt ve 3 dl TB ekmeği bu gün ekmek yemek istedi canım
hem oruç için hem de kilo vermek için niyet ettim

Hepinize hayırlı geceler
Bende şimdi yapıyorum vakit daha çok ama ben uyuyup uyanamiyorum direk yetip yatiyorum

Benimde şaştı bu ay 5 gün önce oldum ilginc bir sekilde
Hele benim 1 ay gecikti o yüzden de kilo veremiyorum galiba diyete başladım başlayalı hep böyle 2 hafta gecikmeli oluyor bu ay 1 ay gecikti emzirdigin için normal dedi doktor ama bilmiyorum sinir bozucu hamile miyim diye ödüm kopuyor sürekli

Ay o his insanı öldürcek zaten benimde 2 3 gün gecikmeli oluyor son zamanlarda ama 2 asıe gibi geçiyor dayanamayıp test yapıyorum negatifi görünce rahatlıyorum bi bakıyorum adet olmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…