Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper ya baya eksisin, bu kalori sama sana iyi gelecekDun kalorimi asmadim
1 saat yuruyus de yaptim
Sabah tartim 72.7 cumaya gore -600
Tartimi salona kaldircam yine.cumaya kadar tartilmak istemiyorum.
Cumaya kadar kalori sayip. Ama bu kaloriyi olabildigince beyaz un ve sekersen almayarak tamamlamaya calisacagim.bakalim ne olacak.
Afiyet olsun canım cok Güzel Görünüyor
Insallah canim yaa.Süper ya baya eksisin, bu kalori sama sana iyi gelecek
TesekkurlerAfiyet olsun canım cok Güzel Görünüyor
Ben de 1 kilo aldim gecwn haftaKızlar merhaba
haftasonu ben ben değildim, tartıda artıyım cumaya anca bu artıları eritirim sanırım, bu sabah azimle başladım ama haftasonu gözüm hiç doymamışki 1 dilim ekmek yedim
neyseki şu an iyi gidiyorum, içim kıyıldı yeşilçayımı içtim az önce, biraz sonrada türk kahvemi içicem, cozutmamda bugün tam 12.gün, bu kadar sürede bile göbeğimin çıktığını hissediyorum, bugünden itibaren sağlıklı beslenmeye devam, gerçi çarşamba günüde doğumgününe davetliyiz akşamına da mangal yapıcaklarmış o gün bozulacak yine düzenim, neyse arada olucak elbette diyorum ve kahvemi yapmaya gidiyorum, ne kadar açsam o kadar mutluyum
İnşallah canım, ben 28günde 8kilo verdim şubat ayında, şimdi arasıra alacağımız bikaç kiloyu sağlıklı beslenirsek hemencik veririz, insanız ömür 7/24 aburcubursuz geçmeyecek, önemli olan dengelemek, ben de kısmen kalori hesabı yapıyorum, 2aydır her yiyeceğin kalorisine bakıyorum mutlaka, hergün kalori saymasamda mutlaka kalori okuyorum, ne yediğini bilmede etkili yöntem.Ben de 1 kilo aldim gecwn hafta
Napalim
agzimizi kapadik mi veririz insallah arkadasim.
Cok guzel vermissin.İnşallah canım, ben 28günde 8kilo verdim şubat ayında, şimdi arasıra alacağımız bikaç kiloyu sağlıklı beslenirsek hemencik veririz, insanız ömür 7/24 aburcubursuz geçmeyecek, önemli olan dengelemek, ben de kısmen kalori hesabı yapıyorum, 2aydır her yiyeceğin kalorisine bakıyorum mutlaka, hergün kalori saymasamda mutlaka kalori okuyorum, ne yediğini bilmede etkili yöntem.
Aslında şöyle canım 28günde 8kilo verdim, sonrasında yediklerime yine dikkat ettim ancak sıkı diyet değildi, bi 5 kilo daha verdim 1,5 ayda.. kısaca 12ocakta 64,5kg ile diyete başladım şu an 51kiloyum, hedef kilom 50Cok guzel vermissin.
Korumadasin yani
Aslında şöyle canım 28günde 8kilo verdim, sonrasında yediklerime yine dikkat ettim ancak sıkı diyet değildi, bi 5 kilo daha verdim 1,5 ayda.. kısaca 12ocakta 64,5kg ile diyete başladım şu an 51kiloyum, hedef kilom 50
Hayirli olsun canimBen de uzun süre sonra yazio yu indirdim..bi de böyle deneyeyim bakayım..yarın ilk günüm olsun kiloma göre ort. 1700 kalori hesaplıyo.. bakalım..
Benimde aynı oldu bir hafta yaptığım kaçamaklar yüzünden iki hafta verdiğim kilo boşa gitti ve başa döndüm yineNe güzel 63 lerde idim bu hafta 61 olmam gerekirken 65 kg çok üzücü ya
İnşallah bu gün çıkar hastaneden, ağır geçirdi ya, birde şeker çıkmış inşallah geçicidirAbin nasil oldu canim Sarayca
Çok iyi etmişsinBen de uzun süre sonra yazio yu indirdim..bi de böyle deneyeyim bakayım..yarın ilk günüm olsun kiloma göre ort. 1700 kalori hesaplıyo.. bakalım..
Çok çok az kaldı maşallahAslında şöyle canım 28günde 8kilo verdim, sonrasında yediklerime yine dikkat ettim ancak sıkı diyet değildi, bi 5 kilo daha verdim 1,5 ayda.. kısaca 12ocakta 64,5kg ile diyete başladım şu an 51kiloyum, hedef kilom 50
Ah ah kendime çok kızıyorum ya, neyse artık önümüze bakacağızBenimde aynı oldu bir hafta yaptığım kaçamaklar yüzünden iki hafta verdiğim kilo boşa gitti ve başa döndüm yine