Gittim canım bugün yarın başlayacağım menülerime şmdilik iyi gibi duruyor bakalım sonuçlarım da güzel olurHipnozla zayıflayan bile var, ama ben senin tek başına da başaracağını biliyorum, yine de motivasyon olacaksa dene tabi
Çok enteresan şeyler oldu hahahha ilginç bir deneyimdiFaydasi olur umarim
Sayende biz de ogrenmis oluruz.
Anlatsana anlatsanaÇok enteresan şeyler oldu hahahha ilginç bir deneyimdi
Ücretsiz yoga diye birşey var üye oldum bakalım işe yarar mıGittim canım bugün yarın başlayacağım menülerime şmdilik iyi gibi duruyor bakalım sonuçlarım da güzel olur
Afiyet olsun, 2 kaşık yemişsin 30 dk yürüyüş ile erimiştir oMenum
Sabah 2 yumurtadan kasar peynirli omlet
Zeytin 10 yer fistigi
ara kahve 15 kadar kuru uzum ve 15 kadar leblebi
Aksam 17.30
10 kasik nohut yemegi
2 kasik pilav
Pirasa havuc kavurup sarimsakli yogurt yaptim.
2 kucuk kornison tursu
2 minik aci biber tursu
Spor
sabah 1 mil leslie ,aksam yemegi sonrasi 30 dk yuruyus
Su 2.5 lt
Su pilav olmayaydi iyiydi...
Saat 6 dan sonra yemedimKeyfine bak canım, akşam 7-8den sonra bir şey yememeye dikkat edersen belki kilonu korursun
Hareketleri anlamak lazım esneklik lazım bana zor geldi şuan online mi herkes taytını geçirip minderine uzanıp camera mı açıyor öyleyse harikaÜcretsiz yoga diye birşey var üye oldum bakalım işe yarar mı
Abinle neler gömükledin bakiiim dur sarayca bi gören duyan olacak demiyordun yerkeneSaat 6 dan sonra yemedimbu sefer
-bu gün böyle olsun demedim, tamam yeter bu kadar sarayca, kendine gel dedim
benim için büyük başarı
çok iyi yapmıssın canım.☺Saat 6 dan sonra yemedimbu sefer
-bu gün böyle olsun demedim, tamam yeter bu kadar sarayca, kendine gel dedim
benim için büyük başarı
Kayıt oldum nasıl olacak bakayım güzel bir şeyse sizi de kayıt ettireceğimHareketleri anlamak lazım esneklik lazım bana zor geldi şuan online mi herkes taytını geçirip minderine uzanıp camera mı açıyor öyleyse harika
Oralar karışık hiç girmeyelim o konularaAbinle neler gömükledin bakiiim dur sarayca bi gören duyan olacak demiyordun yerkene
Tebrik ederim, zaten o reddetmeden sonra ne kadar kararlı olduğu görmüşlerdir,çok iyi yapmıssın canım.☺
insan sevdikleriyle yitip içmese aynı zevki alamayacak gibi oluyor.ama öyle degil aslında.su bile içse keyifle içiyor insan .
ben annemlerde baktım yapamıyorum.bir gun oruc tuttum.zaten borçlarım bitmemişti. ama kimseye de söylemedim orucum dıye.canım istemiyor, tokum ,ben dikkat ediyorum siz bana bakmayın,ben öğlenleri yemiyorum vs vs dedim.2. gün o kadar ısrar etmediler.sonra da dikkat edebildim biraz.o reddetme olayı bana güç verdi sanki
Tayt olan her mevzuya varım tüllü transparan taytımla hemencik tanırsınızKayıt oldum nasıl olacak bakayım güzel bir şeyse sizi de kayıt ettireceğim, taytlarımızla yoga yapıp kamerada el sallarız birbirimize
Ay hadi İnşallahBu arada 1700 kalorilik liste verdi bana yine de kilo vereceksin dedi hayyyy ağzın bal yisin hocam dedim
Tımtıkıs tok gezip kilo vermenin sefasını sürsem
Tayt olan her mevzuya varım tüllü transparan taytımla hemencik tanırsınız
Yok kız anca yoğurt sebze ara öğünler hep meyveAy hadi İnşallahama o 1700 kaloride tatlı unlu birşeyler yok değil mi
Cuma günü göreceğiz bakalım kim ne gömmüş her şey net belli olacakYok kız anca yoğurt sebze ara öğünler hep meyve
ben sarayca mıyım sanki gömeceğim ehuheeh
Stres yaptırma şimdi dur hele stres ben de kabızlık yapıyorCuma günü göreceğiz bakalım kim ne gömmüş her şey net belli olacak