🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hipnozla zayıflayan bile var, ama ben senin tek başına da başaracağını biliyorum, yine de motivasyon olacaksa dene tabi
Gittim canım bugün yarın başlayacağım menülerime şmdilik iyi gibi duruyor bakalım sonuçlarım da güzel olur

Menum
Sabah 2 yumurtadan kasar peynirli omlet
Zeytin 10 yer fistigi

ara kahve 15 kadar kuru uzum ve 15 kadar leblebi

Aksam 17.30
10 kasik nohut yemegi
2 kasik pilav
Pirasa havuc kavurup sarimsakli yogurt yaptim.
2 kucuk kornison tursu
2 minik aci biber tursu

Spor
sabah 1 mil leslie ,aksam yemegi sonrasi 30 dk yuruyus

Su 2.5 lt

Su pilav olmayaydi iyiydi...

Afiyet olsun, 2 kaşık yemişsin 30 dk yürüyüş ile erimiştir o

Saat 6 dan sonra yemedim bu sefer
-bu gün böyle olsun demedim, tamam yeter bu kadar sarayca, kendine gel dedim
benim için büyük başarı
Abinle neler gömükledin bakiiim dur sarayca bi gören duyan olacak demiyordun yerkene

Saat 6 dan sonra yemedim bu sefer
-bu gün böyle olsun demedim, tamam yeter bu kadar sarayca, kendine gel dedim
benim için büyük başarı
çok iyi yapmıssın canım.☺
insan sevdikleriyle yitip içmese aynı zevki alamayacak gibi oluyor.ama öyle degil aslında.su bile içse keyifle içiyor insan .
ben annemlerde baktım yapamıyorum.bir gun oruc tuttum.zaten borçlarım bitmemişti. ama kimseye de söylemedim orucum dıye.canım istemiyor, tokum ,ben dikkat ediyorum siz bana bakmayın,ben öğlenleri yemiyorum vs vs dedim.2. gün o kadar ısrar etmediler.sonra da dikkat edebildim biraz.o reddetme olayı bana güç verdi sanki

Bu arada 1700 kalorilik liste verdi bana yine de kilo vereceksin dedi hayyyy ağzın bal yisin hocam dedim
Tımtıkıs tok gezip kilo vermenin sefasını sürsem

Hareketleri anlamak lazım esneklik lazım bana zor geldi şuan online mi herkes taytını geçirip minderine uzanıp camera mı açıyor öyleyse harika
Kayıt oldum nasıl olacak bakayım güzel bir şeyse sizi de kayıt ettireceğim , taytlarımızla yoga yapıp kamerada el sallarız birbirimize

Tebrik ederim, zaten o reddetmeden sonra ne kadar kararlı olduğu görmüşlerdir,

Bu arada 1700 kalorilik liste verdi bana yine de kilo vereceksin dedi hayyyy ağzın bal yisin hocam dedim
Tımtıkıs tok gezip kilo vermenin sefasını sürsem
Ay hadi İnşallah ama o 1700 kaloride tatlı unlu birşeyler yok değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…