Akşama kadar börek çörek birine göre çok özgüvenlisin haayyy maşallah subhanallah rabbim herkese ihsan eylesinCuma günü göreceğiz bakalım kim ne gömmüş her şey net belli olacak
Kabızlık sorunu çözüldü mü, kuru kayısı derimStres yaptırma şimdi dur hele stres ben de kabızlık yapıyor
Önümüzdeki 3 güne güveniyorumAkşama kadar börek çörek birine göre çok özgüvenlisin haayyy maşallah subhanallah rabbim herkese ihsan eylesin
Tebrikler canım, Korumada da bu yolda ilerlersek bu işi bitiririzSaat 6 dan sonra yemedimbu sefer
-bu gün böyle olsun demedim, tamam yeter bu kadar sarayca, kendine gel dedim
benim için büyük başarı
SupermisBu arada 1700 kalorilik liste verdi bana yine de kilo vereceksin dedi hayyyy ağzın bal yisin hocam dedim
Tımtıkıs tok gezip kilo vermenin sefasını sürsem
Kayıt oldum nasıl olacak bakayım güzel bir şeyse sizi de kayıt ettireceğim, taytlarımızla yoga yapıp kamerada el sallarız birbirimize
daha neler öğreteceğim sana dur hele ufkunu genişleteceğimSupermis
Ben yapmadim hic yoga moga
Yok meditasyonlu diyetisyen
Burda sizden birsuru sey ogreniyorum
geçmiş olsun canım neyi varkızlar merhaba ben biraz izin istiyorum kardeşim rahatsız konstre olamıyorumSarayca
Geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşir inşallahkızlar merhaba ben biraz izin istiyorum kardeşim rahatsız konstre olamıyorumSarayca
Günaydın minnoşum sorayım diyorum unutuyorum hiç 55 oldun mu yıllardır 55 Olcam ben profilin varGünaydın arkadaşlar
Teşekkürler canımTebrikler canım, Korumada da bu yolda ilerlersek bu işi bitiririz
Sen telafi edersin canımGünaydınlaaar
dün akşam yasaklı bol karbonhidratlı akşam yemeği yedim, neyseki tüm gün 2 öğün yaptım, diyerek kendimi avutuyorum, bu akşam kuru fasülye var
GünaydınGunaydin
Supermis
Ben yapmadim hic yoga moga
Yok meditasyonlu diyetisyen
Burda sizden birsuru sey ogreniyorum
Bu gün yeni bir günDün kaçamaklı bir günğmde benimde. Bugün ve yarınlar güzel olucak inşallah
Günaydın kızlar
Oldum tabi 2017 sanırımGünaydın minnoşum sorayım diyorum unutuyorum hiç 55 oldun mu yıllardır 55 Olcam ben profilin var
doğumdan sonra ciğerinde ve bacağında pıhtı oluşmuşgeçmiş olsun canım neyi var
Çok geçmiş olsundoğumdan sonra ciğerinde ve bacağında pıhtı oluşmuşyoğunbakımdan şükür bugün çıktı
Çok geçmiş olsundoğumdan sonra ciğerinde ve bacağında pıhtı oluşmuşyoğunbakımdan şükür bugün çıktı