🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Hipnozla zayıflayan bile var, ama ben senin tek başına da başaracağını biliyorum, yine de motivasyon olacaksa dene tabi 😃
Gittim canım bugün yarın başlayacağım menülerime şmdilik iyi gibi duruyor bakalım sonuçlarım da güzel olur :halay:

Menum
Sabah 2 yumurtadan kasar peynirli omlet
Zeytin 10 yer fistigi

ara kahve 15 kadar kuru uzum ve 15 kadar leblebi

Aksam 17.30
10 kasik nohut yemegi
2 kasik pilav
Pirasa havuc kavurup sarimsakli yogurt yaptim.
2 kucuk kornison tursu
2 minik aci biber tursu

Spor
sabah 1 mil leslie ,aksam yemegi sonrasi 30 dk yuruyus

Su 2.5 lt

Su pilav olmayaydi iyiydi...🥴

Menum
Sabah 2 yumurtadan kasar peynirli omlet
Zeytin 10 yer fistigi

ara kahve 15 kadar kuru uzum ve 15 kadar leblebi

Aksam 17.30
10 kasik nohut yemegi
2 kasik pilav
Pirasa havuc kavurup sarimsakli yogurt yaptim.
2 kucuk kornison tursu
2 minik aci biber tursu

Spor
sabah 1 mil leslie ,aksam yemegi sonrasi 30 dk yuruyus

Su 2.5 lt

Su pilav olmayaydi iyiydi...🥴
Afiyet olsun, 2 kaşık yemişsin 30 dk yürüyüş ile erimiştir o 🤩

Saat 6 dan sonra yemedim 🤩 bu sefer
-bu gün böyle olsun demedim, tamam yeter bu kadar sarayca, kendine gel dedim 😃
benim için büyük başarı 🤩
çok iyi yapmıssın canım.☺👍
insan sevdikleriyle yitip içmese aynı zevki alamayacak gibi oluyor.ama öyle degil aslında.su bile içse keyifle içiyor insan .
ben annemlerde baktım yapamıyorum.bir gun oruc tuttum.zaten borçlarım bitmemişti. ama kimseye de söylemedim orucum dıye.canım istemiyor, tokum ,ben dikkat ediyorum siz bana bakmayın,ben öğlenleri yemiyorum vs vs dedim.2. gün o kadar ısrar etmediler.sonra da dikkat edebildim biraz.o reddetme olayı bana güç verdi sanki💪💪💪

Bu arada 1700 kalorilik liste verdi bana yine de kilo vereceksin dedi hayyyy ağzın bal yisin hocam dedim :KK70:
Tımtıkıs tok gezip kilo vermenin sefasını sürsem :confused::kk77:

Hareketleri anlamak lazım esneklik lazım bana zor geldi şuan online mi herkes taytını geçirip minderine uzanıp camera mı açıyor öyleyse harika :KK53:
Kayıt oldum nasıl olacak bakayım güzel bir şeyse sizi de kayıt ettireceğim :KK53: , taytlarımızla yoga yapıp kamerada el sallarız birbirimize :KK70:

çok iyi yapmıssın canım.☺👍
insan sevdikleriyle yitip içmese aynı zevki alamayacak gibi oluyor.ama öyle degil aslında.su bile içse keyifle içiyor insan .
ben annemlerde baktım yapamıyorum.bir gun oruc tuttum.zaten borçlarım bitmemişti. ama kimseye de söylemedim orucum dıye.canım istemiyor, tokum ,ben dikkat ediyorum siz bana bakmayın,ben öğlenleri yemiyorum vs vs dedim.2. gün o kadar ısrar etmediler.sonra da dikkat edebildim biraz.o reddetme olayı bana güç verdi sanki💪💪💪
Tebrik ederim, zaten o reddetmeden sonra ne kadar kararlı olduğu görmüşlerdir, 🤩

Bu arada 1700 kalorilik liste verdi bana yine de kilo vereceksin dedi hayyyy ağzın bal yisin hocam dedim :KK70:
Tımtıkıs tok gezip kilo vermenin sefasını sürsem :confused::kk77:
Ay hadi İnşallah 😍 ama o 1700 kaloride tatlı unlu birşeyler yok değil mi:KK53::KK45:

X